Gość: lulu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 21:34 Czy zna ktos moze adres jakiegos przyjaznego amatorom sklepu plastycznego w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TGIF Re: sklep plastyczny IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 22.05.04, 21:38 Sabbina jak zwykle szczera do bolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojo Re: sklep plastyczny IP: *.77.classcom.pl 22.05.04, 21:37 Szał na Pijarskiej, kobitki trochę nerwowe ale wybór dość duży, na Asnyka kolejny, faceci trochę tam przemądrzali, trzeba wiedzieć po co się idzie. A czego konkretnie szukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: sklep plastyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 22:15 problem w tym, ze ja nie za bardzo wiem, czego szukam. Nie znam sie na tym, a chcialabym skompletowac jakis zestaw materialow do malowania na dobry początek. To ma być prezent dla Kogoś, kto kiedyś malował na płótnie, chyba farbami olejnymi, ale to było bardzo dawno. Dlatego szukam sklepu z przyjazną obsługą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojo Re: sklep plastyczny IP: *.77.classcom.pl 22.05.04, 23:38 jest jeszcze na Starowiślnej, F-art naprzeciwko pałacu Pugetów oraz Lewiatan na Librowszczyzny. Trudno w takim razie doradzić, wszędzie znajdziesz raczej podobny asortyment, a w tym na Starowislnej chyba najłatwiej będzie spokojnie pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: sklep plastyczny 22.05.04, 23:43 adresy znasz ale kupno farb, pędzli rzecz intymna naprawdę bardzo kup mu terpentyny półlitra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: sklep plastyczny IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.04, 00:09 jeszcze hergon na rynku brama obok szarej i na warsiawskiej, ale tez musisz wiedziec, czego chcesz, zwlaszcza na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: sklep plastyczny IP: *.markom.krakow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.04, 17:44 Nie wiem, czy jeszcze jest ten sklep, ale był na pewno. Na Czarnowiejskiej, z tego co pamiętam, gdzieś w rejonie baru "Żaczek". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: sklep plastyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 11:17 Dziękuję za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: sklep plastyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 13:32 ale najlepszy z wszystkich jest EZOP, na szlaku, niedaleko Nowego Kleparza.. obsługa przemiła, sklepik mały ale bardzo dobrze wyposażony.. polecam! Odpowiedz Link Zgłoś