Dodaj do ulubionych

Nowy sejmik Małopolski

IP: 77.236.26.* 23.11.10, 22:37
lipiec maz poslanki matusik-lipiec i byly maz radnej igi lipiec.
Obserwuj wątek
    • pfg Re: Nowy sejmik Małopolski 23.11.10, 22:52
      Szkoda Handzlika i Brygidy Kuźniak - jednych z niewielu radnych, którzy w poprzedniej kadencji coś robili.
    • Gość: krakk Nowy sejmik Małopolski: koalicje i niespodzianki IP: *.krakow.hypnet.pl 23.11.10, 23:02
      dobrzy są pkw jeszcze nie podało wyników na stronie a Oni już wróżą :)

• Gość: Znawca Sejmik taki nie ciekawy.. byle co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 05:13
      Na szczescie nie ma Bozeny Pietras-vel Bozeny Cwiklinskiej ,bylej prcownicy MO
      Kandydowala z ramienia PO- warto sie dobrze tej liscie przygladnac.IPN powinien to zrobic.. i chyba zrobi w ramach kampanii do Sejmu..jest wielu tanich cwaniaczkow jak Grzegorz Lipiec(PO) czy Grzegorzx Gondek (SLD).. nic w zyciu nie potrafia zrobic tylko plywac w strukturach partyjnych tacy partyjniacy.a PEK to kompletna porazka taki oszołom partyjny cwaniak ,jak mo cos zaproponuja to przejdzie do PO
      • bozenapg Re: Sejmik taki nie ciekawy.. byle co 24.11.10, 08:34
        Bożena Pietras-Goc wita czytelników Forum nieanonimowo.
        Nie mam już sił do bzdur, które tu i tam na mój temat wypisuje jakiś pasjonat, nie wiem tylko, czy to jakiś nawyk psychopatyczny urażonego ambicjonera czy zaplanowana strategia niszczenia mojego wizerunku?

Niezależnie od odpowiedzi - mój przekaz jest prosty i czytelny:
        1. nie jestem żadna"vel" i nie życzę sobie takich przyrostków,
        2. moje obecne nazwisko jest dwuczłonowie i poprawnie brzmi "Pietras-Goc"
        3. w czasach MO byłam niepełnoletnią dziewczynką (znawco-baranie!)
        4. a w czasach poźniejszych żadna służba również nie była moim pracodawcą (może i szkoda, bo pewnie w karierze byłabym wówczas daleko dalej...).

Pozdrawiam,
        Kto ma wątpliwości - zapraszam do otwartego, osobistego kontaktu na moim Facebooku. Warunek - nieanonimowo.
        Miłego dnia.
        Bożena Pietras-Goc

• Gość: Obserwator Rodzinnie i z miłością IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 05:14
      Analiza Pana redaktora jest wyjątkowo błyskotliwa. Wielość ugrupowań w sejmiku nazywa niestabilnością. Rozumiem, że teraz jedna, jedyna, poprawna partia, której myśla przewodnią jest miłość bęzie gwarantowała uczciwe rzadzenie! Mieliśmy juz tak za czasów komuny. Teraz to wraca. Jak sie ma media i dobry PR, to okazuje się, że wszyscy jesteśmy szczęśliwi, nie wiem tylko dlaczego codziennie NIE STAĆ MNIE NA WIĘCEJ, a Platformersów tak!
      Nawara był jedyną niezależną osobą, która patrzyła na ręce partiom. Dzisiaj PO ma wszystko i teraz już będzie tylko rodzinnie: Sowy (ksiądz - kapelan PO+ Marek Sowa) Lipiec (żona posłanka i mąż radny sejmiku), Gibała+Gowin, Fedorowicz+Fedorowicz itd. By żyło się lepiej - w rodzinie PO!
      • Gość: skosem kiedyś to się nazywało biznesem rodzinnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 07:25
        .
    • Gość: Krakus Sejmik 'banda cwaniakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 08:37
      Ludzie ocknijcie sie PO to hołota cwaniacy,i mlodzi przekretasy.. trzeba sie zmobilizowac na wybory do Sejmu i ich odsunac od zlobu;jedynie warto postawic na PiS i SLD;PSL to przydupasy dla PO jak kiedys ZSL dla PZPR PO=PZPR w najgorszych czasach PO na przykrywke bierze kilka frustratek celebrytek jak Jagna Marczulajtis..Krakow=PO = rodzina Fidelusow plus takie przyklejone przydupasy ja Kosmider ,Fedorowicz i inne Gowiny i Gibaly ,cala rodzina Gibałow to grupa cwaniaczkow -handlarzy wodka.
    • Gość: Jasiek Nowy sejmik Małopolski: koalicje i niespodzianki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.10, 08:50
      Może się teraz coś zmieni w krakowskiej kulturze? Na lepsze oczywiście...
      • Gość: Elche Obecność Soski i Pęka IP: 109.243.64.* 24.11.10, 11:21
        na pewno podniesie wartość kabaretową sesji sejmiku.
    • Gość: B.funkcjonariusz Bozenko zapraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 11:59
      Bozenko czy nadal lubisz lody.. zapraszam do kantyny.. powspominamy stare dzieje.. przypomnisz sobie wiele. .. pozdrawia Bogdan
      • magdolot Re: Bozenko zapraszam 24.11.10, 12:38
        Ale z ciebie tchórz, komendancie vel znawco vel b.funkcjonariuszu. Tchórz o wielu twarzach, a każda jedna piękna i samą prawdę gada. Anioł kurna stróż boskiej opaczności. To już nie płacą 10 groszy za post, tylko 10 groszy za nicka? Toż nie zrobisz kariery nawet na miarę Jolki z Dywit, słynnej trolicy Leppera...

Mnie stać na jednego nicka od 5 lat na tym forum. Straszliwy z ciebie cienias z nabiałem jak rodzynki. Zdrowo pomarszczone. Popróbuj dla odmiany pomarszczyć sobie mózg.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka