Dodaj do ulubionych

CRACOVIA - GÓRNIK Polkowice 4:0

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 11:39
Gratulacje dla Cracovii od zagorzałego kibica Wisły!Witajcie w pierwszej
lidze!!! Miejsce obu zasłużonych krakowskich klubów jest w ekstraklasie,
a "Święta Wojna" powinna być klejnotem w koronie polskiej ligi. Teraz mnóstwo
roboty czeka wszystkich normalnych kibiców i przede wszystkim klubowych
działaczy, żeby derby odbyły się w godnej, sportowej atmosferze. Wierzę że
stać nas na to, żeby wielkie sportowe święto Krakowa nie przerodziło się w
festiwal wzajemnej nienawiści dwóch grup ograniczonych łysoli z
podkrakowskich osiedli.
Obserwuj wątek
    • Gość: luka Re: CRACOVIA - GÓRNIK Polkowice 4:0 IP: *.miechow.com / *.miechow.com 20.06.04, 12:05
      W Sylwestra porzuciła mnie dziewczyna.W Nowy Rok pojechałem na Trening
      Noworoczny.Potem po drodze zapalenie oskrzeli po meczu z Ruchem.Nerwowe
      liczenie punktów pod koniec rundy.Nieprzespane noce przed
      Bełchatowem,Szczakowianką i barażami.Chwile euforii i zwątpienia.Teraz jedną
      nogą w 1 lidze(którą znam tylko z opowieści).W tym roku kończę 3 dekadę swojego
      życia.Niby się cieszę ale dopadła mnie jakaś melancholia.Eh....za tydzień do
      Polkowic!
    • Gość: Huta Re: CRACOVIA - GÓRNIK Polkowice 4:0 IP: *.feedback.pl / *.crowley.pl 20.06.04, 23:04
      Brakuje jeszcze HUTNIKA to by była frajda gdyby były 3 krakowskie drużyny w 1
      lidze ( maże kiedyś... ). HUTNICZEK najlepszy w Krakowie.
    • Gość: Robert CRACOVIA pierwszy mistrz polski, najstarszy klub! IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 21.06.04, 19:24
      Pamietam jeszcze kiedy Cracovia przed 20 laty grala w I lidze, najpierw 14
      pozycja, a w nastepnym sezonie spadek. Teraz bedzie inaczej, bedziemy w I lidze
      przez wiele sezonow. Dobrze, ze stare zasluzone kluby takie jak Cracovia czy
      Polonia po latach grania w III lidze wracaja gdzie ich miejsce. Cracovia ma
      nawet szanse grac w pucharach! Brawo Cracovia, brawo Krakow!
    • Gość: Robert KRAKOW 15-tnym mistrzem Polski! IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 21.06.04, 19:29
      Krakow 15-tnym mistrzem Polski. Cracovia-5, Garbarnia -1, Wisla-9. Najwiecej ze
      wszystkich miast! Chorzow i Zabrze maja po 14 tytulow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka