Gość: Marcin IP: *.dynamic.chello.pl 12.07.11, 11:29 Terzeba grac a nie patrzec na rywala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nabuchodonozor O LM Wisła gra po raz 7, Skonto - 10 IP: *.dynamic.chello.pl 12.07.11, 11:48 Fajne dupcie w tej Rydze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: O LM Wisła gra po raz 7, Skonto - 10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.11, 12:41 też tak uważam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: O LM Wisła gra po raz 7, Skonto - 10 IP: *.acn.waw.pl 12.07.11, 15:39 Również straciłem koncentrację na artykule. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsghdgh Wysoki poziom... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 00:16 wolfenstein.blog.com/2011/lm-skonto-ryga-wisla-krakow/ <- szczera i sprawiedliwa ocena meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pg O LM Wisła gra po raz 7, Skonto - 10 IP: 198.178.236.* 12.07.11, 12:25 6 razy się nie udało, a za siódmym ma się udać? Optymiści... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba O LM Wisła gra po raz 7, Skonto - 10 IP: *.echostar.pl 12.07.11, 14:04 Tak optymizm godny podkreślenia zwłaszcza , że nie ma ku temu żadnych przesłanek. Wisła zdobyła Mistrza z najmniejszą liczbą punktów od lat poniosła też kilka porażek , które Mistrzowi nie powinny się zdarzyć. Skład nie został dostatecznie wzmocniony na puchary { zwłaszcza defensywa} tak więc mówienie o Wiśle jako faworycie meczu ze Skonto wg mnie jest dyskusyjne. Nie ma większej różnicy między piłka naszą a Łotewska jak dla mnie będzie się liczyła dyspozycja dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechistan Cała Polska dopinguje Skonto!!! IP: 157.166.216.* 12.07.11, 14:57 bo po pierwsze wisełka to milicyjny klubik, po drugie nie ma tam już Polaków a po trzecie tam grać powinien Lech który bez problemów by okopał łotyszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitro(L) Re: Cała Polska dopinguje Skonto!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.11, 14:59 ale słowicza pupka obolała, jak smutno. wujciowie bakero i dawidziuk już was szykują na kolejne niespodzianki. zawyjecie jeszcze nie raz :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Re: Cała Polska dopinguje Skonto!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 16:55 Nie wiedziałem, że w zakładzie karnym we Wronkach mają Internet... a Amica to też zajebiście polski klub, gdzie w każdym meczu grało min. 7 obcokrajowców... Odpowiedz Link Zgłoś
bez.komentarza Re: Cała Polska dopinguje WISŁĘ 12.07.11, 19:03 Jestem kibicem Widzewa i Jagielloni i będę kibicował Wiśle, Śląskowi i Legii. Tak samo, jak kibicowałem Jadze. Patrząc na Twój wpis, mogę tylko zapytać, ile Ty masz lat? "Cała Polska dopinguje Skonto"? Weź dorośnij w końcu. W europejskich pucharach kibicuję POLSKIM klubom, a jak Ty uważasz, że skoro Lech nie lubi się z Wisłą, to trzeba wspierać rywali mistrza Polski, to albo jesteś mocno niedojrzały albo jesteś mocno głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Cała Polska dopinguje Skonto!!! IP: *.ksi-system.net 15.07.11, 06:56 Jako Krakowianin narodowości polskiej kibicuję Wiśle. Jako człowiek wyjątkowo tolerancyjny uważam, że różne takie mniejszości (etniczne, seksualne) mają niezbywalne prawo kibicować komu sobie życzą i nic mi do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
student854 Re: Cała Polska dopinguje Skonto!!! 15.07.11, 16:48 Jako kibic Lecha mam świadomość i na tyle mózgu, żeby przyznać, że to Wisła jest w tej chwili bliżej europejskiego poziomu ;) więc nie cała Polska dopinguje Skonto. A większa część Polski kibicuje Wiśle Odpowiedz Link Zgłoś