Dodaj do ulubionych

Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane wyb...

• Gość: janles62 Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane wyb... IP: *.play-internet.pl 10.10.11, 20:49
      a ja myślałem że tylko u nas w Rzeszowie są tacy porąbani ludzie,a tu proszę rozchodzi się dalej wojna polsko-polska
    • Gość: Pasztęński śmieję się z was, ŚWIRY ! IP: 77.237.28.* 10.10.11, 20:49
      Zero szacunku. Przecież kurtykowa była w trakcie rozwodu z mężem.

leję na tych wykolejeńców.
    • solent Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane wyb... 10.10.11, 21:02
      Ja przepraszam, kim jest pani Kurtyka, żeby mi mówić czy jestem częścią narodu Polskiego czy nie? Jeśli myśli że jest innej narodowości, to może sobie stąd wyjechać. Tylko nie wiem dokąd, może do krainy niby-niby.
      • Gość: lekarz Re: Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 10:12
        nie jesteś częścią narodu, Jesteś homosowietikusem.
    • Gość: Berliner Kilndl Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane wyb... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 21:07
      Cały Berlin gratuluje 50% poparcia dla PO na Pomorzu . Viel Gluck und Spass. Przykre jedynie jest to ,że wyraźnie jest Polska A i B
    • yacek67 Pod Wawelem - demonstracja anarchii 10.10.11, 21:09
      PiS nie umie przegrać, nie akceptuje porządku demokratycznego. Swiat juz to zna i ma na to okreslenie - faszyzm. Albo jak kto woli narodowy socjalizm.
    • Gość: sram na PiS Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane wyb... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 21:10
      Kim jesteście pie...ni kaczyści żeby obrażać Polaków?Jak wam nie pasuje w Polsce to wio do Watykanu,albo zabierzcie swojego posranego prezesa i na Madagaskar!Tylko co na to lemury?
    • Gość: Roman Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane wyb... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 21:17
      Mam pytanie, czy Ci co spiewają Boże cos Polskę, maja świadomość że pieśń ta powstała w 1816 roku ku czci cara rosyjskiego, który był wtedy równiez królem Polski, bardzo piekne że klutywują czapkowanie Rosji i Carowi
    • demetria11 Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane wyb... 10.10.11, 21:21
      Dziękuję Opatrzności za to, że nie dopuściła w łaskawości swojej do wyboru p. Kurtykowej przez jakieś tam społeczeństwo! To pewnie ta wredna PO zmuszała biedną kobiecinę do kandydowania do ław, w których nie potrafiłaby się odnaleźć (mimo GPS) i pewnie doznałaby strasznej traumy, a społeczeństwo znowu by miało okazję wypłacić jej sowite odszkodowanie! A p. Duda niech zrezygnuje z mandatu póki jeszcze jakiś tam Palikot czymś go nie zaraził!
    • shoshke Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane wyb... 10.10.11, 21:24
      Cytując Juliana Tuwima:
      " ... I ty za młodu nie dorżnięta
      Megiero, co masz taki tupet,
      że szczujesz na mnie swe szczenięta;
      Całujcie wy mnie wszyscy w d... ."
      Pani tej proponuję zabrać się za uczciwą pracę zamiast podpuszczać oszołomionych ludzi i cynicznie udawać ciężką żałobę po mężu z którym się było w trakcie rozwodu.
    • Gość: maritt.g Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane wyb... IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.11, 21:27
      Z jednej strony to śmieszne, ci ludzie są chorzy, żyją w oparach absurdu.

Z drugiej strony wkurza mnie ich gadanie o niesuwerennej Polsce Po tylu latach mamy wreszcie swoją Polskę, to im się nie podoba! Bóg ma im "wrócić" jakąś inną! Normalnie bluźnierstwo (nie w sensie religijnym - bluźnią przeciw ojczyźnie, jakby to wzniośle nie zabrzmiało).
      • demetria11 Re: Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane w 10.10.11, 21:31
        Rozumu troszeczkę racz im zesłać, Panie!
    • demetria11 Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane wyb... 10.10.11, 21:30
      Redaktor Sakiewicz dostanie zawału! Bidulek się multiplikuje, tyra w tych swoich mediach od rana do rana, potem biega wykupywać z pół nakładu, a naród pisowski nawet nie zauważył tych jego organów!
    • kadykianus Sekciarze :) 10.10.11, 21:32
      Juz nawet nie chce mi sie ich obrażać.
    • Gość: Daniela Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane wyb... IP: *.ip.telfort.nl 10.10.11, 21:39
      Juz zaczyna sie szopka.
    • Gość: Knadol Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane wyb... IP: *.eastlink.ca 10.10.11, 21:40
      Zgadzam sie z wiekszoscia komentarzy, tylko dlaczego Boga mieszacie do tego bajzlu...
      • ludwik_7125 Re: Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane w 11.11.11, 08:08
        Dlatego, że jako wszechwiedzący musiał wiedzieć, co sobie kiedyś zgotuje,
        powołując do życia tych ludzi.
    • Gość: Lubelski Nie przejmujmy się, Kraków jest de best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 21:45
      Kraków jest najpiękniejszym polskim miastem, jedynym, do którego masowo przyjeżdżają turyści zagraniczni. Srójmiasto i Srocław mogą tylko sobie pomarzyć.
      A tych oszołomów należy spod szacownego Wawelu przepędzić. Bo blokują turystom dostęp na Wawel.
    • Gość: obywatelka Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane wyb... IP: *.cust.telenor.se 10.10.11, 21:49
      Sp. KS.J. Tischner napisal, ze sa 3 prawdy: tys prawda, swinta prawda i gowno prawda. A tu sie okazuje ze jest jeszcze pis-prawda.
    • Gość: gość Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane wyb... IP: 31.61.17.* 10.10.11, 21:50
      porypało ich , cnota na mozg wali
    • shoshke Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane wyb... 10.10.11, 21:51
      Zuza wstydu nie ma. I ten drugi przygłup też. Posługiwać się tymi ograniczonymi , zapiekłymi w swojej skrzywionej wizji rzeczywistości ludżmi. Żenada i paskudztwo.
    • Gość: smok Kurtykowa to jednak stuknięta baba. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 21:53
      Obraziła mnie swoimi durnymi podejrzeniami. Powinno się ją z urzędu ścigać, bo to jest pomówienie i podważenie wiarygodności wyborów. Nawet idol - właściciel kota nie zarzucał nikomu sfałszowania wyborów.
      • eggerger Re: Kurtykowa to jednak stuknięta baba. 10.10.11, 22:20
        Jeszcze to zrobi,
        albo zainsynuuje.
        Nie bój się.
        • quant34 Re: Kurtykowa to jednak stuknięta baba. 10.10.11, 23:37
          eggerger napisał:

> Jeszcze to zrobi,
          > albo zainsynuuje.

też tak uważam. Jeszcze dzisiaj rano pisałem w innym wątku, że nie mogę uwierzyć, iż oszołomy nie opowiadają jeszcze spiskowych opowieści o fałszowaniu wyborów. Nie minęła doba, a już zaczęli. Ci ludzie są wbrew pozorom bardzo przewidywalni. Byłoby naprawdę dziwne, gdyby żaden "prawdziwy Polak" nie stwierdził, iż wybory musiały zostać sfałszowane skoro nie wygrała partia Kaczyńskiego. Sam Kaczyński prawdopodobnie nie zaryzykuje otwartym stwierdzeniem tego typu, ale będzie dokładnie tak, jak piszesz - zainsynuuje. Powie coś w rodzaju "dzisiaj przegraliśmy, oczywiście zakładając, że faktycznie przegraliśmy", albo bąknie coś na temat "cudów nad urną". Jego wyznawcom to wystarczy aby poczuć się ofiarami spisku - oni wprost nie mogą żyć bez tego stanu umysłu.
          • pn-ski Kurtykowa, przedstawicielka narodu wybranego. 11.10.11, 01:54
            ... a taka głupia. Nacjonalizmu jej sie zachciało... oj , przejedziesz się, babo.
            Prezes też jak wyżej.
    • Gość: miś Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane wyb... IP: *.12.nat.oswirus.krakow.pl 10.10.11, 21:56
      Dień świra
    • big_gadu Szmaciarze wygrali sfałszowane wyb... 10.10.11, 21:59
      Nie dosyć ze szmaciarze sfałszowali - to jeszcze wygrali !

Palmy biją im pod kopułką,
      ale to jest logika pisu - wbrew faktom !

• Gość: yz Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane wyb... IP: *.multi-play.net.pl 10.10.11, 22:00
      To szmaciarze przyszli pod Wawel. Dobrze że Kurtyka nie znalazła się w parlamencie bo tragedią mogło być jej tam istnienie. Co za czasy takie ś.ierwa się jeszcze plątają ?
    • Gość: Piotr Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfałszowane wyb... IP: *.pools.arcor-ip.net 10.10.11, 22:03
      czy warto zajmowac sie szmaciarzami z Krakowa, z drugiej strony dziwie sie ze w tym miescie jest tak duzo ciemnej masy, pod UJ i AGH
    • Gość: q-ku nareszcie! zaczynamy być społeczeństwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 22:05
      dobrze mówi ta szalona z nienawiści kobieta: "rząd Platformy Obywatelskiej nie został wybrany przez naród, tylko przez społeczeństwo

i o to chodzi - tyle się od przedwojnia mówiło: "Polacy to dobry naród ale społeczeństwo do dup..y"

NARESZCIE to się odwraca. Zaczynamy myśleć.

A narodem i tak jesteśmy - i żadne oszołomy nie będą nam mówić kto nim jest a kto nie.
    • Gość: Jonasz Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfaĹ?szowane wyb... IP: *.centertel.pl 10.10.11, 22:12
      Niestety, niestety, te wybory NIE byĹ?y sfaĹ?szowane.
      • polprawdy Re: Pod Wawelem: Szmaciarze wygrali sfaĹ?szowane 10.10.11, 22:17
        Gość portalu: Jonasz napisał(a):

> Niestety, niestety, te wybory NIE byĹ?y sfaĹ?szowane.

Sąd sądem (czyt. wybory wyborami), ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka