Dodaj do ulubionych

Brutalny finał sprzątania cudzego mieszkania

17.10.11, 17:19
Brakowało tylko, żeby koleś zaczął się nacierać kanapkami po klacie wrzeszcząc: "Ale jestem pojebany !"
Obserwuj wątek
    • Gość: jo nagroda Darwina gwarantowana, chociaz szkoda, że IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.11, 17:52
      się nie pociął.. heheheh
      • Gość: Piotr Re: nagroda Darwina gwarantowana, chociaz szkoda, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.11, 01:34
        Laska wpadła na chwilę a z tego co przeczytałem wnioskuje, że nawet nie trzymała szmatki w rączkach a 2.000 jak nic wpadnie.

Chyba dam ogłoszenie "posprzątam mieszkanko" bo to fajny biznes.

ps. nawiasem mówiąc szacun dla panny, przyszły mąż będzie dumny i tu się nie nabijam
    • Gość: purify albo tak IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.11, 17:57
      www.youtube.com/watch?v=Phkw79CyMB4
    • anteas Dobrowolnie poddał się karze... 17.10.11, 20:45
      ... dawniej też tak było. Zomowcy cię dobrowolnie przemaglowali pałami. Szkoda że teraz tak nie ma.
      • Gość: l Re: Dobrowolnie poddał się karze... IP: *.gemini.net.pl 19.10.11, 13:58
        Głupi, czy "dowcipny"?
    • Gość: ;-) Re: Brutalny finał sprzątania cudzego mieszkania IP: *.tvn.pl 17.10.11, 21:09
      Tylko orzeł może!! ;-)
    • gazeta_mi_placi Brutalny finał sprzątania cudzego mieszkania 17.10.11, 22:08
      Współczuję żonie tego Pana, mieć takiego debila za męża to kanał, a mieć z nim dziecko podwójny kanał, mam chociaż nadzieję, że dziecko tego Pana jest innej płci.
      • senseiek Re: Brutalny finał sprzątania cudzego mieszkania 17.10.11, 23:07
        > Współczuję żonie tego Pana, mieć takiego debila za męża to kanał, a mieć z nim
        > dziecko podwójny kanał, mam chociaż nadzieję, że dziecko tego Pana jest innej p
        > łci.

Pewnie mu nie daje. Bo jakby byl codziennie dobrze wyru...y, to by nie spojrzal na inna kobiete.. Po prostu by mu nie stanal.
    • Gość: ert Brutalny finał sprzątania cudzego mieszkania IP: *.ghnet.pl 18.10.11, 16:13
      Studentka UJ powinna poszukać sobie innej pracy dorywczej niż sprzątanie mieszkania. No, chyba że nic nie potrafi.
      • gazeta_mi_placi Re: Brutalny finał sprzątania cudzego mieszkania 19.10.11, 13:35
        Żadna praca nie hańbi, a lepsze prace na ogół wymagają dyspozycyjności której studentka jeszcze nie ma jako, że studiuje.
        Dorywcze pracy typu sprzątanie są ok dla studentów.
      • Gość: l Re: Brutalny finał sprzątania cudzego mieszkania IP: *.gemini.net.pl 19.10.11, 13:59
        Gość portalu: ert napisał(a):

> Studentka UJ powinna poszukać sobie innej pracy dorywczej niż sprzątanie mieszk
        > ania.

A czemuż to?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka