Dodaj do ulubionych

Sensacyjna "Noc Muzeów"

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 14:57
zero marketingu. dzisiaj takie imprezy to konsumpcyjne "widowisko"
potzrebujące badania rynku i dobrze zapalnowanej kampanii, anie 'drygu',
czy 'wyczucia'. 3majmy się tego!
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysztof K. Re: Sensacyjna "Noc Muzeów" IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 03.05.04, 18:40
      Nawet bez tych monet było fantastycznie. Być może należałoby taką noc skojarzyć
      z wystawami plenerowymi np. na płycie Rynku Głównego i innych placach. Pewnym
      problemem jest niesamowita frekwencja, która wymaga ustawiania się w długich
      kolejkach. A w ogóle to - brawo krakowscy muzealnicy.
    • Gość: KH Łyżka dziegciu IP: *.elbud.krakow.pl 04.05.04, 11:11
      Pomysł rewelacyjny, wykonanie - jak zwykle u nas - do kitu: tłumy nieprzebrane
      kręcące się po mieście, a muzea otwarte w świąteczny dzień przez 3-4 godziny i
      to tylko wieczorem. Otwarcie ich tylko wieczorem ma sens, ale nie tego dnia!
      Tym bardziej, że - jak sie wydaje - cudzoziemców było nieco więcej niż
      zazwyczaj.
    • Gość: krakus Re: Sensacyjna "Noc Muzeów" IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.05.04, 16:37
      Świeeeeetny pomysł, sam stałem w tej kolejce do czartoryskich i narodowego, co
      3-cia osoba w tym sznureczku była turystą i to cudzoziemcem. Sam
      przyprowadziłem 6 osób z poza Krakowa. Organizacja tez nie najgorsza, uwazam ze
      jak na pierwszy raz to całkiem dobrze to wypadło. Jesli ta impreza bedzie
      powtarzana co pewien czas to zmieniam zdanie na temat muzealników z mojego
      miasta:) Tak trzymać!
      • Gość: P. Re: Sensacyjna "Noc Muzeów" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 14:33
        Pomysl genialny, wykonanie nawet ujdzie. A tak w ogole to niech wreszcie muzea
        beda otwarte wtedy kiedy ludzie chca je ogladac, a nie wtedy kiedy komus akurat
        chce sie je otwierac!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka