Gość: Jarooo IP: *.greven.de / 217.76.100.* 28.04.04, 10:06 Mam pytanko, gdzie znajde w Krakowie, przyjemny (romantyczny),niedrogi Hotel?? oraz prosze mi polecic jakas fajna romantyczna knajpke, najlepiej z muzyka.. Licze na wasza pomoc.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen Re: Witajcie Krakusy 28.04.04, 11:32 a spróbuj no w wicie stwoszu na mikołajskiej, blisko rynku, niedrogo i romantycznie... knajpkę znjdziesz sobie sam np. na stronie knajpy.krakow.pl baw (-cie ?) się dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
pitin Re: peeten chce sie dołączyć, 28.04.04, 11:41 peteen napisał: > a spróbuj no w wicie stwoszu na mikołajskiej, blisko rynku, niedrogo i > romantycznie... > knajpkę znjdziesz sobie sam np. na stronie <a href="http://knajpy.krakow.pl"target="_blank">knajpy.krakow.pl</a> > > baw (-cie ?) się dobrze... Peeten chcialby sie przyłączyć. Uwielbia być wykorzystywany w gruppen seksie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Witajcie Krakusy IP: *.tera.pl / 81.21.194.* 29.04.04, 22:40 Urzejmie przepraszam, ale wczoraj wstawiłem tutaj posta o treści: "spieprzaj dziadu". Przyznaję, nie było to zbyt uprzejme z mojej strony, ani nawet jakoś specjalnie mądre, ale nie sądzę, bym złamał jakikolwiek punkt regulaminu. W dodatku, jak przeczytałem w Waszym FAQ: "Czy kasujecie pojedyncze posty? Tak, jeśli łamią prawo lub regulamin. W ich miejscu pojawia się komunikat o usunięciu postu." Domagam się przywrócenia postu albo wstawienia stosownego komunikatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nike Re: Witajcie Krakusy IP: *.spine.pl 30.04.04, 11:25 Hihi, spieprzaj dziadu, z takimi pretensjami :D Odpowiedz Link Zgłoś