Dodaj do ulubionych

Gowin z Arłukowiczem na jednej Platformie

IP: *.play-internet.pl 24.06.11, 18:25
odsuńmy PO od władzy
Obserwuj wątek
    • Gość: Tinky-Winky Partia Obywatelska jak PZPR IP: 77.236.28.* 24.06.11, 18:32
      Teraz już nie ma debat pomiędzy partiami, są tylko debaty wewnątrz PO. Bo inne partie są nieznaczące i złe. Jak w reżimie jakimś - jedyna partia. A Gazeta, postkomuszy twór dopinguje swoim ukochanym.
      • Gość: viki PZPO IP: *.nsystem.pl 24.06.11, 19:41
        Polska Zjednoczona Platforma Obywatelska

jedna partia, jeden wódz.

Ręka POdniesiona na władzę zostanie odrąbana.
    • tt33 Gowin z Arłukowiczem na jednej Platformie 24.06.11, 20:14
      Bartek i Jarek, z dzióbków sobie jedzą. Bardzo kształcące doświadczenie.

Jak to Onufry Zagłoba powiedział "diabeł ubrał się w ornat i ogonem na mszę dzwoni".

Nie dałem się nigdy zwieść żadnym popłuczynom PZPR, a tu siurpryza, PO w ramach zmierzania do FJN do swojej szerokiej piersi przytula również PZPR.

Głosowałem kiedyś na Gowina,
      ale teraz Bartka i Jarka posyłam razem tam gdzie ich miejsce, do wszystkich diabłów.
    • sprawazlewa Czemu służy taka debata? 24.06.11, 20:23
      Bartek i Jarek prześcigają się w komplementowaniu jedynie słusznej partii. A z dyskusji wynika, że tylko świnia nie zmienia poglądów. Ale by nie odpaść od koryta jest zdolna do zrobienia nawet salta mortale!
    • Gość: kmai Re: Gowin z Arłukowiczem na jednej Platformie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.11, 20:40
      Ja tylko jestem ciekaw, jak obydwaj będą realizować swoje "programy" w PO, jeżeli te programy są sprzeczne?
      Tym wywiadem udowodnili, że nie liczą się poglądy, liczy się władza...
    • Gość: balusz Gowin z Arłukowiczem na jednej Platformie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.06.11, 21:21
      Panie arłukowicz, niezle się Pan zeszmacił. wiarygodność "ZERO". Karierowicz
    • Gość: PUNKracy Gowin z Arłukowiczem przy jednej flaszce... IP: *.ghnet.pl 24.06.11, 21:22
      Obydwaj precz! Jeden "święty", a drugi polityczny sprzedawczyk co chwila zmieniający poglądy...Już takich mieliśmy,choćby Rokitę.I czy świat się zawalił,że Janka już nie ma na politycznej scenie?Nie,Wawel jak stał tak stoi,klerom jak się wszyscy politycy podlizywali tak dalej to robią...A brud,smród i przysłowiowe ubóstwo w mieście jak było tak dalej jest.I pewnie jeszcze długo,długo będzie.Dziękuje za uwagę,koniec transmisji.
    • Gość: glosnarodu.pl Gowin z Arłukowiczem na jednej Platformie IP: *.blich.krakow.pl 24.06.11, 22:40
      Gowin robi bardzo dobra minę do bardzo złej gry Platformy. Zdejmijcie maski panowie!
    • Gość: jasiek_krk Gowin z Arłukowiczem na jednej Platformie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.11, 00:31
      Śmiać mi się z Was chce. Nie wiem, czemu nie podoba Wam się to, że w PO jest miejsce dla tych "z lewa i prawa". W dodatku potrafią ze sobą normalnie rozmawiać, ale w tym waszym pissie nie wolno chyba normalnie rozmawiać z oponentem ideowym, tylko należy wyciągnąć mu dziadka z Wehrmachtu, zwyzywać od żydów, kryptoniemców i pedałów. Pomachać krzyżem i nazwać się jedynym, słusznym Polakiem(katolem).
      • Gość: Tinky-Winky Siostro proszę o kaftan dla Jaśka. IP: 77.236.28.* 25.06.11, 01:53
        To co piszesz Jaśku jest tak żałosne, że aż śmieszne. Nikt z nas nie wyzywa posłów tak jak Ty innych na forum, do tego insynuujesz nasze rzekome związki z PiSem, kościołem itd.
      • tt33 wyborco Gowina z Arłukowiczem, 03.07.11, 13:46
        co do Pana pokracznej refleksji

-śmiać się faktycznie można (z naiwności), bo sadziłem że powstało nowe, nowoczesne ugrupowanie, które będzie sprawnie działało dla Polski,
        wyszło gorzej niż z PZPR, bo to zrobili sami Polacy

-Gowin i Arłukowicz to takie pacynki, prawdziwa walka rozgrywa się pomiędzy Schetyną, Grabarczykiem i Tuskiem i nie jest na pokaz, co tu bredzić o normalnych rozmowach

-z "pissem" (jaki błyskotliwy żart!) nie mam na razie nic wspólnego

-jak sięgamy do dziadków, to moi w Mauthausen-Gusen i Miednoje, jak Pan miał dziadka w Wehrmachcie, to Pana problem, tylko dlaczego jest Pan w Polsce

-Żydów darzę uznaniem, za Niemcami i Rosjanami z powodów rodzinnych (moi dziadkowie nie przetrwali kontaktu z nimi) nie przepadam

kościół cenię i na pełną klęskę POrtii mam nadzieję
    • anna12-3 Gowin z Arłukowiczem na jednej Platformie 25.06.11, 07:21
      Jeśli to spotkanie miało udowodnić,że Gowin z Arłukowiczem nie ma nic wspólnego-to udowodniło!Jedyne co ich łączy to bycie w partii WŁADZY!Żadna istotna ustawa przy tak rozbieżnych postawach nie ma szans.Obnażyło to istotę działania Platformy.Kościelny talib ze sprzedawczykiem-dobrana para.Gdyby uważniej przyglądnąć się Platformie,to właśnie na przykładzie tych dwóch jegomości widać,że zebranie pod jednym szyldem ludzi z tak rozbieżnymi poglądami-powoduje,że Platforma nie jest zdolna do jakichkolwiek działań,co udowodniło jej 4 letnie rządzenie,a wyborcze sondaże pokazują,że może nas czekać kolejne 4 lata marazmu.To jest właśnie polityka "ciepłej wody z kranu"-jak to określił sam Tusk.Tylko władza i stołek się liczą,a Polska i Polacy?Jak Arłukowiczowi przy ustalaniu budżetu nie zadrży ręka przy dalszych cięciach dla najuboższych,bezrobotnych,a przyznanie wielu miliardów na Kościół,podwyżek dla posłów,na IPN itp.Gdzie wtedy będzie jego lewicowa wrażliwość?Wszak obowiązywać będzie jak zawsze dyscyplina klubowa.Mógł swoje lewicowe poglądy realizować w SLD.Kto mu by tam zabronił zajmować się wykluczonymi?Inaczej jednak głosi się swoje kłamstwa za pieniądze i stanowisko,niż prawdę w trudnej pozycji w partii opozycyjnej,której przyszłość jest niepewna.Kalisz swoim raportem wytrącił mu najistotniejszy element z jego obłudnego uzasadnienia,że robi to swoje świństwo,bo nie chce dopuścić do koalicji PiS-SLD.Teraz jego wolta straciła sens.Już o tym nie mówi,bo wyszedł raz na świnię,a drugi raz na idiotę.Utrzymywanie,że trudno mu było w SLD-też jest kłamstwem,bo te jego "prześladowania" wyrażały się i w mianowaniu do udziału w Komisji hazardowej i wysyłaniu go do mediów,do tego stopnia,że stał się politykiem celebrytą.Twarz jego była znana jak nikogo innego, dzięki SLD.Jeśli to nazywa prześladowaniem,to chyba każdy polityk chciał by być tak prześladowanym.Po prostu,sprzedał się za stołek i miejsce na liście,a wszystkie inne obłudne powody są kłamstwem.
    • paw73 Arłukowicz=karierowicz-facet bez zasad 25.06.11, 08:07
      Bartosz Arłukowicz o legalizacji związków jednopłciowych
      Poseł Lewicy - Bartosz Arłukowicz mówi w wywiadzie o związkach homoseksualnych:
      Związki homoseksualne powinny być nazywane małżeństwami! Związki partnerskie są potrzebne.
      Bartosz Arłukowicz o in -Vito i kościele! zanim został członkiem rządu Tuska i przystąpił do PO
      www.youtube.com/watch?v=mrOIxt5EUR0&feature=related
    • jimir Gowin z Arłukowiczem "tandem dupolizów" 25.06.11, 08:34
      Wyszła cała prawda o Arłukowiczu !
      To karierowicz,sprzedawczyk,zwykłe zero, dobrze że kupili Go do PO, partii wszelkiej maści odpadków.
      Arłukowicz już zacząłeś lizać tyłki Księżą , czy Gowin dopiero przydziela Ci tyłki do pracy!!!
      • Gość: gruper Re: Gowin z Arłukowiczem "tandem dupolizów" IP: 212.76.46.* 25.06.11, 08:42
        PO i PIS i tak nie wygrają , tylko Palikot
        dl4.pl/sondazPalikot
    • Gość: lena wstyd na nich glosowac IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.11, 11:28
      porazka - ci ludzie nie beda zmieniac naszego kraju- chca rzadzic dla samego rzadzenia- gdyby politycy musieli zarobi na zycie pracą 90% z nich poszłaby na bezrobocie bo nie potrafia pracowac tylko rzadzic = klocic, i gadac gadac gadać tylko to potrafią - po ki chu.... bylo to spotkanie dla kogo. dla mnie ? zapierd.. od rana do wieczora nei mam sil zeby z dzieckim pobyc a tu gowin i jakis arukowic spotkano organizuja dla krakowian i pie..... trzy po trzy - do roboty - drogi mi k... budowac, dziury latac, usprawnic komunikacje, itd...... male rzeczy w lokalnych spolecznosciach a nie pierd... o jakiejs abstrakcji jaką jest polityka -

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka