Gość: Jakub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 14:57 zero marketingu. dzisiaj takie imprezy to konsumpcyjne "widowisko" potzrebujące badania rynku i dobrze zapalnowanej kampanii, anie 'drygu', czy 'wyczucia'. 3majmy się tego! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzysztof K. Re: Sensacyjna "Noc Muzeów" IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 03.05.04, 18:40 Nawet bez tych monet było fantastycznie. Być może należałoby taką noc skojarzyć z wystawami plenerowymi np. na płycie Rynku Głównego i innych placach. Pewnym problemem jest niesamowita frekwencja, która wymaga ustawiania się w długich kolejkach. A w ogóle to - brawo krakowscy muzealnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KH Łyżka dziegciu IP: *.elbud.krakow.pl 04.05.04, 11:11 Pomysł rewelacyjny, wykonanie - jak zwykle u nas - do kitu: tłumy nieprzebrane kręcące się po mieście, a muzea otwarte w świąteczny dzień przez 3-4 godziny i to tylko wieczorem. Otwarcie ich tylko wieczorem ma sens, ale nie tego dnia! Tym bardziej, że - jak sie wydaje - cudzoziemców było nieco więcej niż zazwyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: Sensacyjna "Noc Muzeów" IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.05.04, 16:37 Świeeeeetny pomysł, sam stałem w tej kolejce do czartoryskich i narodowego, co 3-cia osoba w tym sznureczku była turystą i to cudzoziemcem. Sam przyprowadziłem 6 osób z poza Krakowa. Organizacja tez nie najgorsza, uwazam ze jak na pierwszy raz to całkiem dobrze to wypadło. Jesli ta impreza bedzie powtarzana co pewien czas to zmieniam zdanie na temat muzealników z mojego miasta:) Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: Sensacyjna "Noc Muzeów" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 14:33 Pomysl genialny, wykonanie nawet ujdzie. A tak w ogole to niech wreszcie muzea beda otwarte wtedy kiedy ludzie chca je ogladac, a nie wtedy kiedy komus akurat chce sie je otwierac!!! Odpowiedz Link Zgłoś