Gość: krzys IP: *.32.11.vie.surfer.at 29.05.04, 04:19 autor jest ludzaco podobny do leonarda di caprio, a jego dziewczyna wygina brzuch jak mata hari. jego tata podobny do arafata, a matula do gurgula. zabierzcie mu komputer!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: irishcream Re: Koncert Rahida Tahy IP: 217.75.54.* 29.05.04, 11:43 autor autorem a artykul jest dobry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Re: Koncert Rahida Tahy IP: 213.47.142.* 29.05.04, 12:12 dobry? pod kazdym wzgledem amatorszczyzna. jak tak dalej pojdzie, to kazdy, bardziej zadowolony z siebie, bedzie mogl wykonywac swoj 'zawod marzen' bez wzgledu na jakosc swoich wypocin. i to nie oni na tym straca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irishcream Re: Koncert Rahida Tahy IP: 217.75.54.* 29.05.04, 13:16 skoro dla ciebie to amatorszczyzna, to moze powinienes sam sprobowac swoich sil? zapewniam ze nielatwo to zrobic... ale bardzo chetnie poczytam to co wyprodukujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irishcream Re: Koncert Rahida Tahy IP: 217.75.54.* 29.05.04, 13:49 no i nie moge nie pokusic sie i nie skomentowac twojego pierwszego postu, byl zenujacy... co ma piernik do wiatraka? skoro oczekujesz profesjonalizmu dziennikarskiego to nie okazuj amatorszczyzny czytajacego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Re: Koncert Rahida Tahy IP: 213.47.142.* 29.05.04, 15:13 przeczytaj artykul jeszcze raz, znajdziesz tam wiele tego rodzaju porownan (bo az trzy, jedno lepsze od drugiego). a co ma do tego wszystkiego fakt, ze pisanie, dobre pisanie jest trudne? jezeli prezydent jest idiota, nie usprawiedliwia go fakt, ze trudno jest byc na tak eksponowanym stanowisku, wyglaszac z pamieci expose, ryzykowac pytania zlosliwych dziennikarzy. tu nie ma nic do rzeczy, ze to trudne i nie kazdy by potrafil- fakt pozostaje faktem, ze prezydent jest idiota, a "dziennikarz" grafomanem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irishcream Re: Koncert Rahida Tahy IP: 217.75.54.* 30.05.04, 11:46 a jednak zauwazam, ze nie nawiazales do amatorszczyzny swojego pierwszego komentarza...cudze widzicie, swego nie znacie. Poza tym o gustach sie nie dyskutuje, mnie artykul sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Re: Koncert Rahida Tahy IP: *.32.11.vie.surfer.at 30.05.04, 14:03 to nie ja jestem dziennikarzem, tylko ty. i nie ma nic wspolnego z gustem- artykul, obiektywnie, jest zly. i pod wzgledem tresci i stylistycznie. chodzi mi generalnie o to: co czlowiek, ktory nie umie dobrze pisac (ba, dobrze- poprawnie) robi w gazecie. no i co ty- 'cudze widzicie, swego...'- znow udowadniasz jak slabo znasz jezyk. miales na mysli to z drzazga i belka w oku, co? jesli czujesz roznice.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irishcream Re: Koncert Rahida Tahy IP: 217.75.54.* 30.05.04, 18:42 nie mozesz powiedziec, ze jest obiektywnie zly, bo nie jestes profesionalista, ja tez nie moge obiektywnie stwierdzic, ze jest dobry. bo takie stwierdzenie jest wyrazeniem gustu. A poza tym skad pomysl ze jestem dziennikarzem??? przeczytaj wiecej artykulow tego faceta i dowiesz sie, czy potrafi dobrze pisac czy nie, a moze na przyklad jego styl pisania ci nie odpowiada? Na przyklad styl pisania Manueli Gretkowskiej jest dla mnie nie do przyjecia, a wielu ludzi uwaza ja za genialna pisarke... I co? ma przestac pisac, albo wydawca ma jej nie wydawac, bo Manuela Gretkowska MI sie nie podoba??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Koncert Rahida Tahy IP: 213.47.142.* 29.05.04, 15:17 znajdz , prosze, inna prace.. Odpowiedz Link Zgłoś