Dodaj do ulubionych

Politycy PiS: Postawmy kościół w Dolinie Chocho...

• Gość: pis=rak Politycy PiS: Postawmy kościół w Dolinie Chocho... IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.11, 11:46
      pałę sobie postawcie, debile !
    • Gość: ~minimalista Politycy PiS: Postawmy kościół w Dolinie Chocho... IP: *.play-internet.pl 27.02.11, 12:09
      Jestem za, pod warunkiem, że wieża będzie wyższa niż Rysy.
    • samekpepys Re: Politycy PiS: Postawmy kościół w Dolinie Choc 27.02.11, 12:18
      jasne, że postawmy kościół. a właściwie, dlaczego nie pójść dalej? codziennostki.blox.pl/2011/02/Dzwon-niedzielny-5.html
    • Gość: Gość Politycy PiS: Postawmy kościół w Dolinie Chocho... IP: *.uznam.net.pl 27.02.11, 12:23
      A postawcie sobie chu.e, jeśli je oczywiście macie, bo z waszego bycia i gadania to mi wygląda, że chyba wam brakuje tego bądź co bądź bardzo ważnego narzędzia, te wasze dziecioki nie są podobne do was - popytajcie sąsiadów, listonoszów i innych inkasentów, może który się przyzna.
    • Gość: emeryt Politycy PiS: Postawmy kościół w Dolinie Chocho... IP: *.bemowonet.pl 27.02.11, 13:01
      A ja mam propozycje, dla tych wszystkich oszolomow religijnych wydzielic odlegle miejsce od normalnych ludzi. Niech sie sami finansoja.
    • Gość: go Politycy PiS: Postawmy kościół w Dolinie Chocho... IP: 82.160.139.* 27.02.11, 13:07
      "Postawmy kościół w Dolinie Chochołowskiej"
      A ja pytam: I gdzie jeszcze? W Jaskini Mroźnej? Na Wodogrzmotach Mickiewicza? A przecież Morskie Oko takie niezagospodarowane, może usypcie wyspę z kościołem na niej? Tam was jeszcze nie było??? Gdzie okiem sięgnąć, wszędzie kościoły, pycha krk i hipokryzja władz. Niedługo będę się bał otworzyć lodówkę, bo się okaże, że tam też stoi miniaturowy kościółek zamiast jedzenia... Masakra jednym słowem. Zróbcie bazylikę zamiast krzyża na Giewoncie, niech wszyscy widzą, jaki z nas Ciemnogród.
    • jacek230 Zrobic tam drugi Lichen! 27.02.11, 13:12
      Zeby bylo godnie i z przepychem! Scierwa z nacjonal-socjalistyczengo pisu przeobiliby na kosciol nawet kible na Dworcu Centralnym. PiS=NSDAP
    • amirez Tylko... kościół w Dolinie? 27.02.11, 13:26
      Tylko kościół? A ja myślałem, że co najmniej budowlę min. wielkości Lichenia i obok 50 metrową figurę Papy. Do tego kilka kompleksów hotelowych, źródła i przynajmniej jeden peron.
      Oj, pisiorki nie szanujecie pamiątek po papie, nie szanujecie!
      A może ny tak pieniążki na jaki szpital przeznaczyć?
      A nie - to ku... głupi pomysł jest!
    • Gość: Natchniony Być miłym Bogu IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.11, 13:38
      Bycie miłym Bogu , to życie zgodnie z naturą. Im blizej natury, tym bliżej Boga. Zelbetowe bunkry nowej sztuki sakralnej są całkowitym tego zaprzeczeniem. Kapliczka wśród drzew , daje natchninie i poczucie obcowania z Bogiem. Monstrualna bazylika w Licheniu i inne tego typu obiekty nie mają nic wspólnego z Bogiem są tylko wystawką kleru.
    • Gość: F Politycy PiS: Postawmy kościół w Dolinie Chocho... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 15:03
      Postawicie kościół to teren będzie należał do Watykanu a nie do Polski. TPN ma rację.
    • jabo23 Politycy PiS: Postawmy kościół w Dolinie Chocho... 27.02.11, 15:27
      Postawcie dzwonnicę, najlepiej kurduplowi pod oknem.
      I niech barabani na okrągło (na cześć ś+p drugiego kurdupla oczywiście).
    • Gość: magnolia Politycy PiS: Postawmy kościół w Dolinie Chocho... IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.11, 15:49
      Myślę,,że nie ucieszy to wiernych, ani tym bardziej nie ucieszyłoby śp Jana Pawła II, który szukał zakątka zadumy i modlił się w naturze , doceniał piękno przyrody. Jak każdy kościół w takich miejscach to będzie tylko komercja i żenada. Oczywiście świetny pomysł na wyciąganie kasy. Gratuluję inicjatywy,
    • Gość: humberto Politycy PiS: Postawmy kościół w Dolinie Chocho... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 15:55
      Ten Piczura to"nawiedzony Facet",tak jak każdy PiS-owiec.
      Jak remontować to nie budować,ale On się na tym nie zna,więc trzeba jemu wytłumaczyć ręcznie.
    • Gość: Polanica zgwałcona Re: Politycy PiS: Postawmy kościół w Dolinie Choc IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.11, 10:01
      Droga do prawdy
      Szukasz swych namiętności
      Upajasz się winem niewinności
      By zakosztować ciepło dusz
      Interpretacja
      Czy to kościelna Rzymska czy to Masońska nie służy Ludowi ani nam Polakom
      Gdyż każdy z nich nie kroczy prawdziwą pielgrzymką Boga i
      a wręcz drogą odstępstwa swych poprzedników.
      Dlatego ich rozdarcie i konflikt między nimi nie jest nasz
      Który nas wciągają.
      Tak i konflikt Żydowsko muzułmański.
      sites.google.com/site/polskapatriotyczna/
      Który jest konfliktem od dawien dawna konfliktem ich rodzinnym.
      Gdzie Ojciec ich Abraham miał dwie żony czystą i nieczystą.
      Z tej nieczystej wykluł się Islam z czystej Judaizm
      Który nie rozeznał i nie poznał czasu swego Boga.
      I dalszych procesów jakie mają postępować.
      A masoni zrodzili się po to by ich zwieść podając się za nich.
      Znaczy za Żydów.
      Lecz samo pismo mówi że nimi nie są.
      Jezus Chrystus wytyczył nam drogę procesów nowego świata.
      Bezpośrednio do samego Boga mówiąc.
      Kołaczcie a wam otworzą
      Proście a dostaniecie
      Szukajcie a znajdziecie Ducha Prawdy który nas doprowadzi do całej Prawdy
      Tak które z tych wiar uczą nas prawdziwej drogi jak pouczał sam Bóg.
      Tak wszyscy są rozpustniki i zbóje gospodarstwa Bożego.
      Tak Bóg ich ostawił na pożarcie Zjadliwych Masonów.
      A ich Bogiem jest lucyfer sam
      Jakiego Stwórca dał im dopust by ich zniszczyć i znieść z planety ziemi i nieba
      I zepchnąć do otchłani czeluści piekła
      Tak wiadomości i wypowiedzi ich w miarę czasu będę likwidował.
      Gdyż ich niezrozumienie niektórych może zgorszyć nie znając poznania prawdy
      Rekin oceanu - grom
      rekin oceanu
    • Gość: stt Politycy PiS: Postawmy kościół w Dolinie Chocho... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.11, 09:55
      fuj, obrzydliwa polityka pisu; po co budować coś co ma zastąpić już stojącą pięknie wkomponowana w pejzaż kaplicę. Czy to ma być drugi Licheń. Bez przesady, nikt na sumę nie będzie jeździć do Doliny Chochołowskiej, chyba że jarosław z pochodniami i obrońcami krzyża raz w miesiącu będzie odgrywać swoją komedię, oczywiście w świetle jupiterów.
    • Gość: stopp5 Re: Politycy PiS: Postawmy kościół w Dolinie Choc IP: *.centertel.pl 18.03.11, 09:53
      A ty święty mężu doszukujesz się duchowych pobudek ;)
      A tu kasa misiu, kasa....
      "Młodszego Piczurę często można spotkać w Dolinie Chochołowskiej, gdzie pracuje, przewożąc turystów traktorem przerobionym na kolejkę, ubranego w niecodzienne koszulki: a to z przekreśloną gwiazdą Dawida, a to z napisem "Biały dumny mężczyzna". Ojciec Piczura też pracuje w Dolinie Chochołowskiej, jako księgowy.

Więcej... wyborcza.pl/1,76842,8602142,Uleje__Usiece__czyli_wybory_u_gorali.html?as=2&startsz=x#ixzz1GwI3Rz8e"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka