Gość: kadi IP: *.mynet.com.pl 07.01.11, 13:49 Szkoda, bardzo fajna knajpka. Mamy nadzieję że szybko zostanie odbudowana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gościu NIeeee! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.11, 14:03 gdzie ja teraz zjem dobrą grochówę :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz hurrra Spłonęła samowola budowlana IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.11, 14:10 Bardzo dobrze, że spłonęła ta samowola budowlana, szkoda że nie całość. Jedynie żal że się zwierzęta stresowały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kempes Re: hurrra Spłonęła samowola budowlana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 15:03 jesli to samowola, to czemu trąbisz o tym na forum a nie zgłosiłeś do nadzoru budowlanego? to ty byłeś ostatni w Biegu Rogatego Rancza w ubiegłym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.11, 17:17 Tak się składa, że właśnie było to zgłoszone do nadzoru budowlanego. Oprócz tego Rogate Ranczo jest przy granicach rezerwatu. Co mogłoby się stać, gdyby pożar przeszedł na sąsiedni las? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: hurrra Spłonęła samowola budowlana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.11, 13:07 Nie pomyśałeś człeku , że to był czyjeś i ktoś poniósł dużą materialną stratę ? , tak bardzo cieszy ludzkie nieszczęście ? Może masz i rację - zbudują ładniejszy obiekt ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Spłonęła restauracja Rogatego Rancza w Zabierzowie IP: *.bj.uj.edu.pl 07.01.11, 14:54 Bo to jedna samolowla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Spłonęła restauracja Rogatego Rancza w Zabierzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 16:50 zjarala sie bo cieniutko juz przedla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chochoł dm nawet nie zadal sobie trudu.... IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.11, 17:06 zeby sprawdzic, ze na stronie "Rogatego Rancza" nie ma informacji o tym, ze wszystkie imprezy sa odwolane, coz znow wychodzi niekompetencja redaktorow GW PS. DM- Dominika Maciejasz www.rogateranczo.eu/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubas Re: dm nawet nie zadal sobie trudu.... IP: *.12.nat.oswirus.krakow.pl 07.01.11, 18:12 Pare minut temu byla taka informacja, teraz nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: dm nawet nie zadal sobie trudu.... IP: 204.12.213.* 07.01.11, 21:22 Ale stronę internetową to maja do dooopy, rozjeżdza się w Internet Explorer - w kodzie zrodlowym wpisane "···<meta·name="Copyright"·content=" ARTplus "·/>(LF)" wiadomo kto spierdulił stronę, ciekawe ile kasy wzieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Spłonęła restauracja Rogatego Rancza w Zabierzowie IP: 77.236.25.* 07.01.11, 18:51 po 1 Rogate Ranczo nie jest restauracją po 2 Nikt żadnych zwierząt nie wyprowadzał... ponieważ znajdują sie w zupełnie innej częsci kompleksu a wypowiedź rzecznika straży to zwykłe kłamstwo! po 3 mini Zoo i inne częsci kompleksu Rogate Ranczo dalej istnieją i w niedzielę będzie się tam odbywał finał WOŚP po 4 proponuje się nie wypowiadać tym co nie mają kompletnie pojęcia o tym co piszą. po 5 mam nadzieję że ponownie sie spotkamy na Rogatym Ranczo już niebawem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: conchis Zawsze się zastanawiałem kto je w tym syfie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 20:00 Zawsze się zastanawiałem kto i po co zatrzymuje się w tym syfie? przecież tam nawet wody bieżącej nie ma, więc jak można było w tym brudzie cokolwiek jeść??? W sumie mam nadzieję że to koniec tej chałtury, na skraju rezerwatu, tylko zaśmiecali okolicę, zupełny Bangladesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan RR Re: Zawsze się zastanawiałem kto je w tym syfie IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.11, 21:03 Z tego co widzę, to w sezonie nie ma wolnego miejsca na parkingu - tyle jest gości. Sam z przyjemnością w wolnej chwili jeżdżę tam z żoną i dzieckiem. Dzieciak się wyszaleje - bo tyle jest atrakcji, a ja i małżonka dobrze i smacznie zjemy. Tak więc nie pier... głupot, że nie ma wody, bo jak mi dobrze wiadomo bez wody zupy nie ugotujesz, chyba, że pracujesz w NASA, w co wątpię. A co do rezerwatu, wiem że Rogate Ranczo mocno przyczynia się do sprzątania zabierzowskiego lasu. Sam z workiem na śmieci w zeszłym roku zbierałem tam śmieci. Wierzę, że już wkrótce Rogate znowu ruszy pełną parą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Zawsze się zastanawiałem kto je w tym syfie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.11, 13:12 Ja i moja rodzina , i połowa moich kientów ze swoimi rodzinami , i połowa ich znajomych - dużo nas chętnie jedzących na Rogatym , dlatego musza je odbudowąć ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadi Re: Zawsze się zastanawiałem kto je w tym syfie IP: *.mynet.com.pl 17.01.11, 22:53 taaaak.... szczury latały wielkie jak świnie, ryby uciekały do Rudawy, do kibelka wpuszczali kupowaną wodę mineralną , frytki piekli na oleju z ruskich czołgów, nawet więzili tygrysa bengalskiego, pić mu nie dawali boooooo był pluszowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Spłonęła restauracja Rogatego Rancza w Zabierzowie IP: 77.236.16.* 07.01.11, 21:06 Bardzo ładnie dobrane zdjęcie /jak zwykle/ Szkoła /strażaków/ w Nowej Hucie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Spłonęła restauracja Rogatego Rancza w Zabierzowie IP: *.n4u.abpl.pl 07.01.11, 22:04 Katolicy podpalili... Przecież rogi kojarza im się z Szatanem. Odpowiedz Link Zgłoś
misiak_spasiony Spłonęła restauracja Rogatego Rancza w Zabierzowie 07.01.11, 22:07 To, gdzie ja teraz spożyję drugie śniadanie???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeleń Rogate Ranczo - tam żony przyprawiały rogi mężom? IP: *.adsl.wanadoo.nl 07.01.11, 22:38 Tylko z kim?gdzie owi "ONI"? ruchalscy?walewscy? wkładacze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Rogacizna górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 11:10 Mam nadzieję ,że zwierzakom się nic nie stało i mają się dobrze,a wszystko wróci szybko do poprzedniego stanu .Nigdy tam nie byłam,ale często przejeżdżałam i widziałam jak fajnie się wszystko rozwija .Powodzenia na przyszłość ,dla ludzi i zwierząt !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus nie zapłacili kibicom wisły haraczu IP: *.ntlworld.ie 25.01.11, 17:19 już od jakiegoś czasu się tam pojawiali ,straszyli klientów ,zastraszali właściciela.Zapowiedali że wiosny lokal nie dotrwa bez ochrony Odpowiedz Link Zgłoś