Gość: a IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.11, 23:45 wali mnie to Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Gessler: Konie żrą, ludzie się posilają, a ja jem IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.11, 23:53 czy ktoś może w koncu rzetelnie napisać, na jakich zasadach pan gessler wszedł " w posiadanie" hotelu francuskiego, co oznacza "współwłaściciel" w świetle rzekomo jego potężnych długów w warszawie itd itp? czy ktoś może w końcu to wyjaśnic, żeby nie było niedomówień? domagam się prawdy. a tak na marginesie nigdy nie pojde do restauracji, ktora ten pan firmuje swoim nazwiskiem, odrzuca mnie na sama mysl Odpowiedz Link Zgłoś
a-thomek wrzuć na luz 29.12.11, 00:21 1. czemu ktokolwiek w mediach miałby wyjaśniać Ci prywatne sprawy biznesowe Gesslera i to, na jakich zasadach stał się współwłaścicielem innej firmy? 2. nie chodź tam, jak nie chcesz, przecież nikt Cię nie zmusza. ja chodzę, bo mi smakuje. proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kefas Re: Gessler: Konie żrą, ludzie się posilają, a ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 00:23 my chcemy prawdy, prawdy, a nie faktów. >>> a co cię to obchodzi, w jaki sposób? że tez ludzie nie mają nic lepszego do roboty. dają dobrze jeść? jak tak, to będzie sukces, jak nie, to z torbami pójdą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Gessler: Konie żrą, ludzie się posilają, a ja IP: *.mp.pl 29.12.11, 01:07 "w świetle rzekomo jego potężnych długów" Rzekomo jego czy rzekomo potężnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Gessler: Konie żrą, ludzie się posilają, a ja jem IP: 77.236.16.* 29.12.11, 05:44 konie żrą, ludzie się posilają, ja jem.... a co robią goje panie Gessler ? Odpowiedz Link Zgłoś
larry4 Re: Gessler: Konie żrą, ludzie się posilają, a ja 29.12.11, 07:36 Turnau, Dymna i.... Wójcicki... zaiste smietanka Krakowa! Dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec trufla Re: Gessler: Konie żrą, ludzie się posilają, a ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 08:17 Nie należy mieszać szamba z perfumerią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Gessler: Konie żrą, ludzie się posilają, a ja jem IP: *.bj.uj.edu.pl 29.12.11, 09:26 "Bruno robi zdrowa kupke" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Gessler: Konie żrą, ludzie się posilają, a ja jem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 10:17 Tatar byl, a czy podano pipkes? To dla rownowagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sesler Hehe smietanke to gessler, mial chyba w lodowce... IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.11, 11:04 a nie na sali swojej marnej resteuracyji... Panie gessler a co z pana dlugami, splacil je pan juz? Bo bedzie tak jak w przypadku pana bylek zonki, wejdzie komornik i koniec balu, panno lalu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawianin Gessler: Konie żrą, ludzie się posilają, a ja jem IP: *.dynamic.chello.pl 29.12.11, 11:42 Moja rodzina zamieszkuje Warszawę lat czerysta prawie. Zawsze dziadek, ojciec i ja mówiliśmy o sobie, jestem warszawianinem. Warszawiak to pauperyzacja lub okreslenie kogoś kto mieszka od pokolenia w Warszawie. Panie Gessler czy jak się pan tam nazywa, będzie pan teraz krakowiakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
cbk-kbc Gessler: Konie żrą, ludzie się posilają, a ja jem 29.12.11, 13:18 Patrzę na zdjęcia, aby oko nacieszyć, i widzę że miało być elegancko, a wyszło jak zwykle. Szkoda tylko, że kosztem "Francuza" A i "śmietanka" coś mało procentowa... Odpowiedz Link Zgłoś
jakubdiduch Gessler: Konie żrą, ludzie się posilają, a ja jem 29.12.11, 15:25 Publikację Pana Gesslera winno zamykać zdanie: A potem konie s..ają, ludzie robią kupę, a ja się wypróżniam. Odpowiedz Link Zgłoś
jackers_ea Gessler: Konie żrą, ludzie się posilają, a ja jem 29.12.11, 16:39 Hotel Francuski /FRANCUZ / to hotel i restauracja z tradycją..Podczas wojny "Hotel deutscher hoff".Bywał tam Hans Frank .Po wojnie Hotel Orbis Francuski .Bywal w nim Józef Cyrankiewicz. Uczęszczałem do Szkoły OO Pijarów przy ul Pijarskiej i widzialem przez okno klasy jak podjezdzał swoim Mercedesem pod Hotel.W okresie komuny Hotel trochę stracił na swojej wytwornosci ze wzgledu na "elity" ,które w nim bywały.Lubiał do niego zachodzic ,ale jadał na gorze w sali"Olimpijskiej" I Sekretarz KW PZPR Lucjan Motyka, a w okresie pózniejszym "Pierwszy" Józef Klasa. Może Pan Adam Gessler przywroci tam dawny urok "hotelu z tradycjami" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marblik Gessler: Konie żrą, ludzie się posilają, a ja jem IP: *.acn.waw.pl 30.12.11, 00:38 tak, tak wszystko pięknie... rzeczywiście klientem zajmuje się cały tabun ludzi, a menedżerowie zarządzają... szkoda, że w tym przedstawieniu Pan Gessler, albo jego menedżer zapomniał o toalecie... Ta jest paskudna... Nie ma ręczników papierowych, osuszacz nie działa, pisuar i toaleta oblepiona jest kurzem i zeschniętym moczem (znaczy nie myta ani wczoraj, ani przedwczoraj)... Wizyta po obfitym posiłku grozi obfitym rzyganiem... To wstyd dla lokalu tej klasy... W zwykłym McDonaldzie jest 100 razy czyściej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Pan Gessler to taki warszawiak jak z koziej d... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.11, 02:41 Gessler to "geszefciasz" z Miasta Łodzi , który narobił długów i jedyną jego pozytywną działalnością jest kanapkarnia i przekąski zakąski . Niech lepiej Kraków dobrze patrzy mu na ręce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan jadłem tam niedawno obiad IP: *.aster.pl 01.01.12, 19:21 Totalna beznadzieja. Wystrój z cyklu "każdy dziad z innej wsi". Na jednym stole nie ma zestawu sztućców z jednego kompletu. Talerze z nadrukiem "Hotel Francuski" przywołujące "PSS Społem". Jedzenie paskudne. Kelnerzy żywcem przeniesieni z lat 70-tych, zarówno wyglądem jak i manierą. A w tle facet przygrywający na fortepianie. ŻENADA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozek Re: jadłem tam niedawno obiad IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 22.08.12, 21:11 przyjeżdża jakiś zadłużony koleś i wszyscy się zachwycają, dziennikarze, śmietanka.... a jak by to u Wam był coś winien, też byście tam poszli na obiad ? setki takich co gotują lepiej niż on, tysiące takich co potrafią lepszy wystrój zrobić... w Wwie interes już nie kręci ? Odpowiedz Link Zgłoś