Dodaj do ulubionych

Zablokowana autostrada A4 w Szarowie

10.09.11, 14:06
Nie wiem, co to jest Główna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad..?
Obserwuj wątek
    • Gość: czepialski Re: Zablokowana autostrada A4 w Szarowie IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.11, 14:37
      ja generalnie też nie wiem ;)
      • Gość: remik Re: Zablokowana autostrada A4 w Szarowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 14:59
        Nie zawsze GDDKiA = GDDKiA
      • Gość: ministerialnie Re: Zablokowana autostrada A4 w Szarowie IP: *.dynamic.chello.pl 10.09.11, 18:27
        A ja Wam powiem co to jest - to jest komórka Ministerstwa Cudów i Magii ( czyli tych od tego czego w Polsce praktycznie nei ma, a jak jest to w takim stanie ze lepiej by było żeby wcale nei było jak u KOnonowicza) ;-)
    • Gość: kierowca Zakorkowana E40 IP: *.nsystem.pl 10.09.11, 15:34
      Odcinek drogi E40 Szarów-Brzesko to prawdziwa KATORGA, czasem korek ciągnie się przez kilkanaście kilometrów z małymi przerwami ... oby jak najszybciej skończyli kolejny etap A4 w stronę Rzeszowa, bo idzie sobie w głowę strzelić przez te korki ...
    • Gość: franko Zablokowana autostrada A4 w Szarowie IP: *.60.citypartner.pl 10.09.11, 23:51
      Yeah...Kliczko tłucze Adamka. Na pohybel polskim amatorom boksu.
      Jedynie Gołota coś tam walczył -reszta to popelina
      • Gość: Guernsey77 Re: Zablokowana autostrada A4 w Szarowie IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.11, 19:33
        masz racje Gołata coś tam walczył chyba z kieliszkami. Tylko nagrywarki LG przegrywały szybciej :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka