Gość: ... IP: *.nsystem.pl 07.01.11, 11:54 a warsztaty i laweciarze tylko zacierają ręce ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mj Re: Kraków: szklanka na chodnikach, złamania, stł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.11, 13:15 ...no, nie wiem czy laweciarze dużo na pieszym zarobią... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentura Znowu wywoływanie sztucznej paniki IP: 77.236.26.* 07.01.11, 13:55 Gołoledź była tylko z samego rana, zwłaszcza na małouczęszczanych uliczkach położonych daleko od centrum. O godz. 9:30 wyjechałem z Zielonek i przejechałem przez cały Kraków z północy na południe, aż do węzła bieżanowskiego w kilkanaście minut - nigdzie nie było żadnej gołoledzi, natężenie ruchu bardzo umiarkowane (brak korków), wysoka płynność ruchu, ulice przejezdne, niezalodzone i niezaśnieżone. Odrębnym problemem są chodniki - zwłaszcza te na ciągach należących do misata - a poza centrum nigdy nieodśnieżane i nieodladzane - wyglądają jak tor przeszkód, bo przecież miastu wałkonie z SM mandatu nie wystawią; lepiej od świtu uganiać się po uliczkach w dzielnicach willowych i kosić łatwą, szybką i pewną kasę, leżącą na chodnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Znowu wywoływanie sztucznej paniki IP: *.ghnet.pl 07.01.11, 14:26 Trzeba było być w nocy w Krakowie. Nawet taksówek w centrum jak na lekarstwo bo bali się wyjechać na drogi. Pominę już ludzi wywracających się na chodnikach na starym mieście... nawet promili nie potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Znowu wywoływanie sztucznej paniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 14:29 przez całe życie nie upadłam tyle razy w czasie zimy, co wczoraj w nocy w czasie powrotu do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francjosef Re: Znowu wywoływanie sztucznej paniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 14:36 "Upadła Ewa"...mam nadzieję, że się podniesiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nickt Re: Znowu wywoływanie sztucznej paniki IP: *.ghnet.pl 07.01.11, 15:28 Trzeba było nie pić tyle napojów wyskokowych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocco Re: Znowu wywoływanie sztucznej paniki IP: *.nsystem.pl 07.01.11, 15:43 no dziwne żeby SM swojemu pracodawcy wystawiła mandat.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dario Re: Znowu wywoływanie sztucznej paniki IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.11, 22:19 jechałem wczoraj przez Zielonki trasą na prądnik biały zachód i ślisko szklanka jak cholera także nie pitol Wać Pan Głupot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozwazny :) cos o samochodach :) IP: 213.180.137.* 07.01.11, 16:28 stłuczki mnie jakos nie dziwia :) ostatnio naogladałem sie pełno wariatów wpychajacych sie miedzy 2 samochody gdzie ledwo jest miejsca, wycofywania w samochody stojace z tylu :) a jesli na drodze z ograniczeniem 70 jedziesz te 70 to od razu jakis mily pan zacznie Ci mrugac z tylu :DDD smieszne to ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus1 Kraków: szklanka na chodnikach, złamania, stłuc... IP: *.centertel.pl 07.01.11, 19:43 chodniki przy prywatnych posesjach o 9.00 ok ale przy miejskich i spółdzieczych to tragedia Odpowiedz Link Zgłoś