Dodaj do ulubionych

A nie mówiłem????

IP: osz2:* / 10.62.16.* 13.03.03, 14:31
Pada snieg, wieje wiatr i jest zimno. Jutro bedzie biało czy tego chcecie
czy nie, bo to ja roździelam pogodą:).
Wróce też do was w kwietniu bo bardzo Was lubie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bywalec Re: A nie mówiłem???? IP: *.unice.fr 13.03.03, 14:52
      Gość portalu: dziadek mróz napisał(a):

> Pada snieg, wieje wiatr i jest zimno. Jutro bedzie biało czy tego chcecie
      > czy nie, bo to ja roździelam pogodą:).
      > Wróce też do was w kwietniu bo bardzo Was lubie.

Ja tam zadnego sniegu nie widze. Swieci slonce, niebo lazurowe i bezchmurne,
      temp w sloncu jakies 18 stopni. Za jakis miesiac bedzie sie mozna kapac w morzu.
    • Gość: Radex Re: A nie mówiłem???? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 13.03.03, 16:26
      Zakład,że jutro NIE będzie biało??
      • kaner Re: A nie mówiłem???? 13.03.03, 16:48
        Jutro bedzie ladnie, bardzo ladnie :)
        • Gość: Radex Re: A nie mówiłem???? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 13.03.03, 16:59
          ...tymbardziej,że miałem jutro rozpocząć sezon w piłkę nożną na dworze.Pogoda
          musi być!
          • Gość: LukaZ23 Re: A nie mówiłem???? IP: *.rtk.net.pl / 192.168.103.* 13.03.03, 17:52
            Nie chcemy cie Dziadzie . spadaj! A ja mam dylemat , piwo i pub czy piłka i
            hala.
            • Gość: Radex Re: A nie mówiłem???? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 13.03.03, 19:25
              A ja takie dylematy łącze.Bo jeśli jutro nie zagram na dworze to:
              -wieczorem Jazzowa
              -sobota,południe piłka nożna na sali
              A jeśli zagram to...też Jazz wieczorem i sala w sobotnie południe
              • Gość: LukaZ23 Re: A nie mówiłem???? IP: *.rtk.net.pl / 192.168.103.* 13.03.03, 20:59
                To pozdrówka dla Pubu bo dawno tam nie byłem i szybko tam nie dotrę.
                • radexindamix Re: A nie mówiłem???? 13.03.03, 22:31
                  łokej,jeśli masz taki problem z dotarciem
    • Gość: dziadek mróz Re: A nie mówiłem???? IP: osz2:* / 10.62.16.* 14.03.03, 09:04
      No jest tak jak powiedziałem, a raczej zaplanowałem -bardzo bielusieńko.
      Śniegu po pachy Wam niedam teraz, ale za to wróce pod koniec marca i w
      kwietniu, bo wiem, że jestem oczekiwany.
      Pamiętacie kwiecień `96 roku?????????????? Nie??????
      To Wam tylko przypomne że spadło wtedy pół metra śniegu. ;)
      pozdrowionka
      • radexindamix Zdupiaj 14.03.03, 09:27
        OK,wygrałeś zakład.Ale podejme drugi-na koniec marca nie spadnie śnieg!
        • Gość: dziadek mróz Re: hmm to nie wygrałem jeszcze wojny tylko bitwe? IP: osz2:* / 10.62.16.* 14.03.03, 09:41
          Oki. Ja załatwie snieg na koniec marca i początek kwietnia. Mam nadzieje że
          już nie będziesz chciał kolejnej "śniegowej" bitwy w maju. ;)
          Chociaż pod koniec lat 80 podczas pochodu pierwszo majowego padał u nas snieg!

Ale spoko, w maju będzie już cieplutko ale czy słonecznie to jeszcze nie wiem.
          Zobaczymy. ALE KWIETNIA I MARCA NIE ODPUSZCZE. Może załatwie Wam powtórke z
          kwietnia 96 roku.
          • radexindamix Re: hmm to nie wygrałem jeszcze wojny tylko bitwe 14.03.03, 09:59
            To może ja Ci załatwie powtórkę ze stadionu Wisły sprzed 2 tygodni!
            Skombinuję takie namioty i całą Polske przykryję.I napiszę Merde Zima
            • Gość: dziadek mróz Re: hmm to nie wygrałem jeszcze wojny tylko bitwe IP: osz2:* / 10.62.16.* 14.03.03, 10:46
              radexindamix napisał:

> To może ja Ci załatwie powtórkę ze stadionu Wisły sprzed 2 tygodni!
              > Skombinuję takie namioty i całą Polske przykryję.I napiszę Merde Zima

hmmmm. Ciekawy pomysł. Ale czy ja wspominałem o wichurach?! Chyba nie!
              Nie żebym chciał zniszczyc te namioty czy coś nie??? Ja tylko tak..
              • man_x Re: hmm to nie wygrałem jeszcze wojny tylko bitwe 14.03.03, 14:48
                jak kczynski lech:"spieprzaj dziadu!!"
                • Gość: dziadek mróz Re: hmm to nie wygrałem jeszcze wojny tylko bitwe IP: osz2:* / 10.62.16.* 14.03.03, 23:40
                  Jak dziad do Kaczyńskiego: tu sie Pan puknij tu i coś tam jescze heh!!

oczywiście nie bierz Panie z "PiS-u" do serca heh.
    • Gość: dziadek mróz Re: A nie mówiłem???? IP: osz2:* / 10.62.16.* 20.03.03, 21:29
      Jutro pierwszy dzien wiosny - ale tej kalendarzowej. Wróciłem jak mówiłem, co
      pradwa bez śniegu ale z mrozem który już chwyta. trzymajcie sie ciepło :)

P.S. wróce do was w kwietniu albo pod koniec marca. Jeszcze nie wiem.
      Woli przypomnienia (żeby Was troche pocieszyć) tak było u nas zawsze że zima
      trwała ok 5 m-cy. Tak jest i w tym roku: Listopad,grudzień, styczen, luty,
      marzec (jak narazie bo w kweitniu tez padnie śnieg i to w Tychach często sie
      zdarza, oprócz zeszłego ale tamten to był wyjątkowy w skali całego kraju).
      • pawel_1 Re: A nie mówiłem???? 20.03.03, 21:31
        ŻEGNAM!!!!!!!
    • Gość: basturk Re: no i padał dzisiaj snieg. Zakład wygrałem IP: osz2:* / 10.62.16.* 04.04.03, 14:37
      Jechałem dziś ok 13.30 koło Azetu i sypał przelotny snieg. Mówiłem że wróce???
      Ale to dopiero początek bo już niedługo za jakiś dzień dwa bedzie bielutko.
      Nie wiem czy załatwie tego śniegu na pół metra jak było w kwietniu pare lat
      temu ale bedzie napewno biało i wiało.

Do radexindamix:

Co prawda pod koniec marca nie spadł śnieg ale dziś jest 04.04. 2003 r. i
      pada przelotny śnieg.Radexindamix mówiłem ze bedzie padał śnieg???? Wygrałem
      zakład!!! Tylko nie pamietam o co żeśmy sie zakładali???.
      jutro albo za dwa dni bedzie bieluteńko!! Bo jak mówiłem - umowe musze
      dotrzymać.

• radexindamix Wygrałeś?? 04.04.03, 17:25
        No coś ty.A myślałem,że zakładałem się z Dziadkiem Mrozem.Zresztą,jeśli dobrze
        pamiętam to zakład był o to,że spadnie śnieg,a nie,że popada sobie-no i właśnie
        wyglądam za okno i jakoś nie widzę tego 'spadniętego' śniegu;-)
        Oooo,a teraz nawet słońce wyszło.
        No to czekamy na ten twój śnieg za kilka dni
        • Gość: dziadek mróz Re: Wygrałeś?? IP: osz2:* / 10.62.16.* 04.04.03, 22:45
          Wygrałem, dzisaj tylko padał przelotnie ale jutro albo po jutrze bedzie biało
          i z mrozem. Już czuje sie wygrany. Bo wiem że tak będzie. W koncu to ja jestem
          mrozem i jak powiedziałem że wróce w kwietniu to wróce.
        • Gość: basturk Re: No i wygrałem zakład (tak jak w marcu) :) IP: osz2:* / 10.62.16.* 06.04.03, 08:50
          A nie mówiłem???!!! A raczej-nieostrzegałem że spadnie??!! Ale narazie jest go
          mało i to dopiero początek. Będzie go duużo więcej. Bo prawie zawsze
          dotrzymuje obietnicy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka