peter.hound 10.09.11, 14:06 Nie wiem, co to jest Główna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czepialski Re: Zablokowana autostrada A4 w Szarowie IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.11, 14:37 ja generalnie też nie wiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remik Re: Zablokowana autostrada A4 w Szarowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 14:59 Nie zawsze GDDKiA = GDDKiA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ministerialnie Re: Zablokowana autostrada A4 w Szarowie IP: *.dynamic.chello.pl 10.09.11, 18:27 A ja Wam powiem co to jest - to jest komórka Ministerstwa Cudów i Magii ( czyli tych od tego czego w Polsce praktycznie nei ma, a jak jest to w takim stanie ze lepiej by było żeby wcale nei było jak u KOnonowicza) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Zakorkowana E40 IP: *.nsystem.pl 10.09.11, 15:34 Odcinek drogi E40 Szarów-Brzesko to prawdziwa KATORGA, czasem korek ciągnie się przez kilkanaście kilometrów z małymi przerwami ... oby jak najszybciej skończyli kolejny etap A4 w stronę Rzeszowa, bo idzie sobie w głowę strzelić przez te korki ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franko Zablokowana autostrada A4 w Szarowie IP: *.60.citypartner.pl 10.09.11, 23:51 Yeah...Kliczko tłucze Adamka. Na pohybel polskim amatorom boksu. Jedynie Gołota coś tam walczył -reszta to popelina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guernsey77 Re: Zablokowana autostrada A4 w Szarowie IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.11, 19:33 masz racje Gołata coś tam walczył chyba z kieliszkami. Tylko nagrywarki LG przegrywały szybciej :) Odpowiedz Link Zgłoś