Dodaj do ulubionych

fair play - MPK

IP: 192.168.2.* 17.03.02, 23:22
Czy ktoś wogóle wie, że MPK dostało się do 2-giego etapu konkursu
PRZEDSIĘBIORSTWO FAIR PLAY!!!
Obserwuj wątek
    • kuba203 Re: fair play - MPK 18.03.02, 07:51
      Ja wiem! Czytałem na plakacie umieszczonym na przystanku! Cieszy mnie to, bo to
      jakby nie było dobrze świadczy o naszym MPK, z którego ja też jestem bardzo
      zadowolony, ale jeszcze uważam, że mają trochę do zrobienia. Po co zlikwidowano
      punkt sprzedaży biletów okresowych koło Bagateli? To był jedyny punkt czynny w
      niedziele, a nie dano nic w zamian, mało tego, teraz już nawet w soboty
      większość jest zamknięta! Tak nie robi przedsiębiorstwo, które dba o klientów.
      • Gość: Yogy Re: fair play - MPK IP: 192.168.2.* 18.03.02, 12:49
        Rozprostuj palce i pisz do MPK, ja sobie czasem tak piszę, bez większego
        powodu, a oni odpisują. Możnaby też zorganizować akcje na forum, z propozycjami
        funkcjonowania punktów sprzedaży biletów. A tak na marginesie:
        czy któryś ze stałych forumowiczów (o MPK)wie wogóle, że MPK Kraków wydaje
        gazetkę (miesięcznik)???
        • kuba203 Re: fair play - MPK 18.03.02, 15:38
          Jaką gazetkę? Pierwsze słyszę o jakiejś gazetce. A co w niej można ciekawego
          wyczytać (i gdzie ją można dostać)?
          Poza tym, chyba zauważyłeś na tym forum sporo petycji w różnych sprawach,
          wysyłanych do różnych gazet i do MPK. Wysyłało każdą z nich po kilka osób, i
          nikomu do tej pory MPK nie odpowiedziało. Może masz po prostu szczęście, albo
          jakąś specjalną taktykę pisania maili.
          • Gość: Yogy Re: fair play - MPK IP: 192.168.2.* 18.03.02, 18:06
            Gazetaka to czterostronnicowy biuletyn, formatu A3. Są tam różne informacje
            dot. MPK (czyt. ciekawostki). Można ją dostać na Brożka 3. Pytałem kiedyś MPK,
            gdzie ją można dostać, powiedzieli mi, że w punktach sprzedaży biletyów
            okresowych, niestety w tych punktach nikt nic nie wie o żadnej gazetce.
            Gazetka nazywa się :Krakowski Przewoźnik"
            • malopolanin Re: fair play - MPK 18.03.02, 18:22
              Kiedyś dostałem ją w punkcie na Wawrzyńca. Nic ciekawego, redaktorem i autorką
              części artykułów jest Pani Filomena. Tak więc myślę, że wiecie jaki jest poziom
              pisma i odpowiedzi na konkretne problemy. Nie warto za tym biegać.
              • Gość: Yogy Re: fair play - MPK IP: 192.168.2.* 18.03.02, 18:28
                Podejrzewam, że to było dawno i nieprawda. Teraz zmienił się redaktor (nigdzie
                nie ma nazwiska pani Filomeny), a w gazetce omawiane są często ciekawe
                problemy. A poza tym jest za darmo, to co szkodzi wziąść sobie od czasu do
                czasu jeden egz.
                • _hektor Re: fair play - MPK 18.03.02, 18:30
                  mogli by to na stronce mpk umieścić.
                  • Gość: Yogy Re: fair play - MPK IP: 192.168.2.* 18.03.02, 18:35
                    _hektor napisał(a):

> mogli by to na stronce mpk umieścić.

Jest jakiś biuletyn 2001 w formacie .pdf on-line, ale to nie to, a poza tym
                    strasznie wolno się wczytuje.

• _hektor Re: fair play - MPK 18.03.02, 18:37
                      kiedyś podobno mieli odnowić strone mpk ale jak widać narazie nie ma efektów.
                • malopolanin Re: fair play - MPK 18.03.02, 18:30
                  Ostatni numer miałem w ręku 1,5 roku temu.
                  • kuba203 Re: fair play - MPK 18.03.02, 19:16
                    Qrcze, to może ja się kiedyś wybiorę po gazetkę, sprawdzić stopień ciekawości
                    zawartych tam ciekawostek. Poczytamy, ocenimy.
                    • m.in Re: fair play - MPK 25.03.02, 15:06
                      Od dzisiaj (poniedziałek) nowy numer jest w obiektach MPK. Na Brożka są też
                      archiwalne.
                      • kuba203 Re: fair play - MPK 25.03.02, 15:29
                        I co, tak po prostu się wchodzi, i mówi "poproszę gazetkę"? Czy to w każdym
                        punkcie sprzedaży biletów jest?
                        • yogy Re: fair play - MPK 25.03.02, 15:51
                          Czy osobnik o xsywce m.in@poczta.gazeta.pl jest jakimś tajnym agentem MPK,
                          wizytującym forum?
                          • Gość: mtq Re: fair play - MPK IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 21:56
                            juz dzis padlo takie podejrzenie...chyba tez w to uwierze
                            • m.in Re: fair play - MPK 26.03.02, 10:30
                              I co, tak po prostu się wchodzi, i mówi "poproszę gazetkę"? Czy to w każdym
                              punkcie sprzedaży biletów jest?

wchodzi się, mówi dzień dobry (albo i nie, jak ktoś nie ma przyjemności)
                              i bierze gazetki ze stojaka. Są numery od grudnia 2000. Najnowszy jest w punktach
                              sprzedaży, zajezdniach, na Wawrzyńca... Ale najpewniej jest na Brożka, bo to
                              centrala i zawsze mają, a w innych miejscach nakład może się wyczerpać. Biuletyn
                              jest free więc pewnie sie rozchodzi dosyć szybko.

Gość portalu: mtq napisał(a):
                              > juz dzis padlo takie podejrzenie...chyba tez w to uwierze

nie rozumiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka