Dodaj do ulubionych

Prawo Jazdy - INSTRUKTOR DO D!!! Pomocy

IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.04, 20:32
mam okropnego instruktora jazdy, przejezdzilam z nim 20 lekcji i wg Niego nie
potrafie jezdzic - prawda. facet mnie nie uczyl, kazal sie wozic po
zadupiach, na placu w ogole go ze mna nie bylo. Suma sumarum powiedzial , ze
jak wykupie kolejnych 10 lekcji to podpisze mi zaswiadczenie. Nie zamierzam z
nim juz jezdzic, co robic???
Obserwuj wątek
    • gallarda Prawo Jazdy - INSTRUKTOR DO D!!! Pomocy 10.06.04, 20:59
      To jedyny instruktor w osrodku? Chyba tak byc nie powinno :/ jesli nie
      jedyny,to masz prawo go zmienic w kazdym momencie.Jesli jedyny - skoncz kurs i
      podziekuj.Jazdy przed egzaminem mozesz dokupic sobie w kazdym innym osrodku
      nauki jazdy.Jezeli jestes z Krakowa,to polecam Rynek Podgorski.
      • Gość: Pulu Re: Prawo Jazdy - INSTRUKTOR DO D!!! Pomocy IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.04, 21:13
        dzieki za otuche, instuktor nie jedyny - jutro sprobuje zawalczyc o innego, a
        najchetniej to bym poszla do innej szkoly jazdy! Dziekuje!!!
        • gallarda :) 10.06.04, 22:08
          A moge spytac gdzie robisz ten kurs? Na jakim autku? I jak wogole idzie?
          Naprawde,jesli osoba,ktora siedzi po Twojej prawej stronie i nazywa sie
          instruktorem jazdy ma kiepskie podejscie do Ciebie,to zmien - dla mlodego
          kierowcy to dosc stresujace,jesli jadac np.po miescie myslisz caly czas tylko o
          tym,zeby zaraz ktos Cie nie opieprzyl ... Ktos taki powinien bez nerwow
          podchodzic do ucznia.
    • kriss.forum Re: Prawo Jazdy - INSTRUKTOR DO D!!! Pomocy 10.06.04, 22:13
      Gość portalu: Pulu napisał(a):

> mam okropnego instruktora jazdy, przejezdzilam z nim 20 lekcji i wg Niego nie
      > potrafie jezdzic - prawda. facet mnie nie uczyl, kazal sie wozic po
      > zadupiach, na placu w ogole go ze mna nie bylo. Suma sumarum powiedzial , ze
      > jak wykupie kolejnych 10 lekcji to podpisze mi zaswiadczenie. Nie zamierzam z
      > nim juz jezdzic, co robic???

Hehehe, a to dobre! Dziwne, że gość se może pozwolić na takie traktowanie
      klientów, przeca konkurencja wśród instruktorów jest duża. Ja zdawałem prawko w
      październiku, jazdy miałem z gościem który się nazywa Mariusz Błajszczak (bardzo
      w porządku facet), nr do niego 501-180-899. Ma punto II (po face liftingu).
      Innych nie znam, ale tego polecam :)

--
      www.kazimierz.com

Pozdrawiam,
      Kriss.
    • olka_krakow Re: Prawo Jazdy - INSTRUKTOR DO D!!! Pomocy 10.06.04, 23:21
      Polecam szkole JUVEX na Ruczaju za Tesco w szkole podstawowej. Instruktor Jerzy
      Słupek. Telefon 502322942 lub 2620514. Z nim mozna sie umowic na jazdy. Facet
      jest naprawde super! Na razie jednak wywalcz swiadectwo w swojej szkole, a z
      panem Słupkiem mozna umowic sie na dodatkowe jazdy. Ja robilam rok temu, koszt 1
      jazdy wynosił 30 zlotych. Pozdrawiam
      • gallarda :) 10.06.04, 23:47
        JUVEX ... to moj daleki sasiad :))) Tez slyszalam o nim wiele pochlebnych
        informacji,szkoda,wiec,ze nie pomyslalam o nim,jak sama robilam niegdys prawo
        jazdy,albo nie trafilam od razu do Rynku Podgorskiego.W kazdym razie wszystkim
        zycze powodzenia - a instruktora naprawde trzeba dobrze sobie dobrac - to juz
        polowa sukcesu!
    • Gość: ja Re: Prawo Jazdy - INSTRUKTOR DO D!!! Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 00:49
      Jeśli uważasz że masz beznadziejnego instruktora to nie zastanawiaj się i czym
      prędzej powiedz mu dowidzenia.i bynajmniej nie przejmuj się jego gadaniem o
      wykupowaniu kolejnych lekcji.to tylko będzie strata czasu no i pieniędzy.niech
      ci tylko wystawi zaświadczenie ile godzin u niego wyjeździłaś.a przecież
      nigdzie nie jest powiedziane ze cały kurs musisz ukończyć u tego samego
      instruktora. a o dobrego instruktora najlepiej podpytaj znajomych, którzy zdali
      egzamin za pierwszym góra drugim podejściem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka