Gość: kr IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 10:37 Czy jetseście za bezpośrednimi wyborami Prezydenta Krakowa???? Ja tak!!!! Tylko na kogo głosować??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wawiak Wybory prezydenta Miasta -tylko JMR !!! IP: *.riz.pl 22.02.02, 14:57 Gość portalu: kr napisał(a): > Czy jetseście za bezpośrednimi wyborami Prezydenta Krakowa???? Ja tak!!!! > Tylko na kogo głosować??? Zdecydowanie wybory prezydentów, burmistrzów i wójtów powinny być bezpośrednie ! Chocaiż nie w kaźdym mieście jest tak świetny kandydat jak w Krakowie, który może takie wybory wygrać "w cuglach" - oczywiście JMR !!! Wawiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Re: Wybory prezydenta Miasta -tylko JMR !!! IP: *.bci.net.pl 23.02.02, 13:05 Chyba masz rację.Nigdy nie głosowałem na JMR /raczej zawsze na UW ale nie na niego/ tym niemniej uważam,że byłby dobrym kandydatem.Pod warunkiem,że wokół niego byłoby kilku sprawnych menedżerów,umiejących i chcących pokierować Krakowem w trudnych czasach.ALternatywą nie jest AG-obecny prezydent - bo mimo mostów to nie ten format i nie te potrzeby,nie umie współpracować,wzbudza agresywne uczucia mediów i mieszkańców.Alternatywą nie jest też niejaki Ziobro z PiSu- kto o nim słyszał?.Szkoda,ale alternatywą nie jest J.L -poprzedni prezydent - porządny,medialny ale do rtej samej rzeki się nie wchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś