Dodaj do ulubionych

Sabbin,czy bedziesz handlowac w ten piatek na WIG?

IP: *.nsw.bigpond.net.au 10.06.04, 00:28
Czy zademonstrujesz Solidarnosc. Na Wall Street zaloba w ten piatek i bedzie
zamkniete.
Obserwuj wątek
    • longwehicle Re: Sabbin,czy bedziesz handlowac w ten piatek na 10.06.04, 05:54
      Witaj !
      Czy wiadomo Ci coś na temat Leszka K.???-KAGANA
      • Gość: Antypod Re: Sabbin,czy bedziesz handlowac w ten piatek na IP: *.nsw.bigpond.net.au 10.06.04, 12:17
        Wiadomo. Lech K. przebywa obecnie w Polsce:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32&w=13157675&a=13170456
        Masz szanse go spotkac, bo bywa w Krakowie. Byloby COOL gdyby zalapal sie na
        KUL.
        • longwehicle Re: Sabbin,czy bedziesz handlowac w ten piatek na 10.06.04, 12:26
          Antypodzie!!
          Jestem Ci bardzo zobowiązany,za dobre wieści!!!.
          Tęskniłem za KAGANEM!!!.Nieziemski umysł!!.
          • Gość: 7 Re: Sabbin,czy bedziesz handlowac w ten piatek na IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 12:36
            e no co wy, ja pamietam jak juz w 2001 ludzie piszacy z polski podszywali sie pod niego- skad
            pewnosc, ze to naprawde on!!
            • longwehicle Re: Sabbin,czy bedziesz handlowac w ten piatek na 10.06.04, 12:39
              Potwierdzałoby się,że jest w Polsce!!.Jak się cieszę ,nie wiem tylko czy on
              też??.;c{)).
              • Gość: 7 Re: Sabbin,czy bedziesz handlowac w ten piatek na IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 12:46
                taa, zaraz ja tez zaczne na aktualnosciach i kraju pisac jako Kagan i bedziecie swiecie
                przekonani ze to ten prawdziwy, haha
                • longwehicle Re: Sabbin,czy bedziesz handlowac w ten piatek na 10.06.04, 12:47
                  Będziesz/Wybacz/tylko marnym kagankiem!!! ;c{)).
            • Gość: Antypod Re: Sabbin,czy bedziesz handlowac w ten piatek na IP: *.nsw.bigpond.net.au 10.06.04, 12:52
              Kagan (rajchman, CGN) podrozuje teraz sporo po PL, a raczej po osrodkach
              akademickich i narzeka na jakosc tamtejszych kadr naukowych, ktore z racji
              slabej znajomosci angielskiego nie sa w stanie przeczytac jego pracy
              doktorskiej o Lemie z Monash University w Melbourne.
              • longwehicle Re: Sabbin,czy bedziesz handlowac w ten piatek na 10.06.04, 12:54
                Nie piszemy o tym samym,,,mój się nazywa Lech Keller był wykładowcą !!.
                • Gość: Antypod czy to ten? IP: *.nsw.bigpond.net.au 10.06.04, 12:59
                  www.arts.monash.edu.au/gsandss/slavic/bios/keller.html
                  rozmawiamy o dokladnie tym samym
                  • longwehicle Re: czy to ten? 10.06.04, 13:03
                    Wróciłęś mi tlen!!.W poprzednim życiu byłem do nIego w opozycji,potem
                    bezwolnie przeszedłem na jego stronę,tylko raz udało mi się Go zagiąć!! ;c{)).
                    • Gość: Antypod tlen? IP: *.nsw.bigpond.net.au 10.06.04, 13:07
                      poczekaj, az Peteen sie wypowie
                    • tempe zycie po 10.06.04, 13:34
                      a kim byłeś w poprzednim życiu, Longwehiclu?
                      i czy to, że miałeś poprzednie życie
                      nie jest argumentem pro?

wybacz zdrożną ciekawość
                      :)
                      • longwehicle Re: zycie po 10.06.04, 13:45
                        Wybacz zalazłem wielu za skórę,wrogów mam więcej niż włosów na
                        głowie!!!.Zmieniłem życie,zmieniłem styl,choć mi cięzko!!.
    • longwehicle Re: Sabbin,czy bedziesz handlowac w ten piatek na 10.06.04, 12:57
      Sprawdż google:Dr lech keller Monash Uniwersity .Born 1949 in Łodz.
      • Gość: Antypod Wywolywanie Sabina nie dalo rezultatu IP: *.nsw.bigpond.net.au 10.06.04, 13:14
        jak do tej pory, ale moze w Sabat sie uda ?!
        • longwehicle Re: Wywolywanie Sabina nie dalo rezultatu 10.06.04, 13:26
          Powodzenia życzę,choć chodzą wieści że sabbina została porwana ,nie dla okupu
          tylko dla tłuszczu-w to jestem w stanie uwierzyć bo dostalęm jej zdjęcie,pokaże
          się na F.K. wieczorem,sensacja!! ;c{)).
          • sabbina Re: Wywolywanie Sabina nie dalo rezultatu 10.06.04, 21:21
            do końca przyszłego tygodnia nie handluje,
            aktualnie przygotowuje się na walne zgromadzenie akcjonariuszy BYTOMIA, jutro
            tam jadę rejestrować swoje akcje,
            a w przyszłą sobotę = 19 czerwiec jest WZA, moim celem jest wejście do Rady
            Nadzorczej Bytomia.,
            co z tego wyjdzie, będzie jasne za 10 dni
            • longwehicle Re: Wywolywanie Sabina nie dalo rezultatu 10.06.04, 21:23
              sabbina.... krawcowa ale jaja!!!,i to krawiec męski!! ;c{)).
              • sabbina Re: Wywolywanie Sabina nie dalo rezultatu 10.06.04, 21:26
                tylko li wyłacznie inwestorka giełdowa,
                bo gdyby oceniać po akcjach to jesczem budowlanka (akcje Echa) ,
                telekomunikacyjna, erowa (akce Elektrim) etc.
                • longwehicle Re: Wywolywanie Sabina nie dalo rezultatu 10.06.04, 21:29
                  Sprzedaj wszystko oprócz Bytomia,wykup Pierre Cardina i eksportuj do Rosji.W
                  pięć lat przegonisz dr Kulczyka!! ;c{)).
                  • sabbina Re: Wywolywanie Sabina nie dalo rezultatu 10.06.04, 21:46
                    od razu widać, żeś głupolek i na ekonomii się nie znasz :)))
                    toć największy biznes robi się produkując w Polsce (niskie koszta) i sprzedając
                    na zachodzie,
                    stąd między innymi na mój wniosek w maju BYTOM otworzył sklep w Berlinie
                    gielda.onet.pl/159,899183,komunikaty.html
                    jest tam bardzo duża sprzedaż, Niemcy nie mogą uwierzyć, że uszyty na
                    zamówienie w tym sklepie garnitur z wełny kosztuje nieco ponad 150 euro,
                    podczas, gdy u nich na standarzie 400 - 500 euro,
                    cóż Ci pozostaje = osiągać orgazm pisząc pierdoły :)
                    • longwehicle Re: Wywolywanie Sabina nie dalo rezultatu 11.06.04, 03:43
                      Ty ekonomistko z bożej łaski!!!,to po co najlepsze i największe firmy zachodnie
                      tak pchają się do Moskwy??,bo tam sprzedają kilkaset procent więcej niż u
                      siebie!.Cieszy mnie,że piszesz o orażmie choć tobie ta rzecz jest obca,dlatego
                      nie wiesz że prawdziwi mężczyżni szczytują.Twoje resztki mózgu tego nie
                      obejmowały i nie obejmują.Prawa ekonomi znasz trzymając ściągi przed kompem w
                      trakcie pisania,zauważyłem ,że parę razy pomieszały ci się i nagle w połowie
                      wątku pisałaś nie o tym co rozpoczynałaś.Ja ekonomię i jej szczątkowe prawa
                      stosuję w praktyce.Kończę ,miłych orgazmów w trakcie kupki życzę!! ;c{)).
    • longwehicle Re:sabbina- cykliniarka,czyli znawca" parkietu" 11.06.04, 05:12
      Jeszcze jedno,zapomniałem Ci napisać o rzeczy najważniejszej kupić Carrdinai
      przenieść do Chin ,Polska nie jest już najtańsza w Europie.Nic się nie zmieni
      jeżeli chodzi o cła,właśnie to było głównym tematem rozmów "naszego'mgr
      Prezydenta z chińskim ministrem.Tobie życzę owodzenia w eksporcie do Niemiec.
      Lewe szwalnie pod łodzią Cię wydymają!!!.;c{)).
    • longwehicle Re: Sabbin,co z ripostą??? 11.06.04, 12:15
      No jak teraz czujesz się mocna w biznesach??.;c{)).
      • sabbina Re: Sabbin,co z ripostą??? 11.06.04, 19:43
        oj zmęczonam, bo dopiero com wróciła z Bytomia, po drodze jeszcze trochę Śląska
        objechałam, w sumie 300 km mercem, a drogi masakra, oj masakra,

oczywiście pieprzysz głupoty o tej przeprowadzce biznesów do Moskwy, bo owszem
        rynek tam przebija kilkaset procent, ale jest płytki, rozumiesz co to znaczy ?

w TV pokazują, że w Moskwie sprzedają np. 500 Rolls Poyce po 500 tys. USD, ale
        sprzedadzą tyle i nie więcej po rynek płytki,

generalnie jak ktoś w Rosji ma jakąś kasę, to myśli o jednym, żeby się z Rosji
        ewakuować (bieriezowski, Gusiński, Abramowicz), bo inaczej szansa zostania
        drugim Chodorkowskim
        • longwehicle Re: Sabbin,co z ripostą??? 11.06.04, 23:02
          To dziwne,do Moskwy jak myszy za czarodziejskim fletem,pchają się inwestorzy z
          kasą,a im mniej czystą tym jej więcej tam zostanie!!.Nasi "profesorowie" z
          wiodącego ugrupowania ,choć tylko na całe szczęście na papierze,pokazali jak
          dziubać z tej piramidy pieniędzy "swoje".

cham z mianowania
          Longwehicle

-Jezeli...........
          ..................
          ..................
          to ...............
          ............;c{) !!!.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka