Gość: dziadek mróz IP: osz2:* / 10.62.16.* 13.03.03, 14:31 Pada snieg, wieje wiatr i jest zimno. Jutro bedzie biało czy tego chcecie czy nie, bo to ja roździelam pogodą:). Wróce też do was w kwietniu bo bardzo Was lubie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bywalec Re: A nie mówiłem???? IP: *.unice.fr 13.03.03, 14:52 Gość portalu: dziadek mróz napisał(a): > Pada snieg, wieje wiatr i jest zimno. Jutro bedzie biało czy tego chcecie > czy nie, bo to ja roździelam pogodą:). > Wróce też do was w kwietniu bo bardzo Was lubie. Ja tam zadnego sniegu nie widze. Swieci slonce, niebo lazurowe i bezchmurne, temp w sloncu jakies 18 stopni. Za jakis miesiac bedzie sie mozna kapac w morzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: A nie mówiłem???? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 13.03.03, 16:26 Zakład,że jutro NIE będzie biało?? Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: A nie mówiłem???? 13.03.03, 16:48 Jutro bedzie ladnie, bardzo ladnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: A nie mówiłem???? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 13.03.03, 16:59 ...tymbardziej,że miałem jutro rozpocząć sezon w piłkę nożną na dworze.Pogoda musi być! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LukaZ23 Re: A nie mówiłem???? IP: *.rtk.net.pl / 192.168.103.* 13.03.03, 17:52 Nie chcemy cie Dziadzie . spadaj! A ja mam dylemat , piwo i pub czy piłka i hala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: A nie mówiłem???? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 13.03.03, 19:25 A ja takie dylematy łącze.Bo jeśli jutro nie zagram na dworze to: -wieczorem Jazzowa -sobota,południe piłka nożna na sali A jeśli zagram to...też Jazz wieczorem i sala w sobotnie południe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LukaZ23 Re: A nie mówiłem???? IP: *.rtk.net.pl / 192.168.103.* 13.03.03, 20:59 To pozdrówka dla Pubu bo dawno tam nie byłem i szybko tam nie dotrę. Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: A nie mówiłem???? 13.03.03, 22:31 łokej,jeśli masz taki problem z dotarciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek mróz Re: A nie mówiłem???? IP: osz2:* / 10.62.16.* 14.03.03, 09:04 No jest tak jak powiedziałem, a raczej zaplanowałem -bardzo bielusieńko. Śniegu po pachy Wam niedam teraz, ale za to wróce pod koniec marca i w kwietniu, bo wiem, że jestem oczekiwany. Pamiętacie kwiecień `96 roku?????????????? Nie?????? To Wam tylko przypomne że spadło wtedy pół metra śniegu. ;) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Zdupiaj 14.03.03, 09:27 OK,wygrałeś zakład.Ale podejme drugi-na koniec marca nie spadnie śnieg! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek mróz Re: hmm to nie wygrałem jeszcze wojny tylko bitwe? IP: osz2:* / 10.62.16.* 14.03.03, 09:41 Oki. Ja załatwie snieg na koniec marca i początek kwietnia. Mam nadzieje że już nie będziesz chciał kolejnej "śniegowej" bitwy w maju. ;) Chociaż pod koniec lat 80 podczas pochodu pierwszo majowego padał u nas snieg! Ale spoko, w maju będzie już cieplutko ale czy słonecznie to jeszcze nie wiem. Zobaczymy. ALE KWIETNIA I MARCA NIE ODPUSZCZE. Może załatwie Wam powtórke z kwietnia 96 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: hmm to nie wygrałem jeszcze wojny tylko bitwe 14.03.03, 09:59 To może ja Ci załatwie powtórkę ze stadionu Wisły sprzed 2 tygodni! Skombinuję takie namioty i całą Polske przykryję.I napiszę Merde Zima Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek mróz Re: hmm to nie wygrałem jeszcze wojny tylko bitwe IP: osz2:* / 10.62.16.* 14.03.03, 10:46 radexindamix napisał: > To może ja Ci załatwie powtórkę ze stadionu Wisły sprzed 2 tygodni! > Skombinuję takie namioty i całą Polske przykryję.I napiszę Merde Zima hmmmm. Ciekawy pomysł. Ale czy ja wspominałem o wichurach?! Chyba nie! Nie żebym chciał zniszczyc te namioty czy coś nie??? Ja tylko tak.. Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: hmm to nie wygrałem jeszcze wojny tylko bitwe 14.03.03, 14:48 jak kczynski lech:"spieprzaj dziadu!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek mróz Re: hmm to nie wygrałem jeszcze wojny tylko bitwe IP: osz2:* / 10.62.16.* 14.03.03, 23:40 Jak dziad do Kaczyńskiego: tu sie Pan puknij tu i coś tam jescze heh!! oczywiście nie bierz Panie z "PiS-u" do serca heh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek mróz Re: A nie mówiłem???? IP: osz2:* / 10.62.16.* 20.03.03, 21:29 Jutro pierwszy dzien wiosny - ale tej kalendarzowej. Wróciłem jak mówiłem, co pradwa bez śniegu ale z mrozem który już chwyta. trzymajcie sie ciepło :) P.S. wróce do was w kwietniu albo pod koniec marca. Jeszcze nie wiem. Woli przypomnienia (żeby Was troche pocieszyć) tak było u nas zawsze że zima trwała ok 5 m-cy. Tak jest i w tym roku: Listopad,grudzień, styczen, luty, marzec (jak narazie bo w kweitniu tez padnie śnieg i to w Tychach często sie zdarza, oprócz zeszłego ale tamten to był wyjątkowy w skali całego kraju). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: no i padał dzisiaj snieg. Zakład wygrałem IP: osz2:* / 10.62.16.* 04.04.03, 14:37 Jechałem dziś ok 13.30 koło Azetu i sypał przelotny snieg. Mówiłem że wróce??? Ale to dopiero początek bo już niedługo za jakiś dzień dwa bedzie bielutko. Nie wiem czy załatwie tego śniegu na pół metra jak było w kwietniu pare lat temu ale bedzie napewno biało i wiało. Do radexindamix: Co prawda pod koniec marca nie spadł śnieg ale dziś jest 04.04. 2003 r. i pada przelotny śnieg.Radexindamix mówiłem ze bedzie padał śnieg???? Wygrałem zakład!!! Tylko nie pamietam o co żeśmy sie zakładali???. jutro albo za dwa dni bedzie bieluteńko!! Bo jak mówiłem - umowe musze dotrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Wygrałeś?? 04.04.03, 17:25 No coś ty.A myślałem,że zakładałem się z Dziadkiem Mrozem.Zresztą,jeśli dobrze pamiętam to zakład był o to,że spadnie śnieg,a nie,że popada sobie-no i właśnie wyglądam za okno i jakoś nie widzę tego 'spadniętego' śniegu;-) Oooo,a teraz nawet słońce wyszło. No to czekamy na ten twój śnieg za kilka dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek mróz Re: Wygrałeś?? IP: osz2:* / 10.62.16.* 04.04.03, 22:45 Wygrałem, dzisaj tylko padał przelotnie ale jutro albo po jutrze bedzie biało i z mrozem. Już czuje sie wygrany. Bo wiem że tak będzie. W koncu to ja jestem mrozem i jak powiedziałem że wróce w kwietniu to wróce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: No i wygrałem zakład (tak jak w marcu) :) IP: osz2:* / 10.62.16.* 06.04.03, 08:50 A nie mówiłem???!!! A raczej-nieostrzegałem że spadnie??!! Ale narazie jest go mało i to dopiero początek. Będzie go duużo więcej. Bo prawie zawsze dotrzymuje obietnicy. Odpowiedz Link Zgłoś