stasieczek5 01.12.11, 06:11 Szósta rano a tu nie ma jeszcze narzekań i totalnej krytyki projektu ?! Co się dzieje ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kopec.piotr Tylko jest pytanie kiedy zacznie się rozbudowa 01.12.11, 07:17 już nie mogę na niego patrzeć, czemu nic nie piszą kiedy zaczną realizować swoje plany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fammol Szkieletor, jakiego nie znacie [WIDEO] IP: *.play-internet.pl 01.12.11, 09:00 co to za typ to filmował? kręci tą kamerą jakby miał parkinsona, a sapie jakby sobie konia walił. amatorka. to ma być unikatowe nagranie? nic na nim nie widać, chyba nagrywał to kalkulatorem albo sokowirówką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józef Szkieletor, jakiego nie znacie [WIDEO] IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.11, 09:10 może zachował sie napis na płocie szkieletora z 13 grudnia 81 JESTEŚMY W HILu, tak strajkujący studenci informowali mieszkańców...że dalej strajkują z hutnikami.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artus Tower??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.11, 09:25 Dlaczego znowu jakiś Tower??? Co to nie mamy polskich wyrazów? Nie róbcie tu Warszawki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AngryBird Szkieletor, jakiego nie znacie [WIDEO] IP: 20.142.116.* 01.12.11, 11:30 Stasieczkek zayebisty komentarz :))) pozdro poza tym dokladnie Tower strasznie mi nie pasuje - niech sie nazywa Wieza :-)))) a wogole ten projekt ma jakies takies te kolory nie te, takie blade nie? bez sensu projekt kolorystycznie ;)) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AngryBird Skeleton Tower !!!! IP: 20.142.116.* 01.12.11, 11:35 jednak nie, lepiej nie uzywac Wieza w nazwie - tylko wypasiona nazwa Skeleton Tower !! na bogattto ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Szkieletor, jakiego nie znacie [WIDEO] 01.12.11, 13:31 znamy......znamy.....zabawa w chowanego była super. Tylko mając lat 8 czy ciut więcej nie zdawałam sobie sprawy jakie niebezpieczne miejsce do zabawy mam. Mieszkałam na terenie Ekonomicznej, z widokiem na "tower: ;P. Na dole były działki , ehhh, świetnie było iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zx Czemu zdjecia (nie film), sa takie marne? Kogo... IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.11, 15:42 wy tam wysylacie? Dziewczynke z aparatem typu glupi jas? Przeciez ta kobita nie umie fotografowac!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenobiusz Wyrwidup Szkieletor, jakiego nie znacie [WIDEO] IP: *.acn.waw.pl 01.12.11, 21:29 Po pierwsze, mamy rok 2011, XXI wiek, kodeki H.264, 27-calowe monitory i procesory wielordzeniowe, więc nie rozumiem, czemu ma służyć publikowanie materiału wideo o rozdzielczości przypominającej gry z Atari. Po drugie, mamy rok 2011, XXI wiek, galerie handlowe, bogato wyposażone sklepy z elektroniką. Naprawdę można w nich kupić kamery z funkcją stabilizacji obrazu. Polecam, to bardzo pomaga podczas nagrywania materiału z ręki. Odpowiedz Link Zgłoś