indiaaa 06.06.04, 12:32 Gdzie w naszym mieście jak w temacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to.ya Re: Tania książka 06.06.04, 16:24 np. ul.Bracka, ul.Zwierzyniecka, ul.Podwale (w księgarni technicznej na dole), etc. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phoebe Re: Tania książka IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.06.04, 19:52 od środy w Carrefour przy Zakopiańskiej Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: Tania książka 06.06.04, 21:08 przejście podziemne na dworcu kolejowym Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Tania książka 06.06.04, 21:34 polecam szczególnie ta na brackiej :) na szczepanskiej jeszcze jest ok, bardzo duzo klasyki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
reptar Re: Tania książka 07.06.04, 08:54 Jakiś czas temu otwarto taką jedną przy ul. Wielopole (wchodziło się w bramę i potem gdzieś w podwórku). Nie wiem, czy to przetrwało, ale jak przetrwało, to musi jeszcze być. Jak będę tamtędy przechodził, to rzucę okiem i powiadomię. Chyba że zapomnę   ;-) Ta na Brackiej ma moje poparcie. Również - choć tanie mieszają tam z drogimi - jest taka jedna przy Plantach, u wylotu ul. Krowoderskiej. No i w hipermarketach też czasem się na coś trafi (znam te stoiska z Carrefoura i M1). Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Tania książka 07.06.04, 09:07 otoz to- w hipernovej udalo mi sie kupic zbior opowiadan vonneguta za cale 11 zlotych:)) potem widzialam te sama ksiazke za 25 :) Odpowiedz Link Zgłoś
reptar Re: Tania książka 07.06.04, 21:00 reptar napisał(em): > Jak będę tamtędy przechodził, to rzucę okiem i powiadomię. > Chyba że zapomnę   ;-) Nie zapomniałem. Jest, Wielopole 12, czynna od 8 do 18 (dziś już była zamknięta; z tego co pamiętam z jednej wizyty, oferuje stare książki z odzysku). Odpowiedz Link Zgłoś
ka_thy Re: Tania książka 07.06.04, 09:44 Hurtownia na Kutrzeby - wejście od strony Kalwaryjskiej, pod przewiązką. Wada - czynna do 16. Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Tania książka 07.06.04, 15:35 Róg Grodzkiej/pl M. Magdaleny, naprzeciwko Pizzy Hut Odpowiedz Link Zgłoś