Dodaj do ulubionych

Koncert Rahida Tahy

IP: *.32.11.vie.surfer.at 29.05.04, 04:19
autor jest ludzaco podobny do leonarda di caprio, a jego dziewczyna wygina
brzuch jak mata hari. jego tata podobny do arafata, a matula do gurgula.
zabierzcie mu komputer!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: irishcream Re: Koncert Rahida Tahy IP: 217.75.54.* 29.05.04, 11:43
      autor autorem a artykul jest dobry...
      • Gość: krzys Re: Koncert Rahida Tahy IP: 213.47.142.* 29.05.04, 12:12
        dobry? pod kazdym wzgledem amatorszczyzna. jak tak dalej pojdzie, to kazdy,
        bardziej zadowolony z siebie, bedzie mogl wykonywac swoj 'zawod marzen' bez
        wzgledu na jakosc swoich wypocin. i to nie oni na tym straca.
        • Gość: irishcream Re: Koncert Rahida Tahy IP: 217.75.54.* 29.05.04, 13:16
          skoro dla ciebie to amatorszczyzna, to moze powinienes sam sprobowac swoich
          sil? zapewniam ze nielatwo to zrobic... ale bardzo chetnie poczytam to co
          wyprodukujesz...
        • Gość: irishcream Re: Koncert Rahida Tahy IP: 217.75.54.* 29.05.04, 13:49
          no i nie moge nie pokusic sie i nie skomentowac twojego pierwszego postu, byl
          zenujacy... co ma piernik do wiatraka? skoro oczekujesz profesjonalizmu
          dziennikarskiego to nie okazuj amatorszczyzny czytajacego...
          • Gość: krzys Re: Koncert Rahida Tahy IP: 213.47.142.* 29.05.04, 15:13
            przeczytaj artykul jeszcze raz, znajdziesz tam wiele tego rodzaju porownan (bo
            az trzy, jedno lepsze od drugiego). a co ma do tego wszystkiego fakt, ze
            pisanie, dobre pisanie jest trudne? jezeli prezydent jest idiota, nie
            usprawiedliwia go fakt, ze trudno jest byc na tak eksponowanym stanowisku,
            wyglaszac z pamieci expose, ryzykowac pytania zlosliwych dziennikarzy. tu nie
            ma nic do rzeczy, ze to trudne i nie kazdy by potrafil- fakt pozostaje faktem,
            ze prezydent jest idiota, a "dziennikarz" grafomanem.
            • Gość: irishcream Re: Koncert Rahida Tahy IP: 217.75.54.* 30.05.04, 11:46
              a jednak zauwazam, ze nie nawiazales do amatorszczyzny swojego pierwszego
              komentarza...cudze widzicie, swego nie znacie. Poza tym o gustach sie nie
              dyskutuje, mnie artykul sie podoba.
              • Gość: krzys Re: Koncert Rahida Tahy IP: *.32.11.vie.surfer.at 30.05.04, 14:03
                to nie ja jestem dziennikarzem, tylko ty. i nie ma nic wspolnego z gustem-
                artykul, obiektywnie, jest zly. i pod wzgledem tresci i stylistycznie. chodzi
                mi generalnie o to: co czlowiek, ktory nie umie dobrze pisac (ba, dobrze-
                poprawnie) robi w gazecie. no i co ty- 'cudze widzicie, swego...'- znow
                udowadniasz jak slabo znasz jezyk. miales na mysli to z drzazga i belka w oku,
                co? jesli czujesz roznice..
                • Gość: irishcream Re: Koncert Rahida Tahy IP: 217.75.54.* 30.05.04, 18:42
                  nie mozesz powiedziec, ze jest obiektywnie zly, bo nie jestes profesionalista,
                  ja tez nie moge obiektywnie stwierdzic, ze jest dobry. bo takie stwierdzenie
                  jest wyrazeniem gustu. A poza tym skad pomysl ze jestem dziennikarzem???
                  przeczytaj wiecej artykulow tego faceta i dowiesz sie, czy potrafi dobrze pisac
                  czy nie, a moze na przyklad jego styl pisania ci nie odpowiada? Na przyklad
                  styl pisania Manueli Gretkowskiej jest dla mnie nie do przyjecia, a wielu ludzi
                  uwaza ja za genialna pisarke... I co? ma przestac pisac, albo wydawca ma jej
                  nie wydawac, bo Manuela Gretkowska MI sie nie podoba???
          • Gość: adam Re: Koncert Rahida Tahy IP: 213.47.142.* 29.05.04, 15:17
            znajdz , prosze, inna prace..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka