indiaaa 27.06.04, 13:58 słyszałam że na rondzie ma być zrobiona sygnalizacja świetlna, ale jakoś nic nie widzę aby były jakiekolwiek przygotowania czy ktoś coś słyszał o tym planie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin ha Re: rondo mogilskie IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 27.06.04, 16:27 > słyszałam że na rondzie ma być zrobiona sygnalizacja świetlna, ale jakoś nic > nie widzę aby były jakiekolwiek przygotowania czy ktoś coś słyszał o tym planie Hohoho... nie tylko sygnalizacja, ale dwa poziomy - tramwaje, piesi i rowerzyści jakieś 4 m poniżej obecnego poziomu, samochody na estakadach ok. 2 m powyżej obecnego poziomu. Coś podobno zaczynają robić, ale jest potężny obsuw i nie wygląda to dobrze. Firma turecka, która wygrała przetarg zagrzebała się w wyborze podwykonawców, na których może nie mieć pieniędzy, bo... zaoferowała bardzo niską cenę. Były na ten temat głosy na forum, na początku tego roku pisałem, że mają zacząć w kwietniu, był niedawno artykuł w wyborczej. Niestety, przyłączam się do zaniepokojonych. Robota powinna już dawno ruszyć. marcin ha krakow.rowery.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś