vizga Re: i dlaczego longwehicle oszalał???? 24.05.04, 20:21 Hermanie, bądź tak miły i sprawdź pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś
vizga To.ya 24.05.04, 20:31 Niestety, nie...Ale jutro od rana jestem non stop przy telefonie. Coś ważnego? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: To.ya 24.05.04, 20:37 vizga napisała: > Coś ważnego? Nie, chyba nie... Odpowiedz Link Zgłoś
vizga Re: To.ya 24.05.04, 20:44 to.ya napisała: > vizga napisała: > > > Coś ważnego? > > Nie, chyba nie... > To.ya - teraz Ty bądz uprzejma sprawdzić pocztę:))))Uciekam już od komputera.Miłego wieczoru! Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: To.ya 24.05.04, 20:45 vizga napisała: > > To.ya - teraz Ty bądz uprzejma sprawdzić pocztę:))))Uciekam już od > komputera.Miłego wieczoru! Sprawdziłam, buuu ;'( nikt mnie chyba nie kocha, bo pusto od paru godzin ;'( Odpowiedz Link Zgłoś
herman.brunner Re: i dlaczego longwehicle oszalał???? 24.05.04, 20:25 ok... biegne... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: i dlaczego longwehicle oszalał???? 25.05.04, 06:38 Witaj Herman !!:)) Mam nadzieję,że doczytałeś moją pocztę i pewne sprawy się wyjaśniły.Zimny poranek nastraja optymistycznie i wprost zachęca do połknięcia tego granatu,a okoliczności wręcz przemawiają za tym ,bo narobiłem -nie w gacie-ale dużo wioski!!!:(((.sorry!!;)).Pozdrawiam Ciebie i Vizgę!!!:). Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: i dlaczego longwehicle oszalał???? 25.05.04, 06:42 W sygnaturce ,bezsprzecznie jest moje logo lkw/jamnik lkw/płeć M.-to widać i czuć !!!:))). Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: i dlaczego longwehicle oszalał???? 25.05.04, 09:51 Humor humorem:)) A dobry smak? Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: i dlaczego longwehicle oszalał???? 25.05.04, 11:40 skksiku,humor tak,ale niektórzy forumowicze tak pieprzą ,że straciłem zmysł smaku!!!:((. Odpowiedz Link Zgłoś