Gość: ooo IP: *.ghnet.pl 16.05.12, 19:23 Polecam wszystkim malkontentom przejrzeć swoje komentarze pod artykułem, jak była mowa, że na Długiej malują pasy i stawiają znaki. "Bo to nic nie da", "po co to komu" itepe. Trochę optymizmu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jj Na ul. Długiej kierowcy w końcu parkują jak trzeba IP: *.86.radiotel.com.pl 16.05.12, 21:46 Wciaz nie rozumiem, dlaczego rozwiazaniem tego problemu nie mogloby byc zamontowanie dobrych zderzakow na tramwajach. I jak chcą - to niech parkują :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Na ul. Długiej kierowcy w końcu parkują jak trzeba IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.12, 23:23 Paranoja , potrzeba stałego patrolu na ul Długiej składającego się z strasznika wiejskiego i pracownika mpk by nie blokowano torowiska !!!!! To ilu trzeba straszników i mpkowców by nie blokowano torowisk w Krakowie ? Będą stali na każdej ulicy i pilnowali torów ? Kto za to płaci ? Mpk czy miasto ? Odpowiedz Link Zgłoś
stasieczek5 Re: Na ul. Długiej kierowcy w końcu parkują jak t 17.05.12, 07:44 Podatniki U 1000 % racji w tym co piszesz. Ja, Włodarzom Miasta, proponuję postawić odpowiednie instrukcje by buraczani kierowcy nie parkowali na przejazdach kolejowych, nie przejażdżali rzek w miejscach głebszych niż 5 m itp, itd. Jest to rzeczywiście paranoja, ze trzeba stawiać ekstra znaki i instrukcje jak należy PARKOWAĆ. A, chyba, kazdy z tych "parkowaczy" kończył odpowiednie kursy, szkolenia i, chyba, ma łeb (choć głupi) na karku. A kto płaci ? MY !!!! Chociaż, powinni, ONI !!!........ Odpowiedz Link Zgłoś
gyor London, sarnia road 17.05.12, 05:15 jade kiedys z kolesiem ta droga i mowie: a tu nie rob tego... (niewazne czego) a on na to: teraz mi mowisz? a co? wlasnie, w zeszlym tygodniu, beknalem 320 papierow (w zaleznosci od powodzenia - to wowczas byly 3-4 dzienne pensje) i co? pytam nico, zebys mnie pocial, to juz tego nie zrobie prawda, ze proste? ale jakie skomplikowane dla polskiego nieuka i niemysliciela (poli)cjanta lub straznika (boshe, jacy oni sa durni... po prostu durni) zapewniam was wiejskie durnoki, ze mandat 10 tys w calosci zalatwia sprawe ok, dwa mandaty kada ulica, trawnik, plac, torowisko, CHODNIK, itd - wsio puste, zero problemow, CUD cud niemalowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falcon & Snowman Re: London, sarnia road IP: 83.0.12.* 17.05.12, 11:32 zapominasz mat'h'ołku ze o wysokości mandatów nie decydują policjanci ani tym bardziej strażnicy miejscy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajuga Na ul. Długiej kierowcy w końcu parkują jak trzeba IP: *.gk.pl 17.05.12, 08:08 Nie odholowano, owszem, ale wczoraj (środa) tramwaj stał i czekał, aż przyjdzie kierowca żle zaparkowanego samochodu. Na szczęście czekaliśmy krótko. Odpowiedz Link Zgłoś