Dodaj do ulubionych

Ireneusz Jeleń: Z Krakowa mam bliżej do domu

IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 18.05.04, 22:51
Irek, pracuj dzielnie, a na pewno zostaniesz doceniony. Wisła miałaby z Jeleniem potężny atak. Ciekawe co się wydarzy latem...
pozdrawiam serdecznie

Obserwuj wątek
    • Gość: Wisła Płock Re: Ireneusz Jeleń: Z Krakowa mam bliżej do domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 00:05
      Ale artykuł hehehe. Cos mi sie wydaje ze nawet takiego wywiadu nie było bo nie
      ma żadnego nowego pytania, tylko wszystkie pojedyncze które juz kiedyś sie
      ukazały w prasie zostały sklecone w jeden wywiad. A najlepsze jest o sumie
      odstepnego. Niedawno był chat z Irkiem na którym osobiście powiedział ze ta
      suma wynosi 1,2 mln euro a tutaj juz powiedział że tylko 1 mln. buahaha chce
      pan sobie podgrzewać atmosfere panie autorku?? to niech pan to robi
      inteligentniej a nie próbuje zrobic idiotów z kibiców.
    • Gość: adasiek zamiana IP: *.zabierzow.sdi.tpnet.pl 19.05.04, 00:19
      jeszcze rok temu moznaby wymienic jednego Jelenia na dwa Zające, Marka i
      Bogdana :-))
      a teraz mozna do Plocka dac trojke z Polkowic (Pater, Dubicki, Nawotczynski)i
      bedzie to calkiem niezla druzyna; a Polkowice powinni polaczyc z Lubinem i
      zrobilaby sie jedna porzadna druzyna z jakimis pieniedzmi;
      z Jeleniem i Zienczukiem Wisla w LM!!!
      • Gość: miś-pyś Re: zamiana IP: *.crowley.pl 19.05.04, 09:49
        Wiesz jak to jest z tymi połączeniami: im bliżej, tym gorzej. Polkowice+Lubin
        to tak jak Wisła+Cracovia... Podejrzewam też, że i Zabierzów z Rudawą na
        przykład też ma jakieś stare sprawy do wyjaśnienia, a razem mogłyby trzecią, a
        może i drugą ligę zwojować... Tak to już bywa. Zresztą - właśnie czytałem przed
        chwilą, że Unia/Wisła, ta od basketu, też się dzieli.
    • Gość: steku Re: Ireneusz Jeleń: Z Krakowa mam bliżej do domu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.04, 00:19
      przeciez to leszcz na razie ale przynajmniej mlody to moze cos z niego bedzie
      na Wisle to on jest za slaby
    • Gość: sbolio Re: Podobno 4 klasy podstawowki IP: *.chello.pl 19.05.04, 01:01
      Straszny prostak?Tak slyszalem?
      • Gość: Johny N@fciarze Re: A podobno to, a podobno tamto ... IP: *.class147.petrotel.pl 19.05.04, 07:36
        Źle słyszałeś. Hehe jak można mówić o kimś, z kim się nie zamieniło nawet słowa.
        Pozdrawiam
    • Gość: Fradi Do Gdanska IP: *.nucleus.com 19.05.04, 02:18
      W naszej Lechii mozesz awansowac do III ligi. Jestes jeszcze mlody i ucz sie
      zycia. Wisla, Legia .... chlopie, po tych paru bramkach strzelonych na
      klepiskach... to dobre dla nas Lechii Gdansk. Aha, nie kontaktuj sie z
      zagranicznymi klubami, no chyba ze z Albanii.
    • Gość: Inteligencija 1 EU Re: Ireneusz Jeleń: Z Krakowa mam bliżej do domu IP: w3cache.* / 81.219.246.* 19.05.04, 08:15
      Rzeczywista sprawia wrażenie dekielka. Milon Euro - buhahahahahahahahahaha.
    • Gość: Ł. Re: Ireneusz Jeleń: Z Krakowa mam bliżej do domu IP: 62.29.133.* 19.05.04, 09:38
      Irek, pamiętaj, że póki co grasz w Wiśle Płock i masz jeszcze przynajmniej 3
      mecze do zagrania
    • kamilzdw niespodzianka 19.05.04, 12:05
      A może tak pokrzyżować wszystki plany i udać się do Groclinu?? Może i nie w
      pierwszym składzie ale jako rezerwowy napewno będzie wychodził od czasu do
      czasu na boisko!!
    • Gość: Tomek moim zdaniem Frankowski jest lepszy od Jelenia ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 12:53

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka