trudny2002 25.05.04, 15:32 Ukochaną, ukochanego czasem tak choćby niewinnie, warto zdradzać? Lepiej latem czy zimą? trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luki761 Re: Czy warto zdradzac i dlaczego? 25.05.04, 15:36 jak mężczyzna zdradza kobietę, to tak jakby splunął na ulicę, jak mężczyzna jest zdradzany przez kobietę, to tak jakby mu napluto do domu TAKA RÓZNICA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przysięga Re: Czy warto zdradzac i dlaczego? IP: *.gdynia.mm.pl 25.05.04, 15:39 zapytaj kuklinskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Czy warto zdradzac i dlaczego? 25.05.04, 15:41 Tym bardziej, ze blisko do urny. Chłodno odpowiem i z subtelnością równą...zgoda? trudny :-)) ( Choć brzydko tak stary żartować sobie kiedy chłopa już nie ma...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary a może ? Re: Czy warto zdradzac i dlaczego? IP: *.gdynia.mm.pl 25.05.04, 17:06 a temat pozostał...dla nadwislanskich mutantów trudny ... Odpowiedz Link Zgłoś
matti.x Re: Czy warto zdradzac i dlaczego? 25.05.04, 17:24 trudny2002 napisał: > Ukochaną, ukochanego czasem tak choćby niewinnie, warto zdradzać? > Lepiej latem czy zimą? Latem i zimą nie warto. Warto jesienią, kiedy o szyby dzwoni deszcz, bądź też wiosną, gdy cieplejszy wieje wiatr. Lato i zimę pozostawmy na zdradzanie siebie samych. Choćby niewinnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 wole mlodych facetow,starych zdradzam........... IP: *.swipnet.se 25.05.04, 17:40 Odpowiedz Link Zgłoś
herman.brunner Re: Czy warto zdradzac i dlaczego? 25.05.04, 19:38 oj nie warto... no chyba ze z M. Belucci... ale to sie nie zdarzy.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Czy warto zdradzac i dlaczego? IP: *.it-net.pl 25.05.04, 20:21 Cosi mi sie widzi, abo mi sie ino zdaje, ze krzesnoociec trudny zaś Wos syćkik wypuściył w maliny... kie doł problem zdrady. Przecie nie kręćcie sie jak g.. w potocku ino koło rzyci babskiyj, ba patrzojcie syrzej. Słowo to mo syrse znacynie i djasi wiedzom , co zaś krzesnemu trudnemu na rozumie siadło i do cego zmiyrzo.Oooo. on to potrefi, bajako... Pewnie tu nie o babe , ani nie o chłopa tym razym idzie.A moze? Podejrzewom, ze ftosi sie dopuściył zdrady moze wobec kogosi, abo cegosi, a moze ftosi kogosi wydoł , niedochowoł wierności jakiymu politykowi, jakiejśi sprawie abo moze samemu cccp. Ftoz ta wie, co i kogo trudny w głowicce mo. Zyzo do nos, a my ino jednom widzimy zdrade, na pościyli, hehe... Jee, tako zdrada to jesce pół biydy, kcącemu nie dzieje sie krzywda, boccie se o tym, haj. A kie weźniycie se pod uwoge wiek zdrodzanyk, to casami jaze śmiych pucy, nie trza z tego robić problemu. Co oko nie widzi, to sercu nie zol. Tu tyz trza to umieć robić. Gorse som jest te zdrady politycne, zwłosca w skutkach , hale jo zaś nimi sie juz nie przejmuje. Ni mom na nie wpływu, co nie znacy , ze mie nie mierzom. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Ciupazka 25.05.04, 20:22 Ty w Polsce już?! Super!!!! Bardzo się cieszę z Twojego powrotu. Zaglądaj do Krakowa :))))))))) Miłego wieczoru:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Prowda Ciupazka, co nie syćkie Krzeptowskie to 25.05.04, 20:38 Sabały, a to co som i Sabały to tyz prowda. Prowda co nie syćko sie koło bab ruso, no kie sie ruso to moze i koło bab. takoz to i z rusanio zdrada sie biere. Syćkie tak po prowdzie zdrady som z rusanio.Kie sie nie rusy to nijaki zdrady ni ma. Zaś moze być zdradzonym nierusane. Ino dzisiok syćka myślom, co rusanie ino babom sie noleziy, a zaś som i takie co myślom i godajom co się im nie noleziy. A kie sie nie noleziy to coz tu o zdradzie? Kaz zdrada? A jes i tak co jes bez rusanio, i nawet sie sumiynie nie rusy. Ino Ciupazko co jo bedem o takik rzecak strasnyk na wiecór rozprawioł? Wolem sie rusiyć, a rozprawioł bede kie sie wrócem. Hej trudny A widzem Wos rad, bom chwała Bogu jesce nie ślepy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tEq Re: Czy warto zdradzac i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 20:05 Odpowiem krótko: NIE Człowiek bez zasad to gówno nie człowiek. Chcesz zmiany to powiedz o tym głośno a nie jak wystraszony kundel chowaj się po kątach. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
terenia.nasweter Re: Czy warto zdradzac i dlaczego? 25.05.04, 20:30 Gość portalu: tEq napisał(a): > Odpowiem krótko: NIE > Człowiek bez zasad to gówno nie człowiek. Chcesz zmiany to powiedz o tym głośno > > a nie jak wystraszony kundel chowaj się po kątach. > pzdr Precz z komuną ! Każda kobieta ma swój własny rytm miesiączkowania. Najczęściej występują cykle od 27 do 30 dni (u 47 proc. kobiet). Cykl 28-dniowy, często nazywany typowym, występuje u 13 proc. kobiet. Wskaźniki płodności Należą do nich: - zmiany podstawowej temperatury ciała - zmiany śluzu wytwarzanego w szyjce macicy - zmiany szyjki macicy (położenie w pochwie, konsystencja i stopień otwarcia). Istnieją ponadto wskaźniki dodatkowe, które nie występują u wszystkich kobiet i mogą nie pojawiać się w każdym cyklu danej kobiety. Należą do nich ból owulacyjny, plamienie okołoowulacyjne, zwiększona spoistość piersi, obrzęki w różnym stopniu nasilenia, zmiany w układzie pokarmowym (wzdęcia, zaparcia lub luźne stolce), moczowym (częstsze oddawanie moczu), przetłuszczanie się skóry i włosów oraz zmiany samopoczucia (senność i apatia lub przeciwnie - stany zdenerwowania, a nawet wybuchowość). dr Hanna Goszczyńska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tEq Re: Czy warto zdradzac i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 23:37 Nie miałem w życiu okresu :) i mieć nie będę więc mi to niepotrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Czy warto zdradzac i dlaczego? 26.05.04, 10:19 ba! jakbym miał TAKĄ piękną dziewczynę, to też by mi głupoty nie były w głowie... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: Czy warto zdradzac i dlaczego? 26.05.04, 10:14 czy warto? no coz, na to pytanie kazdy musi odpowiedziec sobie sam. Samodzielnie rozwazajac wszystkie "za i przeciw". A z reszta co to za pytanie "czy warto?" bywa roznie - po pierwsze primo - rzadzi nami chemia (czy sie do tego przyznajemy czy nie) po drugie primo - zalezy jak pojmowac zdrade - fizycznie, czy duchowo? pomyslalam sobie teraz, ze chyba jestem takim egoistycznym stworkiem, ktory nie lubi sie dzielic tym, co ma;) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Hmmmmm........... 26.05.04, 12:38 (przepisuję z wątku, do którego wkliknęło mi zamiast do tego): Zdradzić kogo? Mistrza- pocałunkiem? Przyjaciela- Słowem? Myślą? Odwróceniem się w najbardziej potrzebnym dla Niego momencie? Siebie- egoizmem? Zaprzedaniem się na rzecz... Zdradzić co? Wiarę w siebie? w drugiego człowieka? w miłość? w przyjaźń? W zamian za...? Ideały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia09 Re: Hmmmmm........... IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.05.04, 10:10 Jak mężczyzna zdradza kobietę to tak jakby splunął jej w twarz,bo to oznacza że jej nie szanuje. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Hmmmmm........... 27.05.04, 10:12 a jak kobieta mężczyznę, to jakby powiew wiosennego zefirka, nieprawdaż ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vacare Re: Hmmmmm........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 10:14 ...czy to mozliwe? takie piekne porównanie, warto zaryzykowac:) vacare Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Hmmmmm........... 27.05.04, 10:16 no to frugo... ;c) ps. co będzie pite w niedzielę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vacare Re: Hmmmmm........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 10:20 jasne ,ze only frugo! ps zdaje sie białe zmrożone no i oczywiśćie browczyk! :) vacare Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Hmmmmm........... 27.05.04, 10:25 musicie mnie potem dostarczyc w jakies sensowne miejsce, skad dotre do domu ! :c) - a po imprezie :C) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vacare Re: Hmmmmm........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 10:28 ...najblizej bedzie do roboty:))))))) sie dostarczy, widze ,ze menu ci odpowiada:) vacare Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Hmmmmm........... 27.05.04, 10:53 vacare Ty piwozlopie! :-P Milej imprezki! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vacare Re: Hmmmmm........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 11:23 ja i piwo, ja bede jako ochrona peteena i ewentualnie transport. :) vacare Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Hmmmmm........... 27.05.04, 11:25 a ja jako przykład zapijaczonego lumpeninteligenta, mogę jeszcze (w celu wzmożenia ekspresji) rzucić żura... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vacare Re: Hmmmmm........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 12:07 kcesz udawac smoka i siarka razic? kolki z sosen pospadywuja :) vacare Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Hmmmmm........... 27.05.04, 12:47 Zubr wystepuje w puszczy... a zur? puscic zura... to z francuskiego?? :-) i jak milo sie zrobilo, zdrada, zdradą, zycie zyciem. poliwaj pan brat kobicie! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Hmmmmm........... 27.05.04, 12:49 żura się RZUCA, natomiast puszcza się PAWIA to tak gwoli metodologii... Odpowiedz Link Zgłoś