Gość: ed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.12, 18:04 warszawka rzadzi.....................a nie zamawiali lotu smiglowem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasiamm Re: Ratownicy szukają czwórki turystów w Pieninac IP: 195.245.84.* 26.07.12, 19:45 jak sie mozna zgubic w Pieninach?? W wawozie Homole,??trzeba byc zdolnym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Ratownicy szukają czwórki turystów w Pieninac IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.12, 21:26 Naprawdę trzeba się postarać żeby tam się zgubić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ratownicy szukają czwórki turystów w Pieninac IP: *.multi-play.net.pl 26.07.12, 23:10 No ja wiem jak to brzmi, ale pierwsze co mi przyszło do głowy to- jak można zgubić się w Pieninach. Tam jest 1 szlak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Ratownicy szukają czwórki turystów w Pieninac IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.12, 08:42 Oj, chyba jednak nie znasz Pienin. Jest 9 pieszych szlaków. Niektóre łączą się z Gorcami i Beskidem Sądeckim. Kilka szczytów jest wyjątkowo zdradzieckich (jeśli się nie uważa), ale prawdopodobieństwo wypadku 4 osób jest bardzo małe. Nikt z Was nie dopuszcza do myśli innych zdarzeń losowych i od początku komentatorzy drwią z Warszawki, która gubi się nawet w Pieninach. Góry górami, ale zawsze najbardziej niebezpieczni okazują się inni ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
teczowa-szmata niedługo GOPR 26.07.12, 20:10 będzie warszawiaków szukał na krakowskich kopcach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miejscowy Nie znaleziono zaginionych turystów. Akcja zawi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.12, 22:53 Nie ma w tych informacjach tego, że popołudniu w środę przeszła nad Jaworkami i Szczawnicą mocna burza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Nie znaleziono zaginionych turystów. Akcja zawi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.12, 09:10 Pewnie napadli ich zbojcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Nie znaleziono zaginionych turystów. Akcja za IP: *.work.xdsl-line.inode.at 27.07.12, 09:30 albo pozarl niedzwiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciowka Re: Nie znaleziono zaginionych turystów. Akcja za IP: 195.150.70.* 27.07.12, 14:58 no i jak sie teraz macie internetowi cwaniacy? moze powiecie to co napisaliscie wyzej ich rodzinie? pomyslcie zanim wylejecie jad i wymiociny do sieci. krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,12202183,Zaginieni_turysci_nie_zyja__Zgineli_od_uderzenia_pioruna.html Odpowiedz Link Zgłoś