nikalaj 17.10.11, 17:19 Brakowało tylko, żeby koleś zaczął się nacierać kanapkami po klacie wrzeszcząc: "Ale jestem pojebany !" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jo nagroda Darwina gwarantowana, chociaz szkoda, że IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.11, 17:52 się nie pociął.. heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: nagroda Darwina gwarantowana, chociaz szkoda, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.11, 01:34 Laska wpadła na chwilę a z tego co przeczytałem wnioskuje, że nawet nie trzymała szmatki w rączkach a 2.000 jak nic wpadnie. Chyba dam ogłoszenie "posprzątam mieszkanko" bo to fajny biznes. ps. nawiasem mówiąc szacun dla panny, przyszły mąż będzie dumny i tu się nie nabijam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: purify albo tak IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.11, 17:57 www.youtube.com/watch?v=Phkw79CyMB4 Odpowiedz Link Zgłoś
anteas Dobrowolnie poddał się karze... 17.10.11, 20:45 ... dawniej też tak było. Zomowcy cię dobrowolnie przemaglowali pałami. Szkoda że teraz tak nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Dobrowolnie poddał się karze... IP: *.gemini.net.pl 19.10.11, 13:58 Głupi, czy "dowcipny"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Brutalny finał sprzątania cudzego mieszkania IP: *.tvn.pl 17.10.11, 21:09 Tylko orzeł może!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Brutalny finał sprzątania cudzego mieszkania 17.10.11, 22:08 Współczuję żonie tego Pana, mieć takiego debila za męża to kanał, a mieć z nim dziecko podwójny kanał, mam chociaż nadzieję, że dziecko tego Pana jest innej płci. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: Brutalny finał sprzątania cudzego mieszkania 17.10.11, 23:07 > Współczuję żonie tego Pana, mieć takiego debila za męża to kanał, a mieć z nim > dziecko podwójny kanał, mam chociaż nadzieję, że dziecko tego Pana jest innej p > łci. Pewnie mu nie daje. Bo jakby byl codziennie dobrze wyru...y, to by nie spojrzal na inna kobiete.. Po prostu by mu nie stanal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ert Brutalny finał sprzątania cudzego mieszkania IP: *.ghnet.pl 18.10.11, 16:13 Studentka UJ powinna poszukać sobie innej pracy dorywczej niż sprzątanie mieszkania. No, chyba że nic nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Brutalny finał sprzątania cudzego mieszkania 19.10.11, 13:35 Żadna praca nie hańbi, a lepsze prace na ogół wymagają dyspozycyjności której studentka jeszcze nie ma jako, że studiuje. Dorywcze pracy typu sprzątanie są ok dla studentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Brutalny finał sprzątania cudzego mieszkania IP: *.gemini.net.pl 19.10.11, 13:59 Gość portalu: ert napisał(a): > Studentka UJ powinna poszukać sobie innej pracy dorywczej niż sprzątanie mieszk > ania. A czemuż to? Odpowiedz Link Zgłoś