Dodaj do ulubionych

Nowe lodowisko w Czyżynach otwarte

13.02.12, 13:53
Jakaś fotka, opis wielkości, cokolwiek?
Obserwuj wątek
    • Gość: wodnikSzuwarek Nowe lodowisko w Czyżynach otwarte IP: *.tktelekom.pl 13.02.12, 13:55
      oznaka bliskiej odwilży ?
    • Gość: hehe Re: Nowe lodowisko w Czyżynach otwarte IP: *.cityconnect.pl 13.02.12, 14:14
      a co ty wymagasz od GW, tutejsi "dziennikarze" za rzucenie takiego ochłapu słownego zapewne wymagają dodatkowo kliknięcia wszystkich banerów reklamowych. A COŚ TY MYŚLAŁ CZYTELNIKU, ŻE TO BYŁO PISANE JAKO INFORMACJA DLA CIEBIE? NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
      • Gość: Ai Re: Nowe lodowisko w Czyżynach otwarte IP: *.compower.pl 13.02.12, 14:19
        To nie "dziennikarze" tylko studenci, którym ktoś zapomniał powiedzieć, ze podstawą dobrego artykułu są rzetelne informacje :P
    • Gość: ANia Nowe lodowisko w Czyżynach otwarte IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.12, 15:50
      W której części pasa startowego?
      Koło Dyw 303, czy przy Bora Komorowskiego??
      • Gość: mmm Dywizjonu 303 IP: 195.150.22.* 13.02.12, 21:02
        w okolicach "przewężenia" pasa niedaleko kościoła - mieszkańcy będą wiedzieć gdzie... reszta jakoś znajdzie... widzę to z okna - pusto... muzyka gra... ochroniarze się nudzą...

• Gość: dociekliwski Nowe lodowisko w Czyżynach otwarte IP: *.play-internet.pl 13.02.12, 15:58
      Czyżyny to dobrych parę kwadratowych ha. Może jakaś podpowiedź, gdzie szukać tego OBIEKTU? Ciepło, ciepło... gorąco...
      :P
      • Gość: ? Re: Nowe lodowisko w Czyżynach otwarte IP: 77.236.16.* 13.02.12, 18:51
        kwadratowych ha

czy to znaczy

/kwadratowych hektarów ???
      • Gość: mmm napisali że na części byłego pasa startowego ? IP: 195.150.22.* 13.02.12, 21:04
        więc inteligentny dociekliwy ogeaniczy swoje posuzkiwania do kilkudziesięciu arów !!!
        a wchodząc na pas nie będzie się trudził - zobaczy TO z daleka... (gdyż także słuchać muzykę) hahaha :D
    • Gość: Zorientowany Lokalizacja IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.12, 18:40
      Przed pawilonem na Dywizjonu 303 1.
      Jechałem tam samochodem wieczorem po ciemku i wpadłem w jakieś głębokie parujące jezioro z breją, co było dość szokujące jak na -15 C.

maps.google.com/maps?q=50.081351,20.004398&num=1&t=h&z=17
      • Gość: lllllllll Re: hehe IP: *.play-internet.pl 14.02.12, 11:16
        Otwarte? Bezpłatne? Brednie. wybraliśmy się tam wczoraj. Pognaliśmy najpierw pod real bo sie tam coś świeciło ale okazało się że to strażacy rozbili sobie camping. Pognaliśmy więc z powrotem. Tuż obok koscioła na Dyw.303 znależliśmy to nowe "otwarte" "lodowisko". Otwarte rzeczywiście, ale nie lodowisko tylko lodowa kałuża! Może we środę będzie gotowe??? Akurat z okazji odwilży się pojawi to super pora. Gazetowe pismaki, zamieszczą "informację", wstydzili by się, naprawdę. Co z tymi informacjami których nie możemy osobiście sprawdzić? Takie same jak o tym lodowisku. A mądrale tutaj nawet nie raczą się pofatygować żeby zobaczyć co tam jest tylko piszą na forum jakie to oczywiste gdzie się nowe "lodowisko" znajduje i bardzo śmieszy ich że informacja w której części pasa startowego jest komuś potrzebna. A wiecie chociaż że ten pas ma dwie długie części i jednak może to być dla kogoś ważne gdzie to jest bo chce wiedzieć na którym przystanku ma wysiąść? Żeby nie ganiać bez sensu w te i wewte? Szkoda słów.
        • Gość: lllllllllllll Re: hehe IP: *.play-internet.pl 14.02.12, 11:18
          Zresztą ciekawe bardzo że ta "rewelacja" zniknęła szybko ze strony głównej gw.. może jednak maja trochę wstydu co prawda niewiele więcej niż brudu za paznokciami ale może jednak.
        • Gość: gość Re: hehe IP: *.zax.pl 19.02.12, 20:32
          Dokładnie, ja latałam dzisiaj ponad godzine, bezskutecznie. Miał być dojazd od Stella Sawickiego przy Medweckiego. NIKT kogo zapytałam nie miał pojęcia że lodowisko wogóle istnieje. Znajoma skierowała mnie w stronę Ronda Czyżyńskiego ale tam tez nikt nie słyszał o lodowisku. Wróciłam na Stella i przeszłam praktycznie całą długość do Dywizjonu 303 i NIC, ani widać ani słychac lodowiska. A na stronie reklamującej to lodowisko wyraźnie zaznaczony jest punkt na mapce właśnie przy Stella Sawickiego. Lodowisko widmo...
    • Gość: kkk Nowe lodowisko w Czyżynach otwarte IP: *.zax.pl 19.02.12, 15:28
      kiepska reklama osiedla avia budimexu. narazie otwarte do czasu az osiedle ogrodza jak to zapowiadaja na stronie. Szkoda ze redaktor zamiast reklamy nie napisze prawde o co chodzi.
      Jak miasto moze pozwolic na takie grodzenie osiedle, skoro to jest wielka dzielnica na ktorej takie twory do tej pory byly wykluczone
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka