Dodaj do ulubionych

To do Was - orły

12.02.11, 20:23
...forumowego bełkotu i piramidalnych bzdur. Kiedyś trafiały się tu istotne spory.
Dziś wyprzedzają nas w ilości wpisów takie oto metropolie...

# Olsztyn
# Częstochowa
# Opinie i komentarze (Katowice)
# Szczecin
# Poznań
# Łódź - Opinie i ko...
# Wałbrzych
# Lublin
Obserwuj wątek
    • swarozyc Re: To do Was - orły 12.02.11, 20:31
      bo tam nie ma "uszkodzonych" cenzorow..
      • to_straszne Re: To do Was - orły 13.02.11, 11:40
        Uderz w stół.
    • ciernisty_labadz Re: To do Was - orły 13.02.11, 13:45
      Nie ilość, a jakość.
      Zawsze to sobie powtarzam gdy cierpię pisząc nowy wiersz i mi nie wychodzi.
      • to_straszne Re: To do Was - orły 13.02.11, 14:54
        Jakość też padła - niestety.
    • cortez.the.killer Jaki metropolita-takie forum. 13.02.11, 14:56

• henio56 Re: To do Was - orły 14.02.11, 08:36
      to_straszne napisał:
      > ...forumowego bełkotu i piramidalnych bzdur. Kiedyś trafiały się tu istotne spory.
      Dziś wyprzedzają nas w ilości wpisów takie oto metropolie...

< dla Ciebie bełkot i bzdury dla innych nie. Spory się trafiały , ale zawsze kończyły się usuwaniem postów i całych wątków osób które nie zgadzały się z linią prawdziwych katolików-Polaków którzy obsiadły to forum od chwili jego zaistnienia . O kształcie tego forum decydowało kilka osób, które kadziły sobie wzajemnie jacy to oni są mądrzy, dla podkreślenia
      swojej odrębności, założyli własne forum TWA, ale adminowali nadal Forum Kraków , które systematycznie czyscili z wrogich im elementów, dopuszczając się inwektyw, pomawiania, oczerniania, gróźb karalnych i publikacji wizerunku jednej z forumowiczek.
      Ludzie pouciekali , i nie wrócą dopóki nie zmieni się admin.
      Forumowicze sami potrafią zdecydować na jakim wątku chcą dyskutować , tych co im nie odpowiadają , po prostu ignorują .
      Porównywanie forum Kraków z forum Szczecin jest niedorzeczne, bo tam nie ma 'Opinii Komentarzy' i nawiedzonego admina/ów/.

wizerunku

• to_straszne Re: To do Was - orły 14.02.11, 09:30
        Mhm.
        Na pewno Pan ma rację, Panie Henryku.
        Jestem na tym forum od chwili jego powstania, ale nie przypominam sobie,
        żeby Pan się

kiedykolwiek

pomylił.

Prawda?
        • beata_tyszkielich Re: To do Was - orły 15.02.11, 01:46
          Racja Konradku, racja. Buziaczki ;-) Może w końcu uda mi się postawić Ci owego drinka, którego obiecał Ci mój przyjaciel i się nie wywiązał. Jak zwykle.
        • henio56 Re: To do Was - orły 15.02.11, 08:23
          Na pewno Pan ma rację, Panie Henryku.
          Jestem na tym forum od chwili jego powstania, ale nie przypominam sobie,
          żeby Pan sie kiedykolwiek pomylił. Prawda ?
          < g.... prawda
          Jest Pan już wiekowy Panie Konradzie, pamieć już nie taka jak kiedyś.
          Nie będę się rozpisywał, bo jak zaboli, to wykasuje post bez śladu / jak mój poprzedni/

• to_straszne Re: To do Was - orły 26.02.11, 14:50
            henio56 napisał:

> Na pewno Pan ma rację, Panie Henryku.
            > Jestem na tym forum od chwili jego powstania, ale nie przypominam sobie,
            > żeby Pan się kiedykolwiek pomylił. Prawda ?
            > < g.... prawda
            > Jest Pan już wiekowy Panie Konradzie, pamieć już nie taka jak kiedyś.
            > Nie będę się rozpisywał, bo jak zaboli, to wykasuje post bez śladu / jak mój po
            > przedni/
            >

Pańska elegancja językowa - Panie Henryku - pozwala odgadnąć bezbłędnie nawyki z poprzedniego miejsca pracy. Taka tradycja. A'propos: literkę "ę" uzyskujemy poprzez równoczesne naciśnięcie klawisza literki "e" i klawisza "alt"... (to w związku z wiekiem (c: )
            Jesteśmy zaszczyceni pięknym literackim pseudonimem, który zechciał nam Pan nadać - ale jest on nieuprawniony niestety. Dla docieczenia prawdy trzeba się napracować nieco więcej, niż pozwalają na to dotychczasowe nawyki z dochodzeniówki.
            Oczywiście źródłem prawdziwego żalu jest to, że nie mamy na imię tak pięknie, jak Pan, Panie Henryku. W wieku naszej młodości (ok 40 lat różnicy - na oko) w modzie były inne imiona.
            Pańska sąsiadka z góry nie jest świadoma faktu, że istnieje taki wynalazek, jak użytkowany tu kiedyś nick "frustrat". On silnie osłabia niezbywalną pewność co do osoby autora.
            Ale niechże sobie dobrodziejka radzi sama.
            Stworzony przez nią - niezamierzenie, jak sądzę - autokomizm sytuacji dostarcza wesołości kilku osobom.
            Nie ma jednak tym razem wśród nich jej wyśnionego bohatera.
            Dobranoc Panie Henryku.
            Odrobina wódeczki pozwoli Panu pozbyć się części zmartwień. Choćby na krótko...

PS: z żalem zawiadamiamy, że nie mamy wpływu na kasowanie postów, nawet tych, o których Pan sądzi, że bolą. Nas nie bolą, bo ich nie znamy - zachęcamy do częstszych wynurzeń...
            • szto_tawariszczi Re: To do Was - orły 27.02.11, 20:39
              co do rządów katolików na tym forum

towarzyszu Henryku

to bym polemizował, przeglądnijcie archiwalne wypowiedzi niejakiego długiego samochoda ....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka