Dodaj do ulubionych

FiB lub GP na AE Kraków

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.04, 09:49
Kto jest na finasach i bankowości lub na gospodarce przestrzennej na AE w
Krakowie. Prosze o opinie na temat tych kierunków. dzieki za sensowne info.
Obserwuj wątek
    • Gość: maturzysta Re: FiB lub GP na AE Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.04, 14:54
      czy nie ma nikogo na forum z AE, kto jest na tych kierunkach i może podzielic
      sie swoja opinia??
      • Gość: lucjanka Re: FiB lub GP na AE Kraków IP: 81.186.225.* 21.04.04, 19:19
        ja chce sie wybrac na gospodarke przestrzenna
    • Gość: aeowicz Re: FiB lub GP na AE Kraków IP: *.sm.pk.edu.pl 21.04.04, 23:31
      Jeśli chcesz być dobra z finansów idź na rachunkowość na wydziale zarządzania
    • Gość: pytajacy Re: FiB lub GP na AE Kraków IP: 81.186.225.* 22.04.04, 17:11
      a co to jest gospodarka przestrzenna?
    • Gość: rasta Re: FiB lub GP na AE Kraków IP: *.net 24.04.04, 11:08
      nie jestem na fibie ale znajomi narzekali ze w tym roku nie bylo specjalnosci
      Bankowosc !!! na sile z robili tylko 3 specjalnosci. zadaj bardziej konkretne
      pytanie.
      • Gość: maturzysta Re: FiB lub GP na AE Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.04, 19:57
        Interesuje mnie ogolna opinia o tych kierunkach, jak z zaliczeniem przedmiotów,
        czy znasz kogos kto skonczył i znalazł prace??
        • Gość: rasta Re: FiB lub GP na AE Kraków IP: *.net 24.04.04, 22:13
          FiB zawsze jest uznawany za najbardziej prestizowy na studiach ekonomicznych.
          Katedry maja tu Owsiak i Czekaj(RPP).

Gospodarka jest dosyc mala jakies dwie grupy 60 osob. Malo popularny kierunek.

Na AE predzej czy pozniej wszytstko sie zalicza. Na dziennych trzeba troche
          poryc ale bez przesady.

Dobry kierunek, prestizowa szkola nie gwarantuje znalezienie pracy. To mit.
          Trzeba miec farta, plecy lub leb na karku-oczywiscie nie mowie o bezsensownym i
          bezkrytycznym ryciu serwowanych tu pierdół.

Ogolna tendencja w bankowosci to konsolidacja rynku, wiec jesli nie zamierzasz
          spadac do Irlandii to w tym momencie jest ciezko z praca. Ale to jest teraz
          niewiadomo co bedzie za 4-5 lat.
          Finansisci sa raczej wszedzie potrzebni o ile sa niezli z rachunkowosci
          (nuuuuda).

aha na gospodarce przestrzennej jest tylko jedna specjalnosc do wyboru
          (sic!) ;P co do perspektyw to nie mam pojecia z czym sie to je :))) ale chyba
          mozna po tym kierunku pracowac jako urzednik (czyli plecy).

pozdro
          • Gość: maturzysta Re: FiB lub GP na AE Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.04, 23:49
            dzięki naprawde konkretne info, a ty jestes na AE, jak tak to jaki kierunek
            moze napiszesz cos o swojej specjalności, pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka