Gość: beti IP: *.su.krakow.pl 25.05.04, 09:11 Czy ktoś się orientuje jakie są ceny na "Koronie"?? Ewentualnie na basenie AE?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Do korony 25.05.04, 09:15 można pretendowac nawet z pozycji byłej dziennikarki...a basen to chyba według przyjętych w danej placówce stawek, albo według uznania. Poprosisz siostrę to poda...tylko żeby chciała zabrać.... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: Do korony IP: *.su.krakow.pl 25.05.04, 09:20 Bardzo Ci dziekuję, ze wyczerpującą odpowiedź. Bardzo miło przekonać się, że są jeszcze na tym forum uczynni i przyjażnie nastawieni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 O jej... 25.05.04, 09:26 Mam nadzieję, ze nie odbierasz tego jako przejaw niewłaściwego zachowania... A uczynnych z pewnoscia nie brakuje. Pozdrawiam i zycze poważnie przyjemnego popływania, na dowolnie wybranym akwenie. Jeśli mam być całkiem serio, to proponuję zaniechac Korony...basen AE czy AWF to sympatyczniejsze obiekty, ale aktualnych cen biletów i karnetów nie znam trudny Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: O jej... IP: *.su.krakow.pl 25.05.04, 09:38 A jednak się da serio odpowiedzieć, bardzo się z tego powodu cieszę. Dziękuję bardzo i pozdrawiam beti Również życzę miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina nie przejmuj się trudnym2001 25.05.04, 15:04 miał trudne dzieciństwo KORONA karnetów już nie ma, basen czyny do 16 czerwca, godziny wolne od poniedziałku do piątku, bilet normalny 11 zł, ulgowy 8 zł Basen WISŁA zdecydowanie taniej - ale bardzo mało wolnych godzin w tygodniu, za to w sobotę, 19,30 i 2015, oraz w niedzielę o 14,00, 14,45, i 15,30. bilet normalny 8 zł ulgowy 5 zł na AWF nie ma nic wolnego, ale od końca czerwca do 17 lipca jest duzo wolnych godzin, potem miesięczna przerwa, cen nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakusoff Re: Basen Korona - jakie ceny IP: 81.21.194.* 25.05.04, 18:10 jesli moę się na cos przydać,to zarówno na basen korony jak i ae bilety ulgowe są po 7 zł. pozdrawiam i miłęgo pluskania. (mozna mnie spotkac zarówno na jednym jak i na drugim basenie) Odpowiedz Link Zgłoś