Dodaj do ulubionych

Pożegnalny wieczór w Pięknym Psie [FOTO i WIDEO]

IP: *.play-internet.pl 15.03.12, 00:55
video bardzo ambitne, proponuję od razu skasować i nie zaśmiecać cyberprzestrzeni ścinkami i śmieciami; chyba wstyd podpisywaćsię pod takimi odpadkami
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx nie rozumiem problemu IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.12, 01:02
      po co im koncesja na alkohol ?
      niech sie dobrze bawia i szerzą oferte kulturalna przy herbatce
    • Gość: gość Pożegnalny wieczór w Pięknym Psie [FOTO i WIDEO] IP: *.ghnet.pl 15.03.12, 01:08
      jestem artystą z Pięknego Psa
      • fear Re: Pożegnalny wieczór w Pięknym Psie [FOTO i WID 15.03.12, 03:26
        trudno co zrobić :)
      • Gość: wezar Re: Pożegnalny wieczór w Pięknym Psie [FOTO i WID IP: *.ghnet.pl 15.03.12, 08:00
        Hehe, ten tekst miażdży :)
    • 1234qwerty Pożegnalny wieczór w Pięknym Psie [FOTO i WIDEO] 15.03.12, 08:23
      Jakoś takoś takich problemów nie było z "klubami" na Wielopolu. Musieli mieć słabe koneksje w tym Psie.
    • Gość: Andy Warchoł Ha Ha Pożegnalny wieczór w Pięknym Psie [FOTO i WIDEO] IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.12, 10:33
      I co z tego, że zamknęli Psa? Co chwilę zamykają jakiś klub. Po co montować do tego jakąś filozofię? Artyści z Psa? Ha, ha, ha ! Towarzystwo wzajemnej adoracji, jak wcześniej w innych podobnych klubach. Opamiętajcie się ! Miejsc, gdzie możecie się zachlać, jest do bólu w naszym pięknym Mieście Kultury. Pies zdechł, niech żyje inny pies ! I na zdrowie !
    • Gość: gjgj Pożegnalny wieczór w Pięknym Psie [FOTO i WIDEO] IP: *.wydawnictwo.pk.edu.pl 15.03.12, 11:31
      i dobrze, brud , smród i pijanstwo
    • Gość: lachon WU HAE dało radę IP: *.compower.pl 15.03.12, 12:18
      a nie spodziewałem się.

grali kiedyś w Łaźni i delikatnie mówiąc było to słabe.
      na przeciągu dwóch lat zauważyłem postęp świetlny!

oby tak dalej! szacu i pozdro
    • Gość: rxr to gdzie teraz się przeniosą hipsterzy??? IP: *.radionet.info.pl 15.03.12, 12:53
      piękny pies był klimatyczny, ale na jana.

ten na sławkowskiej to już nie było to samo. nie żal mi.

wróćcie z klimatem z jana a przyjdę, byleby nie było za dużo awangardowej hipstery, bo tego nie znoszę.
    • Gość: gosc Pożegnalny wieczór w Pięknym Psie [FOTO i WIDEO] IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.12, 13:05
      artysci z bozej laski
    • Gość: czesc Pożegnalny wieczór w Pięknym Psie [FOTO i WIDEO] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.12, 15:28
      wideo kręcone tosterem
    • Gość: ligz Pożegnalny wieczór w Pięknym Psie [FOTO i WIDEO] IP: *.play-internet.pl 15.03.12, 23:29
      Wideo osobliwe.
      Zapewne miało wpisać się w dekadencki nastrój Psa za najświetniejszych czasów.
      Również i tekst.
      Widać relacja mocno na gorąco, niedługo po wspomnianej ostatniej wiśniówce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka