Gość: pr.konstyt. UJ IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 18:54 wiecie może kiedy można dostać wpis do indeksu? Dzisiaj sekretariat był zamkniety!! Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuzia Re: amela IP: *.proxy.astra-net.com 02.07.04, 20:02 chyba zle wpisalas..tam gdzie imie wpisalas prawo konstytucyjne Uj a w temacie amela..chyba dlatego nie masz odpowiedzi, dzis sekretariat byl zamkniety?? a to dranie a ja wlasnie mialam tam isc podejrzewam ze w pon bedzioe normalnie otwarty, NA co zdalas:)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amela Re: amela IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 21:28 Wiem właśnie, ale taka jestem ostatnio potrzepana:). Byłam tam dzisiaj, ale przeczytałam tylko, że z indeksami mozna przyjść w poniedziałek, a nie pamietam w jakich godzinach. Zdałam na 3!!!:-) I bardzo się cieszę, bo pierwszy rok mam juz za sobą:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatqa Re: amela IP: *.faraon / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 21:40 Dzis sekretariat byl otwarty przynajmniej mnie udalo sie odebrac indeks! Ale podobno ci ktorzy jeszcze nie zlozyli indeksów maja to zrobic w bibliotece... Tak powiedziała sekretarka! Powodzenia i gratuluje oceny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amela Re: amela IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 23:28 Dzięki, ale ja nie mam pojecia gdzie tam jest jakaś biblioteka!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: amela IP: *.proxy.astra-net.com 02.07.04, 22:46 Amela, a duzo soob oblalo w tym terminie 23-ego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amela Re: amela IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 23:25 myśle, że około 30% albo i więcej. Z pozytywnych najwięcej było trój, kilka piątek. Z tego co słyszałam to 14-go razem z zaocznymi oblało 40%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: amela IP: *.proxy.astra-net.com 03.07.04, 09:18 yhm..to nie az tak duzo. Gratuluje! i milych wakacji zycze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weredyk Re: amela IP: 194.204.149.* 03.07.04, 13:23 Gratuluje zdanym i radze osobom, ktore popelnily falstart z konstytucji, zeby sie do drugiego terminu przylozyli, bo w tamtym roku na komisach co 5 osoba zdawala, czyli reasumujac 80 % sie pozegnalo z uczelnia. Zas na komisie z rzymu 4 osoby zdawaly na 5. zadziwiajace:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: amela IP: *.proxy.astra-net.com 03.07.04, 17:28 extra, super! dzieki ! mam juz wakacje...:(((((( ałaaaaaa a ja we wrzesniu:(((( zdaje...:((((( weredyk-nie mam wakacji juz:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weredyk Re: amela IP: 194.204.149.* 03.07.04, 22:52 Akuratnie na tych studiach mozna sie przyzwyczaic, ze nie ma wakacji na nich, bo ogrom materialu jest duzy, no coz sami sobie zgotowalismy taki los:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: amela IP: *.proxy.astra-net.com 04.07.04, 11:35 :-( no to kicha...:(( Odpowiedz Link Zgłoś