Gość: Carvalho IP: *.ipartner.com.pl 02.07.04, 21:23 Orientuje sie ktos ile trzeba było uzyskac w zeszłym roku % punktów żeby sie dostac na w/w kierunek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Carvalho Re: Politologia na AP IP: *.ipartner.com.pl 03.07.04, 12:29 Podbijam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Politologia na AP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.04, 02:35 nie, nie orientuje sie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carvalho Re: Politologia na AP IP: *.ipartner.com.pl 04.07.04, 12:13 Dobrze wiedziec ;-) ze nie wiesz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: areb Re: Politologia na AP IP: *.eu.org 04.07.04, 17:01 A po co Ci ta informacja? Czyżbyś chciał TO studiować? Jeśli tak, to zasilisz rzesze bezrobotnych. Lepiej iść do terminu do szewca niż szukać pracy po politologii na AP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carvalho Re: Politologia na AP IP: *.ipartner.com.pl 04.07.04, 23:11 Dokładnie mam zamiar :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o o Re: Politologia na AP IP: *.net.autocom.pl 04.07.04, 23:20 Na tej zasadzie, to po co iść na studia? Jedynymi kierunkami, po których na 100% masz pracę to chyba obecnie informatyka i anglistyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Politologia na AP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 13:17 co wy pitolicie najwieksze szanse na prace sa po socjologii na AGH, wiem bo studiuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Politologia na AP IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.07.04, 14:41 i w jakim zawodzie wydaje ci sie, ze bedziesz pracowal? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angelan@poczta.fm Re: Politologia na AP IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 08.09.04, 17:58 osoby zainteresowane przygotuje do egzaminow wstepnych , posiadzam pomocne matreialy. Jestem studentka 3 r moj kontakt angelan@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś