Gość: Saeria IP: *.agh.edu.pl 04.03.12, 15:30 Mam 23 lata i gdybym wiedzial o tej manifestacji z checia bym dolaczyl, podobnie jak w przypadku kazdej innej TV. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anty moher Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katastr... IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.12, 15:31 jestem za podwyższeniem składek na NFZ byle tylko zapewnić tym ludziom odpowiednie leczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.12, 18:17 ja tez uważam, ze to towarzystwo trzeba leczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katas IP: *.ip.netia.com.pl 04.03.12, 18:51 mogę zaproponować izolację? co poniektórych tylko. To też forma leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
dotm Siema 05.03.12, 18:46 Jak czytam "mądrości" jaśnie łoświeconych czytelników gazetki wyborczej to jestem za wprowadzeniem do szkół lekcji logiki i myślenia. Nie ma gorszego durnia, niż taki któremu ktoś wmówił, że jest mądry. Ta przykra sytuacja dotyczy niestety wielu tutejszych forumowiczów, którzy piszą z pozycji niby "inteligentniejszych" od uczestników manifestacji, a nie są nawet w stanie logicznie napisać cóż im nie pasuje. Szczytem możliwości jest bredzenie o zdradzaniu żony Kurtyki i recytowanie formułek o "ciemnych moherach". Szerokie macie horyzonty, gratuluję i życzę dalszego rozwoju :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
puzonik48 Re: Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katas 04.03.12, 18:32 Tym ludziom powinna wystarczyć modlitwa o zdrowie :):)Jakiekolwiek inne leczenie ,to pieniądze wyrzucone w błoto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wa\lkiriqa niektorz zyja w michnixie IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.12, 23:01 i sa oderwani od rzeczywistosci. zal tych niedorozwojow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jester Re: Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katas IP: *.chi.clearwire-wmx.net 05.03.12, 00:11 moze zaproponowac Jurkowi Owsiakowi zeby nastepny WOSP byl na leczenie psychicznie chorych ? Odpowiedz Link Zgłoś
elwoodopawel Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katastr... 04.03.12, 15:31 Pani Kurtyka to zdaje sie ta sama, ktora przypisala Lechowi Wawelskiemu tytul "zolnierza wykletego". Czy ta Pani byla juz na badaniach na Babinskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
konsulhonorowypernambuco Re: Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katas 04.03.12, 15:44 Wysłała w zastępsywie Katarzynę Hejke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karla Re: Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katas IP: *.play-internet.pl 04.03.12, 16:54 <lol> dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap Re: i przyprawiała mężowi rogi:))) IP: *.play-internet.pl 04.03.12, 17:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żony Polki Re: Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.12, 17:34 To miłość na wieki. Mąż widowiskowo zdradzał ją, jak wielu "porządnych" praktykujących nieustannie wiernych, a ona taka celebrycka wdowa po nim, że tylko naśladować przez inne, zdradzane i upokorzone. Może się parę zwoi poluzować w główce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anarcho-emeryt Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katastr... IP: *.play-internet.pl 04.03.12, 15:36 Pomodlili sie, przemaszerowali, pokrzyczeli, pokazali transparennty i ...poszli. nawet jak by bylo ich 100 tys. to i tak stanowia margines bez pomyslu na zycie swoje i innych. jakos przy urnach wyborczych ich nie ma albo jest wiecej tych co nie podzielaja ich pogladow. Tyle i az tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
gaissa Re: Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katas 04.03.12, 15:40 Bo nie ma to, jak zawłaszczyć sobie katastrofę do partykularnych celów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WT Bo nie ma to, jak nie rozumieć rzeczywistości IP: *.internetia.net.pl 04.03.12, 22:33 Dziecko drogie w Polsce za stan kolei odpowiadają urzędnicy państwowi, w tym członek rządu zwany ministrem infrastruktury- mianowany oczywiście z klucza partyjnego. Do niedawna cieciował tam niejaki Cezary G. mianowany przez Tuska. Ten co w podzięce za swą pracę w tym stan kolei dostał nawet kwiatki:):). Dalej są różni kolesie mianowani z klucza partyjnego dyrektorzy, prezesi etc. Za panujący tam coraz większy burdel, ponosi nikt inny tylko właśnie rząd i kolesie których usadowił w zarządach spółek. Stąd pretensje do rządu o stan kolei są uzasadnione. Gdyby kolej była w pełni prywatna to wtedy co innego. Znaczy też nie do końca bo jak prywatna firma zalicza takie wpadki, to też b. często dostaje po łbie nikt inny tylko zarząd. Pojął?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ate Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katastr... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.12, 15:44 nie jestem jakimś miłośnikiem obecnego rządu, ale twierdzenie, że jest on odpowiedzialny za ostatnia katastrofę kolejową to jakiś debilizm. stwierdzam zatem, że rząd jest odpowiedzialny również za awarię potencjometra przepustnicy w moim samochodzie i za to że mam dzisiaj kaca po sobocie też. stanowczo należy powołać w tym celu komisję śledczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrq Re: Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katas IP: *.51.classcom.pl 04.03.12, 15:51 a za to że ja się przeziębiłem również jest odpowiedzialny rząd. a co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradex Re: Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katas IP: *.ip.maverick.com.pl 04.03.12, 16:51 Ciekawe dlaczego nie krzyczą, że rząd ponosi winę za kolejne porażki Kaczyńskiego w wyborach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katas IP: *.ip.netia.com.pl 04.03.12, 18:54 kurcza bo to jest akurat prawda! A w ich image głoszenie prawdy się nie wpisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryfel Re: Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katas IP: *.access.telenet.be 04.03.12, 18:45 a ja sobie wlasnie baka puscilem....ciekawe kto jest za to winny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4g63 Re: Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katas IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.12, 17:34 a kto niby qrwa jest odpowiedzialny? kto czeka do katastrofy żeby coś naprawić, coś co ledwie zipie od 100lat?? no pytam się do cholery cwaniaczki no kto???? ps - nie jestem zwolennikiem pis ani radja maryja, ale to że się z nimi nie identyfikuje nie znaczy że wszystko co mówią jest głupotą, widać, niektórzy chyba tak myślą ja uważam że tak jak za inne katastrofy (zientarski) odpowiedzialni są ci na górze - bo to oni mają pod sobą wszystkich tych którzy odpowiadają za to względnie bezpośrednio, za to że coś jest przestarzałe lub nie naprawione - dziura na puławskiej czekała na ferrari i dopiero wtedy ktoś nagle wpadł że należy ją naprawić, nikt inny jak ci na górze, prezydent premier, wydają polecenia, a skoro oni nie dają pozwolenia na wydawanie pieniędzy na ważne sprawy tylko ich rozkradanie, to są BEZPOŚREDNIO odpowiedzialni za te ofiary!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petro64 Re: Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katas IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.12, 18:01 ..a kto kazał Zientarskiemu rozpędzać auto do 120 km/h na ulicach W-wy gdzie było ograniczenie do 50 km/h ......PROWOKATORZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Whatever Re: Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katas IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.12, 18:02 DEBILU PISIOCKI ten odcinek był remontowany w zeszłym roku nikt nie czekał do żadnej katastrofy PISIOKU ZAKAMUFLOWANY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luiza Re: Rządzący winni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.12, 18:09 Właściwie moglibyśmy zlikwidować większość sądów, poza warszawskimi, bo za wszystko winni są rządzący. Za to, że moje dzieci kiepsko się uczą i źle zachowują, a w przyszłości będą kieszonkowcami - też jest winien rząd? Moi synkowie nie pójdą do paki, jeśli coś zmalują? Odpowiedz Link Zgłoś
zb.bukowski Re: Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katas 05.03.12, 05:11 Ci na górze wydają polecenia , a ci na dole ich niewykonują. I wszystko jasne 4g63 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katastr... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.12, 15:50 Terror katotalibów. Gdy zaczęły się awantury o Telewizję Trwam, długo myślałem, że rząd chce odebrać Rydzykowi koncesję W OGÓLE, bo katole darli się tak, jakby ich ktoś żywcem ze skóry obdzierał. Okazało się jednak, że chodzi tylko o miejsce na platformie cyfrowej, które praktycznie nie ma znaczenia dla oglądalności, bo 70% gospodarstw i tak posiada kablówkę lub satelitę, czyli może i będzie nadal mogło odbierać TVTrwam, a jeśli spośród pozostałych 30% ktoś był zainteresowany telewizją Rydzyka, to już dawno kupił sobie w kościele odpowiednią antenę. Poza tym na tejże platformie cyfrowej nie będzie wielu innych popularnych kanałów, z TVN24 na czele. Obwinianie Tuska o katastrofę kolejową to kolejny dowód na obłęd katopisdzielców. Byłoby to śmieszne, gdyby nie fakt, że na ten spęd przyszło 10 tysięcy ludzi. Sytuacja zaczyna coraz bardziej przypominać tę z Niemiec z początku lat trzydziestych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fucktheduck [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.12, 15:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 01 Re: Banda zjebów i tyle, ignorować ich. IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.12, 19:01 >Banda zjebów i tyle, ignorować ich. Tak właśnie wygląda mentalność i język nowoczesnego obywatela - wyzwolonego racjonalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katas 04.03.12, 16:54 Bo ten tzw. multipleks cyfrowy to telewizyjna zapchajdziura dla kogoś, kto poza obowiązkowymi stacjami TVP nie ma oddzielnej kablówki czy anteny do odbioru kodowanej telewizji cyfrowej. W zamierzeniu mają tam znajdować się pierdoły w stylu puszczanej non-stop muzyki, jakieś audiotele itp. Tylko Rydzol i jego sekta chcą, żeby znalazł się tam też "TRWam". Zgodę na MUX1 otrzymały następujące podmioty (oprócz TVP): ESKA TV, Stavka, Lemon Records, ATM. Eska nadaje muzykę rozrywkową; Stavka publicystykę, bieżące informacje, porady itp.; Lemon Records jako stacja Polo TV - disco polo. ATM - seriale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balusz Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katastr... IP: *.ists.pl 04.03.12, 15:52 Rząd winny katastrofie, kompletna paranoja. Chyba bardziej jest winny tego że takie oszołomy jak Pospieszalski chodzą po ulicy wygadując takie brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Nie macie racji. To tylko polityka. Czyli IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.12, 15:53 gadanie bzdur aby tylko dorwać się do kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burnfel Re: Tychy przyjechały ! IP: *.gbn.pl 04.03.12, 17:36 Też jestem z Tychów i jak tylko będzie demonstracja przeciwko radiu maryja też pojadę aby Ci nie było żal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katastr... IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.12, 16:03 pani kurtyka dawno się nie produkowała czas na kochankę kurtyki Odpowiedz Link Zgłoś
naciskam_na_laptop Gwiazdy tv trwam 04.03.12, 16:05 w rodzaju Kurtyki, że o Pospieszalskim nie wspomnę zrobiły sobie show, oczywiście z wykorzystaniem tragicznej katastrofy pod Szczekocinami. Jest to na tyle wymowne, że nie wymaga żadnych innych komentarzy poza pogardliwym splunięciem w zakłamane ryje tej sekciarskiej hołoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan_maria Re: Gwiazdy tv trwam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.12, 19:50 Jesteś zwykłym zerem i Kurtyce do pięt nie dorastasz, więc sobie nim swojej ubeckiej gęby nie wycieraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nickt Re: Gwiazdy tv trwam IP: *.ip.netia.com.pl 05.03.12, 00:03 jan_maria napisał(a): Kurtyce do pięt nie dorastasz --------------------- Za to Katarzyna Heyke dorastała ś.p.mężowi Kurtyki trochę wyżej :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgfkyut Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katastr... IP: *.gigainternet.pl 04.03.12, 16:18 nie mam nic do telewizji trwam , ale jak się dziś pytałam protestujących o co konkretnie walczą to nie potrafili mi powiedzieć. Na jakąkolwiek rozmowę nie było co liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katastr... IP: *.pool.mediaWays.net 04.03.12, 16:29 Czytam i krew mnie zalewa, nie dlatego, ze ktoś gdzieś nie wiedząc sam dlaczego se protestował...jego sprawa jeśli inni za nim poszli, ale dlatego, że w chwili tak tragicznej, gdzie wiele osób straciło życie, a inni cierpią w bólu, znana osoba z krzykactwa i chyba nie zawsze przemyślanej paplaniny ,Czyli pan JP wrzeszczy w niebo glosy swoje polityczne bełkoty,-to brak poszanowania dla uczuć innych ludzi, zupełny brak taktu obnażenie prawdziwego oblicza, czy takiej reklamy potrzebuje TV TRWAM? ja już na pewno nie będę jej oglądać skoro ma takich zwolenników to ja wypisuje się z tego grona !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyprzygłup Re: Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katas IP: *.blast.pl 04.03.12, 16:47 codziennie na drogach giną ludzie przygłupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katastr... IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.12, 16:38 Panu PJ odbiło już totalnie. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW007 Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katastr... IP: 176.97.26.* 04.03.12, 16:42 Cymbał, i tyle w temacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xbzb [...] IP: *.play-internet.pl 04.03.12, 16:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda gadać PISpieszalski to typowa 'hiena cmentarna'... IP: *.play-internet.pl 04.03.12, 16:43 ...żeruje na trupach jak malutki mesjasz. Odpowiedz Link Zgłoś
izabelin56 Re: PISpieszalski to typowa 'hiena cmentarna'... 04.03.12, 17:24 Tak, on i całe ten PiS to ścierwa utuczone na nieszczęściu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katastr... IP: 80.50.127.* 04.03.12, 16:45 wstyd ! żeby wykorzystywać tragedię do celów politycznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katastr... IP: *.play-internet.pl 04.03.12, 16:48 pieniacz pospsieszalski krzyczy o braku wolności i demokracji a ktoś mu pozwolił,prowadzić program w 2tv -w pastwowej telewizji jeżeli tacy dewianci mogą publicznie wyrażać swoje zdanie w telewizji i na Rynku w Krakowie to chyba jest wolnoś słowa - albo żyję w innym państwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angharad Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katastr... IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.12, 16:48 D o s z p i t a l a ! ! ! ! ! ! ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
dragonltd Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katastr... 04.03.12, 16:49 Stawiam ultimatum. Albo Pospieszalski wylatuje z TVP, albo przestaję płacić abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny inaczej Re: Stawiam ultimatum IP: *.zielonagora.hypnet.pl 04.03.12, 16:56 Ja już dawno nie płacę i nie sponsoruję takich debili jak Pospieszalski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verc Re: Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katas IP: *.xdsl.centertel.pl 04.03.12, 19:59 Jak długo będzie trwać ta szopka grupy kaczystów? Mam płacić abonament rtv, żeby jakiś szmaciak mógł kpić ze mnie w żywe oczy w publicznej tv w imię swoich chorych urojeń? Jaki poziom iq trzeba mieć, żeby zostać cmentarną hieną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rejestr06 Re: Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katas IP: *.nowogard.vectranet.pl 04.03.12, 23:05 Płacę - kupuję więc wymagam towaru, który chcę mieć. Popieram dragonltda. Odpowiedz Link Zgłoś
rafnal Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katastr... 04.03.12, 16:49 Wstyd mi za Kraków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pojjaj Re: Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katas IP: *.static.tvk.wroc.pl 04.03.12, 18:36 i dlaczego, właśnie o to chodzi. Każdy ma mieć możliwość wypowiedzi. Wstyd mi za ludzi którzy nie potrafią uszanować zdania innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RamTaRam Re: Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katas IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.12, 21:16 Krakow ma z tym tyle wspolnego co mial z pogrzebem tego pokurcza. Czyli nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katastr... IP: 176.97.26.* 04.03.12, 16:51 Antek Macierewicz ma uraz, bo nie nie poleciał samolotem do Smoleńska a Pospieszalski chyba spóźnił się na pociąg... Odpowiedz Link Zgłoś
misti8 Manifestacja w Krakowie. Rządzący winni katastr... 04.03.12, 16:51 Niby czuby a potrafią rozbawić... Odpowiedz Link Zgłoś