Dodaj do ulubionych

AS Monaco dla Wisły

IP: *.kolornet.pl / *.crowley.pl 16.05.04, 23:56
Boze chron Monaco w finale Ligi Mistrzów :)
Obserwuj wątek
    • Gość: BaT Re: AS Monaco dla Wisły IP: *.eu.org 17.05.04, 00:06
      JAKA BARCELONA!!!?????? PRZECIEZ 3 MIEJSCE ZAJMIE REAL!!! A WIELKA BARCA BEDZIE
      WICEMISTRZEM!!!!
      • Gość: Drugas Re: AS Monaco dla Wisły IP: *.neting.com.pl 17.05.04, 10:20
        tak jest, barca już jest druga i nie odda tego miejsca!! a dziennnikarze gw juz
        mnie wkur..... swoim ślepym uwielbieniem dla sRealu! Panie Wołowski, wiem, że
        jest Pan cule, zrób Pan z tym porządek! Barca w tym sezonie jest PRZED sRealem
        i proszę zacząć się do tego przyzwyczajać!!!
        • Gość: (L)egia Tej KURVVIE nawet rozstawienie nie pomoże IP: *.igf.edu.pl 17.05.04, 14:47
          może rozstawić nogi i czekać aż ją kolejarzem wydymają jacyś amatorzy których
          dolosują
          • Gość: wisła k górom Re: Tej KURVVIE nawet rozstawienie nie pomoże IP: *.spray.net.pl 17.05.04, 16:23
            WYNOCHA TY CIOTO PIER DOLONA
            • Gość: :))) nałucz siem odmianuf bes pżypatki (f potpiśe) IP: *.dsl.mindspring.com 17.05.04, 18:36
          • Gość: gutek9 Szanowny "Panie", jebnij sie "Pan" w leb IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 17.05.04, 18:25
            Przepraszam "Pana", ale "Pana" iloraz inteligencji nie jest niski, lecz wrecz
            rozbrajajacy. Jednakowoz stwierdzam iz elokwencja "Pana" mentalnosci nie
            obliguje mnie do przeprowadzania z "Panem" merytorycznych konwersacji. Pania
            która stoi i sie sprzedaje na ulicy nie jest Wisla, ale szanowny "Pan", który
            sie w ten oto dziwaczny sposób o niej wyraza. Dziekuje bardzo.
          • Gość: Kosa Re: Tej KURVVIE nawet rozstawienie nie pomoże IP: *.kwp / 212.244.242.* 17.05.04, 20:26
            Kolejarz to was w finale PP rozjedzie he he he

A tak a propos troche kultury jeszcze nikomu nie zaszkodziło, ale i tak pewnie
            nie zrozumiesz ...
    • s.stec AS Monaco i Wisła niech triumfuja! 17.05.04, 00:12
      niech choc raz nam sprzyja szescie i niech ta wisla awansuje do LM moze w koncu
      cos sie odmieni a nie tylk ciagle stracone nadzieje rozczarowanie itp!
    • Gość: Witkacy Re: AS Monaco dla Wisły IP: *.acn.waw.pl 17.05.04, 00:12
      Kibice Legii trzymają kciuki za FC Porto :)
      • Gość: brum Re: AS Monaco dla Wisły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 00:14
        wygrywac trzeba z każdym a nie liczyć na słabeuszów
        wspomnijcie Valerenge (czy jak sie to dziwo od wikingów nazywa)
        • Gość: RM Re: AS Monaco dla Wisły IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.04, 23:30
          Oj niech sobie nie liczą na słabeuszy - tak się stawiają, że są tacy mocni, to
          niech nie będą rozstawieni i trafią na Real albo Barcę i pokażą co potrafią...
      • malydudek Re: AS Monaco dla Wisły 17.05.04, 10:08
        Drogi Witkacy. Nie masz racji, bo bredzisz. Dobrze by było mieć drużyne w LM,
        choćby to nie była Legia, którą tak kocham, ale Wisła, bo jeśli nawet nic nie
        zwojuje, to może zdarzy się tak, że zremisuje dwa mecze i podniesie nam krajowy
        ranking, co może w końcu doprowadzic do dwóch drużyn polskich w eliminacjach
        LM. Może Wisła pociągnie kolejne kluby, jak to zrobiło CSKA Moskwa, które
        pociągnęło Lokomotiv i może tą ciągniętą drużyną będzie Legia. Co do Barcelony:
        Barcelona nie będzie w eliminacjach, bo Real tam się znajdzie. Monaco wygrywaj!
        Legia rules!
        • Gość: RODAK wyrachowany NOWY SCHEMAT PUCHARU UEFA IP: *.dsl.mindspring.com 17.05.04, 18:21
          Od tego roku Puchar UEFA też będzie rozgrywany systemem grupowym.
          Po 1-szej rundzie 40 zespołów zostanie podzielonych na 8 grup po 5 klubów.
          Każdy rozegra po 2 mecze u siebie i 2 na wyjeździe w swojej grupie - rewanżów
          nie będzie. Do 3-ciej rundy awansuje 24 drużyny (po 3 najlepsze z każdej grupy)
          i 8 z Ligi Mistrzów (które zajmą trzecie miejsca w grupach). Dalej jak dawniej
          - systemem pucharowym (mecz i rewanż).
          W związku z tym, jeśli Wisła zakwalifikuje się do Ligi Mistrzów, jako Polak
          będę jej kibicował (jak zawsze kibicuję wszystkim polskim drużynom w pucharach
          i innych mistrzostwach), żeby zdobyła jak najwięcej punktów (dla Polski do
          rankingu UEFA), choć jej kibicem nie jestem.
          Ale sorry, w 3-ciej rundzie el.LM. będę kibicował przeciwko, żeby się tam nie
          zakwalifikowała, bo:
          1. Uważam, że w P. UEFA może zdobyć więcej punktów.
          2. Po co Ciupał ma zarobić więcej kasy (nakupowałby lepszych piłkarzy i Wisła
          zdominowałaby Polską Ligę)
          3. Nie chcę, żeby wiślacy cieszyli się, że nietylko Legia i Widzew grali w
          Lidze Mistrzów.

Poza tym Wisła jeszcze nie zdobyła tegorocznego tytułu!
          A jeśli zdobędzie - to wątpię, żeby zakwalifikowała się do LM - bez różnicy czy
          będzie rozstawiona czy nie.
      • Gość: kibic i to z Łodzi Wisła i Legia... IP: *.toya.net.pl 17.05.04, 13:46
        mam pytanie do Witkacego... a nie byłoby kochanym kibicom Legii miło gdyby
        Wisła grając w Lidze Mistrzów wywalczyła na kolejny sezon jeszcze jedno niejsce
        w Lidze Mistrzów dla polskiego zespołu??
        ludzie to nie jest Liga Polska... oni reprezentują nasz kraj!!
        ja ZAWSZE kibicuję Legii kiedy gra w pucharach europejskich!!
        pozdrawiam "kibica" Legii ;)
        • Gość: RODAK Przeczytaj wyżej - mój post: Nowy schemat P.UEFA IP: *.dsl.mindspring.com 17.05.04, 19:23
          ^
          |
          ^
    • Gość: rye Re: AS Monaco dla Wisły IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.05.04, 00:18
      Jako kibic Legii chętnie powitam na Reymonta Manchester United.
      • Gość: kik Re: AS Monaco dla Wisły IP: *.acn.pl 17.05.04, 00:21
        Mysle, ze Monaco i bez naszych kciukow sobie poradzi...oby!
      • Gość: LegiaFan Re: AS Monaco dla Wisły IP: *.dsl.mindspring.com 17.05.04, 19:17
        Gość portalu: rye napisał(a):
        > Jako kibic Legii chętnie powitam na Reymonta Manchester United.

a ja Real Madryt ;)
    • Gość: lukka99 Re: AS Monaco dla Wisły IP: *.net-serwis.pl 17.05.04, 00:24
      Panie Białoński, póki co Wisła jeszcze nie jest mistrzem Polski, więc z tymi
      spekulacjami może warto jeszcze zaczekać.
    • Gość: Nilf Zalosne to... IP: *.nwrk.east.verizon.net 17.05.04, 00:55
      Nadzieja ze Wisla zagra ze slabszymi, jest zalosna. No i nawet jak wygra i
      awansuje do ligi mistrzow, to co z tego? Jezeli Wisla jest na lige mistrzow za
      slaba, to i tak dostanie tam nalezne baty. Dlatego nie trzeba liczyc punktow i
      modlic sie zeby los dal nam jak najslabszych przeciwnikow. Trzeba
      zkoncentrowac sie zebysmy mogli pokonac najsilniejszych
      • Gość: Echud Re: Zalosne to... IP: 213.25.179.* 17.05.04, 01:38
        Jezeli Wisla dostanie sie fartem do Ligi Mistrzow (i nawet jezeli bedzie dostawala baty od wszystkich) to i tak lepiej niz miala by dojsc do 3-4 rundy w pucharze UEFA (chociaz teraz wprowadzaja tam grupowe rozgrywki). Zyskuje zastrzyk finansowy (co umozliwi sciagniecie jej jeszcze lepszych zawodnikow), ogranie z najlepszymi, motywacja pilkarzy do jeszcze wiekszej pracy, pozyskanie nowych sponsorow...
      • Gość: lukaszu81 Re: Zalosne to... IP: *.man.olsztyn.pl / *.man.olsztyn.pl 17.05.04, 13:45
        To wcale nie jest zalosne.Trzeba spojrzec prawdzie w oczy:my nie mamy druzyny
        na miare najlepszych.Wiec jesli ty masz zamiar czekac az taka bedziemy mieli,to
        powodzenia.Tylko tam z gory moze slabo widac i piwa chyba nie sprzedaja...A tak
        powaznie to chce zobaczyc w LM polski zespol walczacy w grupie nawet z
        Shahtarem,Dinamo czy Praga.Z nimi mamy szanse i tez moga to byc piekne
        mecze."Kocentrowanie sie zebysmy mogli pokonac najsilniejszych"-szczyt
        naiwnosci.
        • Gość: filcek Re: Zalosne to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 15:23
          Myśle, że nie masz do końca racji. Z tego co piszesz wynika, że nalezy sie
          cieszyć z ... byle czego! A dlaczego nie mamy mierzyć najwyzej? Pewnie, z
          takimi osobami w Polskiej Piłce (myslę o wszystkich, tzn zawodnikach,
          trenerach, działaczach i .. pożal sie Boże kibolach) jak w tej chwili jest to
          nieosiągalne. Ale trzeba zawsze mierzyć w cele najwyższe! I nie liczyć na to,
          że a nóż, widelec poszczęści sie i wylosujemy ... a juz nie wiem co byśmy
          musieli wylosować! Czy nie byłoby większej uciechy z wygranej np z ...
          Anderlechtem niz z ... Odra Wodzisław?
    • Gość: zaika Re: AS Monaco dla Wisły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 01:47
      trzymam kciuki:) morientes wykuruj sie na final:)
    • Gość: miguelito Jak pomogę Wiśle IP: *.sebastiana.ceti.pl 17.05.04, 01:57
      Postawie na Porto...
      takie mam szczęście, że wciąż przegrywam
      • Gość: robak Re: Jak pomogę Wiśle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 08:38
        hehehe brawo Jasiu, swietny pomysl! :)
    • Gość: POLONIA - (calf) Re: AS Monaco dla Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 02:23
      Dobrze byłoby znów oglądać mecze LM z udziałem polskiej drużyny (nawet jakby
      miałaby to być Wisła). Lepsze to niż nic. A Legia niech się męczy w UEFA ze
      wschodnimi sąsiadami :)
    • elfhelm don't joke. wisła padła z anderlechtem żenująco 17.05.04, 02:39
      grając beznadziejnie. a potem z jakimś norweskim zespołem, o którym większość
      słyszała 1. raz w życiu. sądzicie, że pokona ona zespoły z turcji czy rumunii?
      eee tam
      • Gość: marcello Re: don't joke. wisła padła z anderlechtem żenują IP: *.motorola.com 17.05.04, 05:47
        Misie, mowi ci cos nazwa AC Parma, FC Schalke? Mowi ci cos walka jak rowny z
        rownym z Lazio? z Interem? (przegrane o 1 bramke).
        A z kim twoja druzyna bedzie rywalizowac? Z Karbidem Pizdzialkowice Wielkie w
        IV lidze?
        • elfhelm wedle mojej wiedzy Karbid Piz.działkowice Wlk. 17.05.04, 14:17
          nie gra w IV lidze. cóż... zdarzały się wielu dobre gry. Legia pokonywała
          Szwedów z Goeteborga i Norwegów z Rosenberga, Grodzisk rozjechał Manchester
          City i Herthę Berlin. Drużyny te odpadały z europejskimi potentatami -
          Panathinaikosem i Bordeaux. A Wisła w UEFA nie przeszła Valerengi (4? 5?
          zespołu w słabej lidze norweskiej). PO prostu ma coraz gorszy skład,
          a "syupergwiazdy" co z niej poodchodziły, dzisiaj dostają może i ładną kasę ale
          wcale nie grają (i całe szczęście) - patrz Kosowski.
          • Gość: filcek Re: wedle mojej wiedzy Karbid Piz.działkowice Wlk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 15:34
            Masz rację!!! On pisze, że przegrali z Lazio i Interem ... tylko jedna bramką!
            A JAAAKKKAAA TO RÓŻNICAAAA!!! Kto za parę lat bedzie pamietał, że to
            była "równa" walka? Będzie tylko wiadomo, że dostali wpie... Za to na pewno
            będzie sie pamiętało ten lecący nóż uderzający w głowę Dino. A równie pewne
            jest to, że za parę lat będzie się wspominać klęske z wikingami. Życzę Wiśłe i
            innym naszym klubom, aby mogły sie godnie zaprezentować w Europie. Ale żeby to
            osiągnąć trzeba zmienić wszystko!!! A zacząc musimy niestety od siebie my,
            kibice! Niestety, z tym co prezentujemy na stadionach, to miożemy najwyżej
            jeździć na stadiony ... Ćwikły Grocholin albo Guliki Psia Krew!
        • Gość: aaa Re: don't joke. wisła padła z anderlechtem żenują IP: *.ipt.aol.com 17.05.04, 18:22
          Przegrana jedna bramka czy kilkoma, co za roznica i tak przegrana.
    • Gość: marek_ Naprzod Monaco!!!!! IP: *.trentn01.nj.comcast.net 17.05.04, 06:43
      Puchar dla Monaco!!!!
    • Gość: nelsonek Re: AS Monaco dla Wisły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 09:14
      "W chwili obecnej wiślacy mają 31.177 punktów rankingowych, co daje im 17. - ostatnie wśród nierozstawionych - miejsce"
      31,177 punktow daje Wislakom pierwsze miejsce wsrod nierozstawionych, a nie ostatnie. Kolejny przyklad "dziennikarstwa" w GW. ehh szkoda gadac
    • Gość: Zet Znając życie.... IP: 80.51.240.* 17.05.04, 09:21
      Znając życie, Monako przegra LM i Wisła trafi na Barcę, czyli ... POZAMIATANE !
      To jest Polska właśnie ....
    • Gość: Fan_Barcy Re: AS Monaco dla Wisły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 09:59
      NIE Z BARCELONA!!! Z REALEM! HE HE HE! BARCA RULEZ!
    • Gość: SEVEN byloby fajnie, ale trzeba sie nastawic na real... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.05.04, 10:20
      umiesz liczyc- licz na siebie, na pewno cos nie wyjdzie, ale 3mam kciuki z monaco w lm i psg w
      ligue 1:))
    • Gość: |max| Barca? Chyba Real! IP: *.tvn.pl 17.05.04, 10:20
      Barcelona chyba Real Madryt? Na godzinę ostatniem modyfikacji tej notatki FC
      Barcelona była na 2 miejscu, i to Real jako trzeci (po porażce z Murcią) będzie
      grał w barażach. Oczywiście o ile wszystko nie zmieni się w ostatniej kolejce
      Primera Division. Pozdrawiam
    • Gość: AK Re: AS Monaco dla Wisły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 10:31
      Barca jest już druga, a Real trzeci, więc to ewentualnie na Real może trafić
      Wisełka w eliminacjach (na ten moment, bo jeszcze jedna kolejka została).
    • Gość: Mychu czyli co? już mają mistrza? nie wiedziałem.. IP: *.teta.com.pl 17.05.04, 10:58
      ja bym się tak jeszcze nie uznawał za mistrza, już wma się gwiazdeczki w
      bańkach poprzewracało...LEGIA MISTRZ !!!
    • barthez_06 Re: AS Monaco dla Wisły 17.05.04, 11:18
      Monaco do boju i budujcie stadion w Krakowie. chociaż jak zagracie na Śląskim
      to się pofatyguje.

Galakticos - frajericos. Barca Barca Barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: BARCELONISTA wISLA nie jest jeszcze mistrzem polski !!! IP: *.chello.pl 17.05.04, 11:19
      Wiec niech syanowni panowie ęobiektzwnięredaktorzy sie troche powstrzymaja w
      tych swoich komentarzach. Bo na koniec ligi i tak Legia bedzie najlepsza a
      nie "rozstawiona" rzeczka! LEGIA!!!!
      • Gość: lukaszu81 Nie jest?????? IP: *.man.olsztyn.pl / *.man.olsztyn.pl 17.05.04, 13:56
        Czlowieku nie pisz tu wiecej.Szkoda Twojego czasu...W co Ty wierzysz?
    • Gość: Jak to 28 maja Re: AS Monaco dla Wisły IP: *.czeladz.msk.pl 17.05.04, 13:19
      Jak to 28 maja to jest piątek czyżby finał LIGI MISTRZÓW był w piątek.
    • Gość: z płocka Re: AS Monaco dla Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 13:26
      Co to znowu- lige mistrzow chcecie zdobyc idac na latwizne???? zbudujcie taka
      druzyne ktora bedzie w stanie wygrac nawet i z barcelona i wtedy taka liga
      mistrzow bedzie zasluzona, a nie wymeczona!!!!! bez kombinowania ludzie,wisla
      pokazala ze potrafi grac z najlepszymi i teraz niech tez tak bedzie.
    • Gość: Nie Drobna poprawka IP: 158.194.194.* 17.05.04, 13:38
      Z tego co mi wiadomo to mistrz Czech bedzie gral w LM bez eliminacji. Mistrzem
      Czech jest Banik Ostrawa, wiec raczej do Krakowa Banik nie przyjedzie, bez
      wzgledu na rezultat Monaco. Moze za to przyjechac Sparta Praga, a to
      niekoniecznie jest dobra wiadomosc dla krakowskich kibicow.
    • Gość: aaa ZYCZE WISLE GRY Z FC BARCELONA. IP: *.ipt.aol.com 17.05.04, 18:20
      Jak przegrac to z kims nie z jakimis patalachami, a po porazce zawsze mozna
      zwalic na pecha w losowaniu.
      • Gość: BarcaFan A ja z Realem IP: *.dsl.mindspring.com 17.05.04, 18:29
        Bo mam nadzieję, że Barca utrzyma drugie miejsce i wejdzie do LM bez
        eliminacji!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka