Dodaj do ulubionych

Spłonęła restauracja Rogatego Rancza w Zabierzowie

IP: *.mynet.com.pl 07.01.11, 13:49
Szkoda, bardzo fajna knajpka. Mamy nadzieję że szybko zostanie odbudowana.
Obserwuj wątek
    • Gość: gościu NIeeee! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.11, 14:03
      gdzie ja teraz zjem dobrą grochówę :(
    • Gość: Mariusz hurrra Spłonęła samowola budowlana IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.11, 14:10
      Bardzo dobrze, że spłonęła ta samowola budowlana, szkoda że nie całość. Jedynie żal że się zwierzęta stresowały
      • Gość: Kempes Re: hurrra Spłonęła samowola budowlana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 15:03
        jesli to samowola, to czemu trąbisz o tym na forum a nie zgłosiłeś do nadzoru budowlanego? to ty byłeś ostatni w Biegu Rogatego Rancza w ubiegłym roku?
        • Gość: Piotr Re: IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.11, 17:17
          Tak się składa, że właśnie było to zgłoszone do nadzoru budowlanego. Oprócz tego Rogate Ranczo jest przy granicach rezerwatu. Co mogłoby się stać, gdyby pożar przeszedł na sąsiedni las?
      • Gość: maja Re: hurrra Spłonęła samowola budowlana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.11, 13:07
        Nie pomyśałeś człeku , że to był czyjeś i ktoś poniósł dużą materialną stratę ? , tak bardzo cieszy ludzkie nieszczęście ? Może masz i rację - zbudują ładniejszy obiekt !
    • Gość: Agata Spłonęła restauracja Rogatego Rancza w Zabierzowie IP: *.bj.uj.edu.pl 07.01.11, 14:54
      Bo to jedna samolowla?
    • Gość: ed Spłonęła restauracja Rogatego Rancza w Zabierzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 16:50
      zjarala sie bo cieniutko juz przedla?
    • Gość: Chochoł dm nawet nie zadal sobie trudu.... IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.11, 17:06
      zeby sprawdzic, ze na stronie "Rogatego Rancza" nie ma informacji o tym, ze wszystkie imprezy sa odwolane, coz znow wychodzi niekompetencja redaktorow GW
      PS. DM- Dominika Maciejasz

www.rogateranczo.eu/
      • Gość: grubas Re: dm nawet nie zadal sobie trudu.... IP: *.12.nat.oswirus.krakow.pl 07.01.11, 18:12
        Pare minut temu byla taka informacja, teraz nie ma
      • Gość: rr Re: dm nawet nie zadal sobie trudu.... IP: 204.12.213.* 07.01.11, 21:22
        Ale stronę internetową to maja do dooopy, rozjeżdza się w Internet Explorer -
        w kodzie zrodlowym wpisane
        "···<meta·name="Copyright"·content=" ARTplus "·/>(LF)"

wiadomo kto spierdulił stronę, ciekawe ile kasy wzieli

• Gość: pracownik Spłonęła restauracja Rogatego Rancza w Zabierzowie IP: 77.236.25.* 07.01.11, 18:51
      po 1 Rogate Ranczo nie jest restauracją
      po 2 Nikt żadnych zwierząt nie wyprowadzał... ponieważ znajdują sie w zupełnie innej częsci kompleksu a wypowiedź rzecznika straży to zwykłe kłamstwo!
      po 3 mini Zoo i inne częsci kompleksu Rogate Ranczo dalej istnieją i w niedzielę będzie się tam odbywał finał WOŚP
      po 4 proponuje się nie wypowiadać tym co nie mają kompletnie pojęcia o tym co piszą.
      po 5 mam nadzieję że ponownie sie spotkamy na Rogatym Ranczo już niebawem.
    • Gość: conchis Zawsze się zastanawiałem kto je w tym syfie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 20:00
      Zawsze się zastanawiałem kto i po co zatrzymuje się w tym syfie? przecież tam nawet wody bieżącej nie ma, więc jak można było w tym brudzie cokolwiek jeść??? W sumie mam nadzieję że to koniec tej chałtury, na skraju rezerwatu, tylko zaśmiecali okolicę, zupełny Bangladesz
      • Gość: fan RR Re: Zawsze się zastanawiałem kto je w tym syfie IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.11, 21:03
        Z tego co widzę, to w sezonie nie ma wolnego miejsca na parkingu - tyle jest gości. Sam z przyjemnością w wolnej chwili jeżdżę tam z żoną i dzieckiem. Dzieciak się wyszaleje - bo tyle jest atrakcji, a ja i małżonka dobrze i smacznie zjemy. Tak więc nie pier... głupot, że nie ma wody, bo jak mi dobrze wiadomo bez wody zupy nie ugotujesz, chyba, że pracujesz w NASA, w co wątpię. A co do rezerwatu, wiem że Rogate Ranczo mocno przyczynia się do sprzątania zabierzowskiego lasu. Sam z workiem na śmieci w zeszłym roku zbierałem tam śmieci. Wierzę, że już wkrótce Rogate znowu ruszy pełną parą.
        • Gość: maja Re: Zawsze się zastanawiałem kto je w tym syfie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.11, 13:12
          Ja i moja rodzina , i połowa moich kientów ze swoimi rodzinami , i połowa ich znajomych - dużo nas chętnie jedzących na Rogatym , dlatego musza je odbudowąć !
      • Gość: kadi Re: Zawsze się zastanawiałem kto je w tym syfie IP: *.mynet.com.pl 17.01.11, 22:53
        taaaak.... szczury latały wielkie jak świnie, ryby uciekały do Rudawy, do kibelka wpuszczali kupowaną wodę mineralną , frytki piekli na oleju z ruskich czołgów, nawet więzili tygrysa bengalskiego, pić mu nie dawali boooooo był pluszowy.
    • Gość: ? Spłonęła restauracja Rogatego Rancza w Zabierzowie IP: 77.236.16.* 07.01.11, 21:06
      Bardzo ładnie dobrane zdjęcie /jak zwykle/

Szkoła /strażaków/ w Nowej Hucie....
    • Gość: Czytelnik Spłonęła restauracja Rogatego Rancza w Zabierzowie IP: *.n4u.abpl.pl 07.01.11, 22:04
      Katolicy podpalili...

Przecież rogi kojarza im się z Szatanem.
    • misiak_spasiony Spłonęła restauracja Rogatego Rancza w Zabierzowie 07.01.11, 22:07
      To, gdzie ja teraz spożyję drugie śniadanie???!!!
    • Gość: jeleń Rogate Ranczo - tam żony przyprawiały rogi mężom? IP: *.adsl.wanadoo.nl 07.01.11, 22:38
      Tylko z kim?gdzie owi "ONI"? ruchalscy?walewscy? wkładacze?
    • Gość: gość Rogacizna górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 11:10
      Mam nadzieję ,że zwierzakom się nic nie stało i mają się dobrze,a wszystko wróci szybko do poprzedniego stanu .Nigdy tam nie byłam,ale często przejeżdżałam i widziałam jak fajnie się wszystko rozwija .Powodzenia na przyszłość ,dla ludzi i zwierząt !!!
    • Gość: krakus nie zapłacili kibicom wisły haraczu IP: *.ntlworld.ie 25.01.11, 17:19
      już od jakiegoś czasu się tam pojawiali ,straszyli klientów ,zastraszali właściciela.Zapowiedali że wiosny lokal nie dotrwa bez ochrony
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka