Dodaj do ulubionych

Przed Euro 2012: BBC pyta JCC o polski antysemi...

IP: 31.187.12.* 02.05.12, 12:38
Jestem już całkowicie uspokojony. Obrażanie Żydów to nie antysemityzm.
Obserwuj wątek
    • Gość: ibnalqq Przed Euro 2012: BBC pyta JCC o polski antysemi... IP: *.tktelekom.pl 02.05.12, 12:41
      Czym różni się Żyd wyzywający innych od idiotów od antysemity?
      • Gość: jasiek Re: Przed Euro 2012: BBC pyta JCC o polski antyse IP: *.radom.vectranet.pl 02.05.12, 14:28
        Tym, że on wyzywa jedną, konkretną osobę a antysemita obraża wszystkich Żydów.
        • Gość: wodnikSzuwarek Re: Przed Euro 2012: BBC pyta JCC o polski antyse IP: *.tktelekom.pl 02.05.12, 14:40
          o ile mi wiadomo "Jude Gang" to sami się tak z DUMĄ

nazywają chuligani-kibice Cracovii ???

z DUMĄ, gdzie tu antysemityzm ???

zaznaczam że ja osobiście jestem rasowym rasistą i antysemitą...
          • Gość: gość Re: Przed Euro 2012: BBC pyta JCC o polski antyse IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.12, 15:03
            Jeśli Pan Jonathan Ornstein nie umie odpowiedzieć na pytanie, dlaczego kibice cracovii nazywani są żydami to proponuję mu przeczytać historię tego klubu.
            W dużym skrócie - w wiśle mogli grać tylko katolicy, a cracovia była klubem otwartym, w którym nie patrzono na narodowość. Nie wszystkim się to podobało i stąd ten przydomek, który przetrwał do dziś.
            Artykuł MAAAAAARNIUUTKIIIIIIIIII
            • pptys Re: Przed Euro 2012: BBC pyta JCC o polski antyse 04.05.12, 15:12
              Przypominam , że Wisła to dawne Gwardyjskie Towarzystwo Sportowe , gdzie uprawiać futbol i inne dyscypliny sportowe mogli tylko milicjanci , ubecy oraz rodziny wywodzące się z FIRMY . Mój szkolny z podstawówki kolega trenował tam strzelectwo - jego ojciec był sierżantem MO .
              POZDRAWIAM
              • Gość: Paweł Re: Przed Euro 2012: BBC pyta JCC o polski antyse IP: *.static.chello.pl 04.05.12, 19:45
                Polecam przeczytać: historiawisly.pl/wiki/index.php?title=Historia_Wis%C5%82y_w_pigu%C5%82ce
    • Gość: Barbara USA. Przed Euro 2012: BBC pyta JCC o polski antysemi... IP: *.hsd1.il.comcast.net 04.05.12, 03:30
      Dlatego Płaskie Nosy musza mieć zawsze wizy do USA.
    • aarvedui kibice Cracovii sami nazywają się Jude Gang ! 04.05.12, 12:47
      kibice Cracovii sami nazywają się Jude Gang !

czy to znaczy, że w Krakowie jest tylu samo filosemitów co antysemitów (kibiców Wisły) ?

jak tak dalej pójdzie, to w słowniku :
      dziennikarz - synonim idioty, bęcwała, sprzedajnego tępaka.
      • Gość: ... i podobnie kibice IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 05.05.12, 16:39

Tottenham'u
        ... i Ajax'u w NL

niech BBC "przepyta" inne kraje
      • Gość: rp Do cholery jaki antysemityzm w Polsce IP: *.xplornet.com 18.10.12, 20:53
        Prezydent kraju byl Zid, jego zona tez Zid, prezydent stolicy Zid, pierwsza obecna dama Zid. W sadzie Zidy, w Sejmie Zidy w rzadzie Zidy, w bankach Zidy prasa zawiaduja Zidy i do tego wszyscy bardzo kochani . O jakim antysemityzmie moze byc mowa w Polsce. No chyba ,ze Zidy same stworza antysemityzm bo oni to kochaja.
    • Gość: sefi aj waj IP: *.nsystem.pl 04.05.12, 15:48
      aj waj, coś czuję że maczali w tym palce dziennikarze GW i wysłali do BBC odpowiednie zdjęcia z komentarzem. Dziennikarze GW to mistrzowie w tropieniu polskiego antysemityzmu.
      Nie raz tak bywało
    • Gość: Alina Krasnowolska Przed Euro 2012: BBC pyta JCC o polski antysemi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.12, 15:41
      Mój dziad więcej wyprowadził ludzi z Oświęcimia niż mogą to sobie wyobrazić głowy w Polsce, Anglii czy Izraelu, za to mu państwo ludowe odpłaciło sowicie, dobrze, że przeżył Monte.

Nie życzę sobie, by mnie obrażano - nie mam nic wspólnego z głupimi kibolskimi napisami.
      Za to niech p. Ornstein rozlicza władze klubowe i kiboli a nie zwyczajnych ludzi. Mnie te napisy tez irytują, ale nie świadczą o antysemityzmie.

Ja poproszę przy okazji, by mnie nie obrażano na ulicach mojej ojczyzny - by nie rzucano się do mnie i na mnie z oskarżeniami o zamordowanie bliskich w Auschwitz.

Proszę uporządkować sprawę przygotowania młodzieży izraelskiej do wycieczek do kraju ich przodków - mają się zachowywać godnie.

• Gość: gość4 Przed Euro 2012: BBC pyta JCC o polski antysemi... IP: 95.108.119.* 18.10.12, 13:57
      ten kto przeniósł stolice d Warszawy to jednak wiedział co robi
    • czarek269 Przed Euro 2012: BBC pyta JCC o polski antysemi... 05.09.14, 21:01
      naszą piękną polskę zamieszkują też idioci którzy nie bazgrzą po murach ale szerzą fałszywą idiotyczną wiedzę, tworzą wizerunek żydów jako ludzi złych,jako polskożerców.Cieżko jest powiedzieć ilu jest ich w polsce ale są.Tacy krasnomówcy przyczyniają się do psucia głów innym którzy wykrzykują glupie hasła na meczach bazgrzą na murach itp.ja znałem kilku takich idiotów którzy to tak pieknie mówili,tacy ludzie dysponują głupią wiedzą od swoich dziadków posidają różne książki i są nie do przekonania że ich wiedza jest bzdurą i totalną głupotą.My polacy nie jesteśmy antysemitami ,jednak są wśród nas tacy głupcy o których pisałem powyżej których to pod żadnym pozorem nie wolno nam słuchać.
      • szto_tawariszczi Re: Przed Euro 2012: BBC pyta JCC o polski antyse 06.09.14, 06:35
        Czarku, wybacz ale twoja opinia nie jest miarodajna.

Nadto kłamiesz w słowach "My Polacy".
        Sądząc po twojej ortografii i gramatyce - twój język ojczysty to nie język polski :-)
        • bombullo Re: Przed Euro 2012: BBC pyta JCC o polski antyse 06.09.14, 16:26
          Cos na rzeczy jest z tym jenzykiem polskim ale zastanawiajace jest tez to,ze "dojscie" do tych wnioskow zajelo mu ponad 2 lata.Dluga droga w czasoprzestrzeni nawet dla neuronow.
          Jednak po rozszyfrowaniu posta "czarka" mozna zrozumiec,ze ma "mni-wiency" racje.
          Uzyliscie obatelu "szto_towariszczi" nie tego klucza co sie nadawa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka