Gość: Conka IP: *.chello.pl 22.02.02, 16:10 Kochani polećcie mi jakiegos dobrego krakowskiego fotografa, ktory uwieczni mi " reporażowo" wazna rodzinną uroczystość. POzdrawiam Conka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxxxxx Re: Fotograf w Krakowie! IP: 192.168.5.* 22.02.02, 20:46 Kiedy i jaka to uroczystosc? W Krakowie ? Wnetrza , plener... Polece dobrego i skutecznego. xxx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Conka Re: Fotograf w Krakowie! IP: *.chello.pl 22.02.02, 21:56 Ta uroczystość to wesele , potrzebuje i wnetrz i pleneru ( całego reportażu) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kloss76 Re: Fotograf w Krakowie! 22.02.02, 22:37 Polecam siebie :) Tanio, szybko i profesjonalnie. Na tego maila podaj mi datę uroczystości, potem możemy ewentualnie dogadać się do szczegółów jeśli moja oferta będzie Ci odpowiadać. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Fotograf w Krakowie! IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 22:42 Polecam profesjonalistę. NIestety jakość kosztuje więc jesli zależy ci na tanim fotografiku to nie idź tam. Chodzi mi o studio M&M Mikołajczyk, osiedle Teatralne od strony ulicy Kocmyrzowskiej (między Tomexem a Placem w Bieńczycach) Myślę że znalezienie go nie sprawi ci kłopotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FOTOGRAF Re: Fotograf w Krakowie! IP: *.interkom.pl 25.02.02, 20:06 DZWOŃ, NA PEWNO SIĘ DOGADAMY 638-16-19, LUB 605 949 807 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Fotograf w Krakowie! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 12:42 Polecam pania fotograf, ktora robila zdjecia na moim slubie. Znalazlam ja przez internet ( www.slub.z.pl), spodobaly mi sie te zdjecia i napisalam na maila, ktory jest tam podany. Pozdrawiam. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Fotograf w Krakowie! 07.03.02, 21:02 Mój szwagier jest zawodowym fotografem. Robił wystawy w Wielkiej Brytanii, Danii i jeszcze paru miejscach na świecie. Jego zdjęcia nawet Papieżowi się bardzo spodobały. Nie wiem ile kosztuje u niego taka usługa, ale jakbyś była rzeczywiście i na serio zainteresowana, to mailuj. Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś