Gość: cezar IP: *.158.217.133.pat.umts.dynamic.eranet.pl 27.03.11, 22:42 Czy ktoś kupił mieszkanie na Klonowica?Proszę o opinie nt. samej inwestycji oraz developera Wawel Service. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cezar Re: Wawel Service, Klonowica IP: *.182.75.124.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.04.11, 18:03 jest ktoś na tym forum?????????/ ponawiam pytanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brown_mariolek Re: Wawel Service, Klonowica 05.04.11, 19:01 O deweloperze to same negatywy tu na forum były. Wpisz w "szukaj" hasło Wawel Service. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Wawel Service, Klonowica 05.04.11, 20:14 Sama okolica średnio ciekawa, mało prestiżowa i niezbyt bezpieczna (Wola Duchacka), daleko też od centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar Re: Wawel Service, Klonowica IP: *.147.57.6.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.04.11, 23:57 co do odległości do centrum to nie jest zle, za 5500 ciężko znalezc cos blizej centrum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachaa Re: Wawel Service, Klonowica IP: *.internetia.net.pl 07.04.11, 21:17 srata taaa za ........5500 zobacz sobie z jakiej strony sa te mieszkania i na jakim pietrze i na co bedziesz mial widok z mieszkania ! to jest działka co Wawel Serwis kupił po upadłej społce leopard sa .......projekt mocno zepsuty nie przeprojektowany po te spolce Wawel S. szumnie ogłosił mieszkania w Krakowie po 4500 tys - a tak naprawde to było parę nor na parterze z widokiem na sasiada obok - reszta to co naprade fajne to po 6-7 tys. - a to sporo jak na Wole duchacka Sprawdz pozowolenie na budowe na ta inwestycje bo było oprotestowane . Pomimo ze W.S. kupił działke od syndyka to była ona przedmiotem postepowania sadowego o unieważanienie tego dokumentu Sprawa jest NSA i chyba jeszcze czeka na rostrzygnięcie wydaje mi sie ze tamtej okolicy można znaleź lepsze inwestycje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar Re: Wawel Service, Klonowica IP: *.181.40.226.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.04.11, 23:15 no teraz to faktycznie nie zostało nic ciekawego, skąd masz informację, że sprawa jest w NSA chętnie się zainteresuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gallus anonimus Re: Wawel Service, Klonowica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.11, 14:19 Ja bym jeszcze dodał, że kręcą się przy tej inwestycji typy związane wcześniej z Leopardem (m.in. członek zarządu w L.). Polecam tylko szukającym przygód. Choć sam developer ponoć cieszy się niezłą opinią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wawel Service, Klonowica IP: *.146.224.54.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.05.11, 00:05 Przyznam, że jestem zainteresowany tą inwestycją i lubię czytać konkrety na forum a nie komentarze typu: ""Ja bym jeszcze dodał, że kręcą się przy tej inwestycji typy związane wcześniej z Leopardem (m.in. członek zarządu w L.)"Polecam tylko szukającym przygód" etc. "" Czy masz jakieś konkretne informacje, że np. nie mają pozwolenia na budowę, że działka nie należy do nich etc ?? Może to uchroni kogoś przed kupnem. Własność działki można w prosty sposób sprawdzić. a to że był jej właścicielem wcześniej leopard a WS odkupił to co to ma do rzeczy ?? Podpisując umowę znasz jej wszystkie warunki, jeżeli nie są korzystne dla kupującego, są jakieś niezgodne, niejasne zapisy --> nie podpisujesz --> prosta sprawa, więc jeśli masz jakieś konkretne informacje podziel się proszę, bo to, że kręcą się dziwne typy nic nie wnosi.pozdro :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc 2 Re: Wawel Service, Klonowica IP: *.128.41.26.static.crowley.pl 25.05.11, 22:01 sprawdz dokładnie pozwolenie na budowe - o jakiej wysokosci mowi pozwolenie a jaki budyek chce stawiac W.S. sprawdz sobie czy choc majaj pozwolenie na budowę majaj pozwolenie na rozbiurke budynków znajdujacych sie na działce przy klonowica - Połowa baraku stoi na ich działce a polwa na działce sąsiada poproś społke o numer sprawy w NSA. - oprotestowane pozwolenie przez sasiada wawel serwis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wawel Service, Klonowica IP: *.204.6.143.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.05.11, 22:20 jeśli znasz odpowiedz na te pytania podziel się proszę. do jakiej wysokości mają pozwolenie??moze dasz jakies namiary, zeby na priv pogadac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wawel Service, Klonowica IP: *.182.31.47.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.06.11, 00:27 okolica nie jest zła. do centrum jest blizej niz z ruczaju, łagiewnik czy borku, a nawet bronowic czy innych prądników. natomiast developer ma rozne opinie, z jednej strony najbardziej zaufany krakowski developer z drugiej negatywy. nie ma chyba na rynku developera który jest idealny, ale ogólnie nie jest najgorszy chyba?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umpa Re: Wawel Service, Klonowica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 11:15 bliżej niż z Ruczaju, nieźle się ubawiłem, zanim ty wyjedziesz z Woli Duchackiej to mieszkaniec Ruczaju (nie kampusu UJ) jest już na Rondzie Grunwaldzkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wawel Service, Klonowica IP: *.180.28.216.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.06.11, 17:07 Też mnie ubawiłeś. Dla uświadomienia Klonowica jest za Bonarką a nie gdzieś na Kurdwanowie :-] :-D Mieszkam na Ruczaju i wiem ile jade do pracy :-) autobusem do matecznego z przesiadką 40 min na nogach przez rydlówkę 30 rowerem 15. Wiem też ile z Klonowica jeżdże bo 2 razy w tyg jeżdżę od znajomego :-)Zanim z Ruczaju dojade do grunwaldzkiego to z Klonowica w tym samym czasie jestem na placu wolnica. Odpowiedz Link Zgłoś
an-nna Re: Wawel Service, Klonowica 10.06.11, 19:16 potwierdzam w zupełności podobne doświadczenia, ale wawel serwisu mam dość ! 4500tys za metr - na reklamie , przy podpisaniu umowy 5800/+koszty przyłączy i innych śmiesznych rzeczy/ pisma o wzroście cen niezależnych od dewelopera będą przychodzić stopniowo zapewniam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irmina Re: Wawel Service, Klonowica IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.13, 14:05 Inwestycja Klonowica dostała prawomocne pozwolenie na użytkowanie. Kto się wstrzymywał do tej pory, bo nie chciał kupować "dziury w ziemi" może już być spokojny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gallus anonimus Re: Wawel Service, Klonowica IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.11, 22:39 Odpowiedzialny za prowadzenie tej realizacji jest Bogusław Zagorec- członek zarządu Leoparda (słyszeliście o takim developerze?). Według poszkodowanych (www.okradli.pl/wp/), aktywny do samego końca. Chcecie- ryzykujcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wawel Service, Klonowica IP: 194.246.16.* 06.06.11, 07:58 a ja pracuje z kolesiem który podawał temu zagorcowi rękę..aaaaaa...chyba mnie z roboty zwolnią... :-O Odpowiedz Link Zgłoś