Gość: Antypod IP: *.nsw.bigpond.net.au 10.06.04, 00:28 Czy zademonstrujesz Solidarnosc. Na Wall Street zaloba w ten piatek i bedzie zamkniete. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longwehicle Re: Sabbin,czy bedziesz handlowac w ten piatek na 10.06.04, 05:54 Witaj ! Czy wiadomo Ci coś na temat Leszka K.???-KAGANA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antypod Re: Sabbin,czy bedziesz handlowac w ten piatek na IP: *.nsw.bigpond.net.au 10.06.04, 12:17 Wiadomo. Lech K. przebywa obecnie w Polsce: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32&w=13157675&a=13170456 Masz szanse go spotkac, bo bywa w Krakowie. Byloby COOL gdyby zalapal sie na KUL. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Sabbin,czy bedziesz handlowac w ten piatek na 10.06.04, 12:26 Antypodzie!! Jestem Ci bardzo zobowiązany,za dobre wieści!!!. Tęskniłem za KAGANEM!!!.Nieziemski umysł!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Sabbin,czy bedziesz handlowac w ten piatek na IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 12:36 e no co wy, ja pamietam jak juz w 2001 ludzie piszacy z polski podszywali sie pod niego- skad pewnosc, ze to naprawde on!! Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Sabbin,czy bedziesz handlowac w ten piatek na 10.06.04, 12:39 Potwierdzałoby się,że jest w Polsce!!.Jak się cieszę ,nie wiem tylko czy on też??.;c{)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Sabbin,czy bedziesz handlowac w ten piatek na IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 12:46 taa, zaraz ja tez zaczne na aktualnosciach i kraju pisac jako Kagan i bedziecie swiecie przekonani ze to ten prawdziwy, haha Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Sabbin,czy bedziesz handlowac w ten piatek na 10.06.04, 12:47 Będziesz/Wybacz/tylko marnym kagankiem!!! ;c{)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antypod Re: Sabbin,czy bedziesz handlowac w ten piatek na IP: *.nsw.bigpond.net.au 10.06.04, 12:52 Kagan (rajchman, CGN) podrozuje teraz sporo po PL, a raczej po osrodkach akademickich i narzeka na jakosc tamtejszych kadr naukowych, ktore z racji slabej znajomosci angielskiego nie sa w stanie przeczytac jego pracy doktorskiej o Lemie z Monash University w Melbourne. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Sabbin,czy bedziesz handlowac w ten piatek na 10.06.04, 12:54 Nie piszemy o tym samym,,,mój się nazywa Lech Keller był wykładowcą !!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antypod czy to ten? IP: *.nsw.bigpond.net.au 10.06.04, 12:59 www.arts.monash.edu.au/gsandss/slavic/bios/keller.html rozmawiamy o dokladnie tym samym Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: czy to ten? 10.06.04, 13:03 Wróciłęś mi tlen!!.W poprzednim życiu byłem do nIego w opozycji,potem bezwolnie przeszedłem na jego stronę,tylko raz udało mi się Go zagiąć!! ;c{)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antypod tlen? IP: *.nsw.bigpond.net.au 10.06.04, 13:07 poczekaj, az Peteen sie wypowie Odpowiedz Link Zgłoś
tempe zycie po 10.06.04, 13:34 a kim byłeś w poprzednim życiu, Longwehiclu? i czy to, że miałeś poprzednie życie nie jest argumentem pro? wybacz zdrożną ciekawość :) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: zycie po 10.06.04, 13:45 Wybacz zalazłem wielu za skórę,wrogów mam więcej niż włosów na głowie!!!.Zmieniłem życie,zmieniłem styl,choć mi cięzko!!. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Sabbin,czy bedziesz handlowac w ten piatek na 10.06.04, 12:57 Sprawdż google:Dr lech keller Monash Uniwersity .Born 1949 in Łodz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antypod Wywolywanie Sabina nie dalo rezultatu IP: *.nsw.bigpond.net.au 10.06.04, 13:14 jak do tej pory, ale moze w Sabat sie uda ?! Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Wywolywanie Sabina nie dalo rezultatu 10.06.04, 13:26 Powodzenia życzę,choć chodzą wieści że sabbina została porwana ,nie dla okupu tylko dla tłuszczu-w to jestem w stanie uwierzyć bo dostalęm jej zdjęcie,pokaże się na F.K. wieczorem,sensacja!! ;c{)). Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: Wywolywanie Sabina nie dalo rezultatu 10.06.04, 21:21 do końca przyszłego tygodnia nie handluje, aktualnie przygotowuje się na walne zgromadzenie akcjonariuszy BYTOMIA, jutro tam jadę rejestrować swoje akcje, a w przyszłą sobotę = 19 czerwiec jest WZA, moim celem jest wejście do Rady Nadzorczej Bytomia., co z tego wyjdzie, będzie jasne za 10 dni Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Wywolywanie Sabina nie dalo rezultatu 10.06.04, 21:23 sabbina.... krawcowa ale jaja!!!,i to krawiec męski!! ;c{)). Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: Wywolywanie Sabina nie dalo rezultatu 10.06.04, 21:26 tylko li wyłacznie inwestorka giełdowa, bo gdyby oceniać po akcjach to jesczem budowlanka (akcje Echa) , telekomunikacyjna, erowa (akce Elektrim) etc. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Wywolywanie Sabina nie dalo rezultatu 10.06.04, 21:29 Sprzedaj wszystko oprócz Bytomia,wykup Pierre Cardina i eksportuj do Rosji.W pięć lat przegonisz dr Kulczyka!! ;c{)). Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: Wywolywanie Sabina nie dalo rezultatu 10.06.04, 21:46 od razu widać, żeś głupolek i na ekonomii się nie znasz :))) toć największy biznes robi się produkując w Polsce (niskie koszta) i sprzedając na zachodzie, stąd między innymi na mój wniosek w maju BYTOM otworzył sklep w Berlinie gielda.onet.pl/159,899183,komunikaty.html jest tam bardzo duża sprzedaż, Niemcy nie mogą uwierzyć, że uszyty na zamówienie w tym sklepie garnitur z wełny kosztuje nieco ponad 150 euro, podczas, gdy u nich na standarzie 400 - 500 euro, cóż Ci pozostaje = osiągać orgazm pisząc pierdoły :) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Wywolywanie Sabina nie dalo rezultatu 11.06.04, 03:43 Ty ekonomistko z bożej łaski!!!,to po co najlepsze i największe firmy zachodnie tak pchają się do Moskwy??,bo tam sprzedają kilkaset procent więcej niż u siebie!.Cieszy mnie,że piszesz o orażmie choć tobie ta rzecz jest obca,dlatego nie wiesz że prawdziwi mężczyżni szczytują.Twoje resztki mózgu tego nie obejmowały i nie obejmują.Prawa ekonomi znasz trzymając ściągi przed kompem w trakcie pisania,zauważyłem ,że parę razy pomieszały ci się i nagle w połowie wątku pisałaś nie o tym co rozpoczynałaś.Ja ekonomię i jej szczątkowe prawa stosuję w praktyce.Kończę ,miłych orgazmów w trakcie kupki życzę!! ;c{)). Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:sabbina- cykliniarka,czyli znawca" parkietu" 11.06.04, 05:12 Jeszcze jedno,zapomniałem Ci napisać o rzeczy najważniejszej kupić Carrdinai przenieść do Chin ,Polska nie jest już najtańsza w Europie.Nic się nie zmieni jeżeli chodzi o cła,właśnie to było głównym tematem rozmów "naszego'mgr Prezydenta z chińskim ministrem.Tobie życzę owodzenia w eksporcie do Niemiec. Lewe szwalnie pod łodzią Cię wydymają!!!.;c{)). Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Sabbin,co z ripostą??? 11.06.04, 12:15 No jak teraz czujesz się mocna w biznesach??.;c{)). Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: Sabbin,co z ripostą??? 11.06.04, 19:43 oj zmęczonam, bo dopiero com wróciła z Bytomia, po drodze jeszcze trochę Śląska objechałam, w sumie 300 km mercem, a drogi masakra, oj masakra, oczywiście pieprzysz głupoty o tej przeprowadzce biznesów do Moskwy, bo owszem rynek tam przebija kilkaset procent, ale jest płytki, rozumiesz co to znaczy ? w TV pokazują, że w Moskwie sprzedają np. 500 Rolls Poyce po 500 tys. USD, ale sprzedadzą tyle i nie więcej po rynek płytki, generalnie jak ktoś w Rosji ma jakąś kasę, to myśli o jednym, żeby się z Rosji ewakuować (bieriezowski, Gusiński, Abramowicz), bo inaczej szansa zostania drugim Chodorkowskim Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Sabbin,co z ripostą??? 11.06.04, 23:02 To dziwne,do Moskwy jak myszy za czarodziejskim fletem,pchają się inwestorzy z kasą,a im mniej czystą tym jej więcej tam zostanie!!.Nasi "profesorowie" z wiodącego ugrupowania ,choć tylko na całe szczęście na papierze,pokazali jak dziubać z tej piramidy pieniędzy "swoje". cham z mianowania Longwehicle -Jezeli........... .................. .................. to ............... ............;c{) !!!. Odpowiedz Link Zgłoś