harrison_bergeron 13.02.12, 13:53 Jakaś fotka, opis wielkości, cokolwiek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wodnikSzuwarek Nowe lodowisko w Czyżynach otwarte IP: *.tktelekom.pl 13.02.12, 13:55 oznaka bliskiej odwilży ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Nowe lodowisko w Czyżynach otwarte IP: *.cityconnect.pl 13.02.12, 14:14 a co ty wymagasz od GW, tutejsi "dziennikarze" za rzucenie takiego ochłapu słownego zapewne wymagają dodatkowo kliknięcia wszystkich banerów reklamowych. A COŚ TY MYŚLAŁ CZYTELNIKU, ŻE TO BYŁO PISANE JAKO INFORMACJA DLA CIEBIE? NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ai Re: Nowe lodowisko w Czyżynach otwarte IP: *.compower.pl 13.02.12, 14:19 To nie "dziennikarze" tylko studenci, którym ktoś zapomniał powiedzieć, ze podstawą dobrego artykułu są rzetelne informacje :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANia Nowe lodowisko w Czyżynach otwarte IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.12, 15:50 W której części pasa startowego? Koło Dyw 303, czy przy Bora Komorowskiego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Dywizjonu 303 IP: 195.150.22.* 13.02.12, 21:02 w okolicach "przewężenia" pasa niedaleko kościoła - mieszkańcy będą wiedzieć gdzie... reszta jakoś znajdzie... widzę to z okna - pusto... muzyka gra... ochroniarze się nudzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwski Nowe lodowisko w Czyżynach otwarte IP: *.play-internet.pl 13.02.12, 15:58 Czyżyny to dobrych parę kwadratowych ha. Może jakaś podpowiedź, gdzie szukać tego OBIEKTU? Ciepło, ciepło... gorąco... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Nowe lodowisko w Czyżynach otwarte IP: 77.236.16.* 13.02.12, 18:51 kwadratowych ha czy to znaczy /kwadratowych hektarów ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm napisali że na części byłego pasa startowego ? IP: 195.150.22.* 13.02.12, 21:04 więc inteligentny dociekliwy ogeaniczy swoje posuzkiwania do kilkudziesięciu arów !!! a wchodząc na pas nie będzie się trudził - zobaczy TO z daleka... (gdyż także słuchać muzykę) hahaha :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorientowany Lokalizacja IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.12, 18:40 Przed pawilonem na Dywizjonu 303 1. Jechałem tam samochodem wieczorem po ciemku i wpadłem w jakieś głębokie parujące jezioro z breją, co było dość szokujące jak na -15 C. maps.google.com/maps?q=50.081351,20.004398&num=1&t=h&z=17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lllllllll Re: hehe IP: *.play-internet.pl 14.02.12, 11:16 Otwarte? Bezpłatne? Brednie. wybraliśmy się tam wczoraj. Pognaliśmy najpierw pod real bo sie tam coś świeciło ale okazało się że to strażacy rozbili sobie camping. Pognaliśmy więc z powrotem. Tuż obok koscioła na Dyw.303 znależliśmy to nowe "otwarte" "lodowisko". Otwarte rzeczywiście, ale nie lodowisko tylko lodowa kałuża! Może we środę będzie gotowe??? Akurat z okazji odwilży się pojawi to super pora. Gazetowe pismaki, zamieszczą "informację", wstydzili by się, naprawdę. Co z tymi informacjami których nie możemy osobiście sprawdzić? Takie same jak o tym lodowisku. A mądrale tutaj nawet nie raczą się pofatygować żeby zobaczyć co tam jest tylko piszą na forum jakie to oczywiste gdzie się nowe "lodowisko" znajduje i bardzo śmieszy ich że informacja w której części pasa startowego jest komuś potrzebna. A wiecie chociaż że ten pas ma dwie długie części i jednak może to być dla kogoś ważne gdzie to jest bo chce wiedzieć na którym przystanku ma wysiąść? Żeby nie ganiać bez sensu w te i wewte? Szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lllllllllllll Re: hehe IP: *.play-internet.pl 14.02.12, 11:18 Zresztą ciekawe bardzo że ta "rewelacja" zniknęła szybko ze strony głównej gw.. może jednak maja trochę wstydu co prawda niewiele więcej niż brudu za paznokciami ale może jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: hehe IP: *.zax.pl 19.02.12, 20:32 Dokładnie, ja latałam dzisiaj ponad godzine, bezskutecznie. Miał być dojazd od Stella Sawickiego przy Medweckiego. NIKT kogo zapytałam nie miał pojęcia że lodowisko wogóle istnieje. Znajoma skierowała mnie w stronę Ronda Czyżyńskiego ale tam tez nikt nie słyszał o lodowisku. Wróciłam na Stella i przeszłam praktycznie całą długość do Dywizjonu 303 i NIC, ani widać ani słychac lodowiska. A na stronie reklamującej to lodowisko wyraźnie zaznaczony jest punkt na mapce właśnie przy Stella Sawickiego. Lodowisko widmo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Nowe lodowisko w Czyżynach otwarte IP: *.zax.pl 19.02.12, 15:28 kiepska reklama osiedla avia budimexu. narazie otwarte do czasu az osiedle ogrodza jak to zapowiadaja na stronie. Szkoda ze redaktor zamiast reklamy nie napisze prawde o co chodzi. Jak miasto moze pozwolic na takie grodzenie osiedle, skoro to jest wielka dzielnica na ktorej takie twory do tej pory byly wykluczone Odpowiedz Link Zgłoś