Dodaj do ulubionych

Tętnowski

05.10.11, 19:28
Witam,
lojalnie informuję, że w skutek problemów jaki mam z tym developerem nie kupiłbym drugi raz u niego mieszkania.
Od kilku miesięcy próbuję bezskutecznie wymusić usunięcie na nich wady budowlanej z którą kupiłem mieszkanie.
Są ciężcy we współpracy, nie usuwają wady a teraz wyparli się uszkodzeni, których się dopuścili.
prawdopodobnie sprawa skończy się w sądzie.
Obserwuj wątek
    • Gość: klient Re: Tętnowski IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.11, 18:18
      ja również odradzam tego dewelopera! tracę już nadzieję na usunięcie usterek! nie mogę się przez wiele miesięcy wprowadzić do mieszkania bo wiecznie są problemy, zalewało mnie już kilka razy i to z winy chociażby źle zrobionego balkonu... zniszczyło mi ściany, podłogę i wiele innych rzeczy, ale Tętnowski się nie poczuwa do winy... szkoda słów co to za deweloper!!!
      • Gość: ? Re: Tętnowski IP: 77.236.16.* 17.11.11, 05:51
        z twojego opisu wynika że nic specjalnego, taki jak każdy :-)
        • Gość: klient Re: Tętnowski IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.11, 18:57
          Wielu moich znajomych kupuje teraz mieszkania i nikt nie przechodzi takich cyrków! Owszem, pojawiają się jakieś drobne usterki wszędzie, ale nikt nie ma takich problemów żeby miał notorycznie niszczone mieszkanie z powodu fuszerek dewelopera... Tego się nie da opisać co się dzieje z moim mieszkaniem. zastanawiam się czy w ogóle kiedykolwiek uda mi się tam wprowadzić bo patrzeć jak znów przyjdą deszcze i mnie utopi...
          • Gość: mieszkaniec Re: Tętnowski IP: *.dynamic.chello.pl 29.06.12, 01:12
            Ludzie !
            Zapraszam na zebranie wspólnoty>
            Woda się leje wszędzie, przecieka przez dach, garaże podziemne są całe mokre.
            developer wszystkie ściany w garażu kuje i wpuszcza tam żywice żeby zatuszować wycieki wody. Dodam, że mamy pore suchą a deszcz nie pada. Wszytkie klatki na poziomie garażu są uszczelniane a tynk odpada!!!!
            KLIENCIE ZAPRASZAM POOGLĄDAJ KLATKI SCHODOWE.
            • Gość: ML Re: Tętnowski IP: *.ists.pl 17.09.12, 23:14
              Może przynajmniej podałbyś lokalizację tej felernej inwestycji?? Zamierzam kupić od nich lokal na Wrocławskiej
      • Gość: gość Re: Tętnowski IP: 57.66.70.* 14.01.13, 15:05
        W ktorym segmencie tak się leje? Też chciałam kupić tam mieszkanie, ale po tym co przeczytała, trohce mnie zmroziło :(
    • Gość: elena Re: Tętnowski IP: 91.232.164.* 21.10.12, 19:56
      Witam,
      ja kupiłam u p.Tętnowskiego duże M w Lea Residence i jestem bardzo zadowolona. W biurze sprzedaży pełen profesjonalizm i miła atmosfera - serdecznie polecam.
      Elena
      • Gość: Agnieszka Re: Tętnowski IP: *.centertel.pl 21.10.12, 20:57
        Witam,
        też kupiłam tam mieszkanie i niestety muszę sie zgodzić z problemami z zalaniem.
        W budynku ciagle podtapia garaż, developer dość opieszale próbuje to ukryć. Płytki marmurowe są mokre.
        Mamy tez problemy z wentylacja, w moim mieszkaniu czuć zapach z innych mieszkań. Developer wie o problemie już kilka miesięcy a nic nie robi. To powtarza sie u wielu mieszkańców.
        Chyba bym nie kupiła tu mieszkania.
        • Gość: BEATA Re: Tętnowski IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.13, 16:41
          Witam, jutro idę podpisywać umowę na kupno mieszkanie na Wrocławskiej na 1 pietrze.
          Sama teraz nie wiem co robić, bo to co czytam tutaj to jest wielkie nieporozumienie.
          Pani w biurze jest bardzo rzeczowa i na każde pytanie odpowiada wyczerpująco.Z ceny mi zeszli nawet 1,5 % .Mówi,ze mieszkanie trzeba sobie sprawdzić bo potem się protokół podpisuje.Pierwszy raz kupuje mieszkanie i jestem bardzo niezdecydowana.
          • Gość: qx Re: Tętnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.13, 11:41
            radził bym się zastanowić .....
            • Gość: Beata Re: Tętnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.13, 11:43
              A MOZNA PROSIC O ROZWINIECIE ........
              • Gość: andrzej Re: Tętnowski IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.02.13, 11:48
                Hej. Jestem po podpisaniu umowy kupna miesz. przy wroclawskiej. Bylem ogladac mieszkania w learesidence w listopadzie i zadnych zalanych mieszkan i garazy nie widzialem . Nie kupilem tam mieszkania bo przy wroclawskiej mieli lepsza cene. pozdrawiam andrzej
          • Gość: XXXX [...] IP: *.naszasiec.net 19.03.13, 16:00
            Treść postu jest niedostępna.
            • Gość: pppp Re: Tętnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.13, 18:00
              a propos zalań jak ktoś nie wierzy moge przesłać zdjęcia na maila z wczoraj na klatce schodowej, kolejne zalanie
              • Gość: Beata Re: Tętnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.13, 22:18
                Mam pytanie?CZY KTOŚ SPRAWDZIŁ UMOWĘ,KTÓRA PODPISYWAŁ Z DEWLOPEREM TĘTNOWSKI U MECENASA? CZY JEST JAKIS HACZYK W TEJ UMOWIE? BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDZ.
                • Gość: Kazik Re: Tętnowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.13, 09:17
                  Nie ma żadnych haczyków, umowa jest zgodna z ustawą deweloperską, sprawdzałem na "trzy strony", pozdrawiam
              • Gość: gość Re: Tętnowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.13, 09:38
                Jakie zalania….
                Oglądałem mieszkania w inwestycji Lea po Waszych informacjach. Rzekome zalanie to przebarwienie i lekka wilgoć na posadce kamiennej na poziomie garażu. Mam wrażenie, że ktoś z Was pisze z dużą fantazją i nienawiścią. Kupuje na Lea 50m2 i nie czytam więcej nierzetelnych postów.
                • Gość: A. Re: Tętnowski IP: *.connected.pl 22.03.13, 11:57
                  Kupuj, kupuj, a później Cię zaleją. Mi się to do tej pory czkawką odbija. Ściany były jakże piękne po tym, a deweloper miał to głęboko w nosie... nie wspomnę już o świeżo położone drewnianej podłodze bo to dosłownie i w przenośni utopione pieniądze...
                  Gdybyśmy mogli jeszcze raz wybierać mieszkanie i dewelopera to bralibyśmy wszystko byle nie Tętnowskiego!!!! Także trzy razy niech się każdy zastanowi zanim zdecyduje się na mieszkanie na Lea.
                  • Gość: kupujący Re: Tętnowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.13, 13:13
                    z tych wpisów wnioskuje że mało jest ludzi niezadowolonych z zakupu mieszkania u T.D. bo nie sądze aby te 4 wpisy osób niezadowolonych stanowiło całą klientelę, czyżby niezdrowa czepialskość, pieniactwo? Bo jak zrozumieć głos czterech osób na załóżmy 350-400 mieszkań/klientów ( nie wiem ile T.D. sprzedał mieszkań, domów i Bóg wie co jeszcze), kamienie mokre bo chłoną wilgoć i długo ją utrzymują, zalany balkon-bo padał deszcz, smród na klatce no cóż we własnym domu może by go nie było. Szukałem długo dobrego dewelopera-w Krakowie go nie ma, ale T.D. na tle innych wypada lepiej, i gdyby nie fakt że interesujące mnie miszkanie jest od ulicy Wrocławskiej byłbym jego właścicielem.
                    • Gość: gość Re: Tętnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.13, 14:39
                      Panie Tętnowski prosze się nie ośmieszać :)
                      Albo raczej drogie Panie z biura :)

Zapraszam na zebranie Wspólnoty Mieszkaniowej w przyszłym tygodniu:))))
                      • Gość: Kazek Re: Tętnowski IP: 91.232.164.* 25.03.13, 13:13
                        Drogi Panie jakiś tam-gość- od lat 51 jestem mężczyzną, i nie po drodze mi z Panem Tętnowskim, jednakowoż Panie z biura w istocie, zrobiły na mnie pozytywne wrażenie, ale zapewniam nie na tyle by je reprezentować bądź się z nimi utożsamiać. Co do zebrania Wspólnoty Mieszkaniowej, nie wiem jak się to odbywa,ale trudno mi przypuszczać bym jako osoba z zewnątrz mógł w nim uczestniczyć, ja w każdym razie nie pozwoliłbym na udział w spotkaniu osób nie będących bezpośrednio zaangażownych lub nie posiadających praw głosu. Tym samym nie skorzystam, dopóki sam nie będę miał do tego prawa. Chylę czoła.
                      • Gość: MICHAŁ Re: Tętnowski IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.13, 08:13
                        WITAM, CHCIAŁBYM UCZESTNICZYĆ W TAKIM SPOTKANIU WSPÓLNOTY.CHCE KUPIĆ MIESZKANIE U TETNOWSKIEGO ALE MAM PEWNE OBAWY.CZY MÓGŁBY MI KTOŚ POWIEDZIEĆ KIEDY I GDZIE ODBYWA SIĘ TAKIE SPOTKANIE I PODAĆ NAMIAR NA SIEBIE MAILOWY.
                        MT
                        • Gość: :-( Re: Tętnowski IP: *.naszasiec.net 08.04.13, 18:52
                          W najbliższym czasie spotkanie dwóch wspólnot będzie organizowane na osiedlu Magnolie, jak tylko zostanie podany konkretny termin napisze. Usterki na ww. osiedlu to:- zalewane poddasza-dach jest w potwornym stanie, zalewane garaże-studzienki które powinny odprowadzać wodę nie dają rade, namoknięte ściany, wady instalacji wentylacyjnej w garażach podziemnych, odpadające balkony itd. itd...a największym hitem jest próba wykupu kotłowni, którą do tej pory dzierżawił nam developer za niemałe pieniądze....oj tyle by można pisać o tej firmie...Pozdrawiam
                          • Gość: MICHAŁ Re: Tętnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.13, 22:00
                            Witam,bardzo proszę o ten termin.A nie będzie problemu wejść tak porostu z zewnątrz?
                            Podam Panu telefon, jest to komórka na która proszę wysłać sms 509 2030 968.MT
                            • Gość: Gość Re: Tętnowski IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.13, 00:27
                              Zebranie wspólnoty z Lea już się odbyło, termin podany był we wpisie powyżej.
                              Stalowe Magnolie będą mieć zebranie na dniach proszę tam się udać. Na zebranie może Pan wejść, nikt nie będzie robić problemów.
                              • Gość: MICHAŁ Re: Tętnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.13, 06:22
                                WITAM PONOWNIE CZY KTOŚ MI MOŻE POWIEDZIEĆ KIEDY ODBĘDZIE SIĘ ZEBRANIE WSPÓLNOTY W MAGNOLIACH? MAM ZAMIAR KUPIĆ MIESZKANIE U TĘTNOWSKIEGO .
                                MICHAŁ
                                • Gość: XXXXX Re: Tętnowski IP: *.naszasiec.net 07.05.13, 17:35
                                  Zebrania jeszcze nie było, terminu również jeszcze nie ma. Wynika to z pewnych problemów z przygotowaniem materiałów do spotkania. Napisze jak coś ustalimy!
                                  Pozdrawiam, aaa p.s. mieszkania nie kupuj, w ogóle nie radze wchodzić w jakiekolwiek relacje z firmą T. i jej właścicielem.
                                  • Gość: MICHAŁ Re: Tętnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.13, 21:59
                                    Czekam na info odnośnie spotkania.A którego developera można w Krakowie wybrać? Jestem z poza miasta i nie bardzo wiem co na tym rynku jest dobre.
                            • Gość: mela Re: Tętnowski IP: *.zeork.com.pl 19.06.13, 12:40
                              CZY JA MOGĘ PROSIĆ KONTAKT DO PANA? INTERESUJE MNIE CO SIĘ PAN DOWIEDZIAŁ?!
              • Gość: mela Re: Tętnowski IP: *.zeork.com.pl 19.06.13, 12:00
                ale gdzie tak zalewa?
        • Gość: Maja23 Re: Tętnowski IP: *.multi-play.net.pl 29.08.13, 15:38
          pani Agnieszko, to w końcu kupiła pani mieszkanie tego dewelopera czy by pani nie kupiła w tego mieszania ? - jedno wyklucza drugie - tak wynika z pani wpisu.....coś śmierdzi tu działaniami konkurencji...hehe deweloper próbuje wykończyć drugiego dewelopera. Standard, w Warszawie też mają miejsce tego typu akcje. Po prostu żenada!
      • Gość: MICHAŁ Re: Tętnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.13, 21:26
        MAM PYTANIE DO WAS WSZYSTKICH KTÓRZY KUPILI MIESZKANIE U TĘTNOWSKIEGO.POWIEDZCIE CZY W DALSZYM CIĄGU JEST PROBLEM ZE STRONY DEWLOPERA ODNOŚNIE USTEREK I WAD NIE POPRAWIONYCH PRZEZ NIEGO.CHCIAŁBYM WIEDZIEC RÓWNIEZ O JAKICH USTERKACH MÓWICIE.MYSLE NAD ZAKUPEM M3.
        NAPISZCIE CZY KTOŚ TAK NAPRAWDE SPRAWDZIŁ TEGO DEWLOPERA.
        MT
        • Gość: wah? Re: Tętnowski IP: *.ip-142-4-212.net 07.10.13, 16:48
          Krótko rzecz ujmując problem był, ale już go nie ma ;) ...myślę, że niektórym mogło przeszkadzać to, że usterki nie były naprawiane z dnia na dzień. Wystarczyło trochę poczekać...
    • Gość: Gość Re: Tętnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 14:11
      Witam,
      Drogi Panie myślę, że nikt z właścicieli nie będzie miał problemów z Pana udziałem w zebraniu. Wręcz przeciwnie. Na zebraniu nie porusza się spraw osobistych ani objętych jakąkolwiek tajemnicą:)
      Jedynym właścicielem, który może mieć coś przeciwko, jest Pan Tętnowski......
      Zapraszam, przecież to najprawdziwsze informacje o nieruchomości a nie forum.....

Pozdrawiam

• Gość: FAN kupującego Re: Tętnowski IP: *.naszasiec.net 25.03.13, 16:42
        Szanowny kupujący-kliencie…. Jesteś co najmniej zabawny… nie pomyślałeś nigdy że wypowiedzi pozytywnych czy negatywnych jest tak mało na forum bo osoby które kupiły mieszkanie od Tętnowskiego muszą teraz uporać się z całą masą spraw związanych z doprowadzeniem mieszkania do takiego stanu aby można było z niego korzystać. Bądź zarabiają kasę żeby mieć na remonty nowych super ekstra mieszkań, popękanych, zalewanych i zrujnowanych zaniedbaniami na etapie budowy przez developera?
        Ja również serdecznie zapraszam na spotkanie wspólnoty odbędzie się za ok. miesiąc na Osiedlu Magnolie, jeżeli jesteś osoba nie związaną z biurem tętnowskiego nie powinieneś mieć z tym problemu, bo mieszkańcy na pewno nie będą mieli nic przeciwko-może otworzą Ci oczy. Osoby zaangażowanej w interesy ww. nie namawiam bo mogło by być to dla tej osoby nieprzyjemne spotkanie ….hahhha
        • Gość: qx1 Re: Tętnowski IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.13, 00:02
          popieram :)
      • zsah Re: Tętnowski 19.04.13, 13:24
        Witam!
        Przymierzam się do zakupu mieszkania na parterze w Lea Residence, mam jednak duże wątpliwości co do dewelopera – Tętnowskiego. Czytając fora pojawiają się różne skargi mieszkańców na tego inwestora zarówno dotyczące inwestycji na lea jak i innych. Można przeczytać m.in. o poważnych problemach z ogrzewaniem, zalewanych garażach czy usuwaniem jakichkolwiek usterek budowlanych. Mam prośbę do osób mieszkających w Lea Residence o swoją opinię na temat tej inwestycji i tego dewelopera. Jest to ważna decyzja i boje się ja podjąć pochopnie. Z góry dziękuje za pomoc!
        • Gość: mieszkaniec Re: Tętnowski IP: *.centertel.pl 19.04.13, 14:22
          Witam,
          proszę udać się do osób mieszkających na parterze. Jest tam Pan, który był kilka razy zalewany przez taras i wiem, że miał duże problemy z mieszkaniem i developerem.
          Jego i kilku innych osób spraw jest powszechnie znana.

• Gość: mieszkanka Re: Tętnowski IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.13, 18:13
            Tak, Tak potwierdzam, że Pan o którym mowa powyżej ma chyba proces z P. Tętnowskim.
            Sprawa dotyczy zalania dwa razy mieszkania i uszkodzenia mebli właściciela przy suszeniu.
            Sprawa jest gość głośna !!!!
            • Gość: mieszkanka Re: Tętnowski IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.13, 18:30
              A jest więcej mieszkańców, którzy mieli problemy z zalaniem!
              • Gość: nabrany [...] IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.13, 23:34
                Treść postu jest niedostępna.
                • Gość: Mieszkaniec Re: Tętnowski IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.13, 01:34
                  Potwierdzam!!!!
                  Ktoś kto kupi mieszkanie od niego musi być "zdrowo ślepy i głuch".
                  Kupiłem i juz tego nigdy nie zrobię.
                  • Gość: MICHAŁ Re: Tętnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.13, 06:08
                    Ludzie, powiedzcie mi co jest tak naprawde powodem tego,ze tak piszecie o Tetnowskim.Powiem tak, chętnie bym chciał przyjść na takie zebranie lub spotkać się z kimś kto by ze mną chciał pogadać. Zdaję sobie sprawe,ze zalene mieszkanie może być powodem zwad.
                  • Gość: my.mind Re: Tętnowski IP: *.e-c.com 11.10.13, 18:50
                    Ludzie dajcie sobie spokój z tym obrażaniem innych. Możecie pisać o własnych odczuciach, ale nie zarzucajcie ludziom, którym dobrze się mieszka, że są ślepi i głusi...
    • Gość: Marci Re: Tętnowski IP: *.dynamic.chello.pl 07.10.13, 15:22
      Jestem bardzo zaskoczona tymi wszystkimi negatywnymi opiniami :/... Przy ul. Wiarusa na osiedlu "magnolie" mieszka moja znajoma. Kiedyś wspominała o jakiś usterkach, ale z tego co się orientuje to wszystko zostało sprawnie załatwione. Sama się przymierzam do kupna mieszkania u tego dewelopera, bo opinia znajomych jest dla mnie niezwykle ważna i jeśli oni są zadowoleni to liczę na to, że i ja będę.
      • Gość: BETTY Re: Tętnowski IP: *.v4server.com 28.12.13, 18:13
        u mnie również było robione gruntowanie przed pomalowaniem. mieszkam już kilka miesięcy w mieszkaniu zakupionego u tego dewelopera i w sumie jest ok. Widać jedynie drobne pęknięcia w niektórych miejscach na ścianie, ale to podlega gwarancji i zamierzam to zgłosić za jakiś czas. Budynek jest nowy, więc dużo rzeczy może się dziać.
    • Gość: laura Re: Tętnowski IP: *.static.gorillaservers.com 11.10.13, 19:10
      qx-1, a w jaki sposób Ty próbujesz wymusić usunięcie tych wad? Może wystarczyłoby ładnie poprosić. Kiedy jesteśmy pozytywniej nastawieni do innych ludzi to oni chętniej nam pomagają :)
      • Gość: gosc Re: Tętnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.13, 11:40
        Kolego zobacz co się dzieje w garażu ile jest wykopów i jak wyglądają klatki w garaży. Wszystkie poplamione od wody. Marmury zmieniły kolory, tak nasiąkły. Ktoś kto kupuje tam mieszkanie "upadł na głowę i jest ślepy!!"
    • Gość: KaKa Re: Tętnowski IP: *.proxnetwork.com 19.12.13, 17:48
      hej obywatele! Czy coś się zmieniło w kwestii tego dewelopera?? mam jedno mieszkanie na oku, ale opinie są tak różne, że ciężko podjąć decyzję...
      • Gość: mysterka Re: Tętnowski IP: 198.204.237.* 19.12.13, 17:57
        KaKa to zależy o co pytasz...jak dla mnie to od początku wszystko było ok. Czytając opinie na forach można się czasem zagubić...pytanie czy warto je czytać?? Nie mam pojęcia skąd niektóre negatywne opinie...moi sąsiedzi też są zadowoleni z zakupu mieszkania. Mija już ponad 1,5 roku i problemów nie widać ;)
        • Gość: KaKa Re: Tętnowski IP: *.proxnetwork.com 19.12.13, 18:01
          heh...ok, dzieki za pomoc. Pewnie, gdyby nie sprzeczne opinie to już dawno decyzja zostałaby podjęta...a tak to się waham. no, ale to mieszkanie jest tak ładne, okolica tak samo...ogólnie wszystko na plus...tylko minusem są niektóre komentarze o deweloperze:P..no nic, prześpie się jeszcze z tym..
          • Gość: MICHAŁ Re: Tętnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.13, 05:59
            WITAM,A WIE KTOŚ MOZE JAK MAJA WYGLĄDAĆ ŚCIANY W MOMENCIE ODBIORU.BEDE NIEDŁUGO ODBIERAŁ U TEGO DEWLOPERA MIESZKANIE I SŁYSZAŁEM ,ZE TRZEBA JE BEDZIE JESZCZE GIPSOWAĆ I CZYŚCIC.PRZYZNAM ,ZE MYŚLAŁEM,ZE TYLKO POMALUJE I GOTOWE.
            • Gość: Aneczka Re: Tętnowski IP: *.dynamic.chello.pl 20.12.13, 17:03
              MICHAŁ, na moich ścianach był położony tynk gipsowy, który wymagał jedynie "ugruntowania"...a przynajmniej tak mi powiedział fachowiec, który malował ściany :) Domyślam się, że pewnie w innych mieszkaniach było tak samo?
          • Gość: mieszkaniec Re: Tętnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.13, 13:27
            Proszę zobaczyć na klatki schodowe w garażu !!
            Developer po raz trzeci zrywa marmur i próbuje ukryć wodę, którą podciąga pod wylewkę.
            Ostatnio skończył prace mające na celu zablokowanie tej wody, ale każdy budowlaniec wie (jako mieszkańcy rozmawialiśmy z kilkoma ekspertami) że teren jest zalewowy a budynek nie został uszczelniony co będzie powodować regularne podciekanie.

Moje ściany były trzy razy poprawiane przez developera i do tej pory pękają. Tynk zupełnie źle położony.

NAJLEPSZĄ INFORMACJĄ I INWESTYCJI JEST KONTAKT NA ŻYWO Z MIESZKAŃCAMI. POLECAM POROZMAWIANIE NA ZEBRANIU WSPÓLNOTY MIESZKAŃCÓW, WTEDY WSZYSTKO WIADOMO CO DZIEJE SIĘ Z INWESTYCJĄ. MIESZKAŃCY O WSZYSTKIM ROZMAWIAJĄ I PORUSZAJĄ NIEWYGODNE TEMATY DLA DEVELOPERA.

Zaraz pod moim wpisem pojawi się jakiś ''głos obrony developere''
            Dlatego dla ucięcia głupich dyskusji, proszę dział PR Pana Tętnowskiego o oszczędzenie zbędnych komentarzy.
            Bez problemu mogę podać moje dane do kontaktu w sprawie nieruchomości!
            • Gość: MICHAŁ Re: Tętnowski IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.13, 14:55
              WITAM TE ZALEWANE ŚCIANY TO DOTYCZA WROCŁAWSKIEJ 80?

PROSZE POWIEDZIEC ,BO JUZ PISAŁEM JAK MA WYGLĄDAC TYNK W ODBIORZE DEWLOPERSKIM,BO MI SIE WYDAWAŁO,ZE POWINIEN BYC DO POMALOWANIA A W TYCH MIESZKANIACH TO SA DZIURY I FACHOWIEC KTÓRY BYŁ ZE MNA POWIEDZIAŁ,ZE MUSIMY GŁADZ KŁASC I DOPIERO MALOWAC
              • Gość: mieszkaniec Re: Tętnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.13, 16:47
                Lea
              • Gość: Wojtyk Re: Tętnowski IP: *.static.hvvc.us 20.12.13, 17:17
                Michał, ja też kładłem gładź i dopiero potem było malowanie...mieszkania są w stanie surowym. Teraz większość deweloperów sprzedaje mieszkania w takim stanie ;). Przed zakupem byłem w kilku innych miejscach i sytuacja przedstawiała się podobnie.
    • Gość: KAzik Re: Tętnowski IP: 192.154.107.* 28.01.14, 19:04
      Czy ktoś mi podpowie jakie są ceny mieszkań u tego dewelopera?? bo jeśli nie przystępne to nawet się nie będę fatygować by oglądać mieszkania ;-P
      • Gość: Maleńka Kataja [...] IP: *.static.gorillaservers.com 28.01.14, 19:07
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: xyz Re: Tętnowski IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.14, 20:29
          oj chyba dawno nie patrzyłeś/łaś na ich ceny..od 6,5 w górę- a uważam, że kupowanie mieszkania w blokowisku z lanego betonu przy wrocławskiej to czysta paranoja, szczególnie biorąc pod uwagę niewątpliwą przyjemność nasłuchiwania pędzących składów pociągów plus odgłos ciągle jeżdżących samochodów przy jakże ruchliwej ulicy...ale cóż...zależy kto co lubi;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka