Gość: Yogy IP: 192.168.2.* 17.03.02, 23:22 Czy ktoś wogóle wie, że MPK dostało się do 2-giego etapu konkursu PRZEDSIĘBIORSTWO FAIR PLAY!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuba203 Re: fair play - MPK 18.03.02, 07:51 Ja wiem! Czytałem na plakacie umieszczonym na przystanku! Cieszy mnie to, bo to jakby nie było dobrze świadczy o naszym MPK, z którego ja też jestem bardzo zadowolony, ale jeszcze uważam, że mają trochę do zrobienia. Po co zlikwidowano punkt sprzedaży biletów okresowych koło Bagateli? To był jedyny punkt czynny w niedziele, a nie dano nic w zamian, mało tego, teraz już nawet w soboty większość jest zamknięta! Tak nie robi przedsiębiorstwo, które dba o klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogy Re: fair play - MPK IP: 192.168.2.* 18.03.02, 12:49 Rozprostuj palce i pisz do MPK, ja sobie czasem tak piszę, bez większego powodu, a oni odpisują. Możnaby też zorganizować akcje na forum, z propozycjami funkcjonowania punktów sprzedaży biletów. A tak na marginesie: czy któryś ze stałych forumowiczów (o MPK)wie wogóle, że MPK Kraków wydaje gazetkę (miesięcznik)??? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: fair play - MPK 18.03.02, 15:38 Jaką gazetkę? Pierwsze słyszę o jakiejś gazetce. A co w niej można ciekawego wyczytać (i gdzie ją można dostać)? Poza tym, chyba zauważyłeś na tym forum sporo petycji w różnych sprawach, wysyłanych do różnych gazet i do MPK. Wysyłało każdą z nich po kilka osób, i nikomu do tej pory MPK nie odpowiedziało. Może masz po prostu szczęście, albo jakąś specjalną taktykę pisania maili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogy Re: fair play - MPK IP: 192.168.2.* 18.03.02, 18:06 Gazetaka to czterostronnicowy biuletyn, formatu A3. Są tam różne informacje dot. MPK (czyt. ciekawostki). Można ją dostać na Brożka 3. Pytałem kiedyś MPK, gdzie ją można dostać, powiedzieli mi, że w punktach sprzedaży biletyów okresowych, niestety w tych punktach nikt nic nie wie o żadnej gazetce. Gazetka nazywa się :Krakowski Przewoźnik" Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: fair play - MPK 18.03.02, 18:22 Kiedyś dostałem ją w punkcie na Wawrzyńca. Nic ciekawego, redaktorem i autorką części artykułów jest Pani Filomena. Tak więc myślę, że wiecie jaki jest poziom pisma i odpowiedzi na konkretne problemy. Nie warto za tym biegać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogy Re: fair play - MPK IP: 192.168.2.* 18.03.02, 18:28 Podejrzewam, że to było dawno i nieprawda. Teraz zmienił się redaktor (nigdzie nie ma nazwiska pani Filomeny), a w gazetce omawiane są często ciekawe problemy. A poza tym jest za darmo, to co szkodzi wziąść sobie od czasu do czasu jeden egz. Odpowiedz Link Zgłoś
_hektor Re: fair play - MPK 18.03.02, 18:30 mogli by to na stronce mpk umieścić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogy Re: fair play - MPK IP: 192.168.2.* 18.03.02, 18:35 _hektor napisał(a): > mogli by to na stronce mpk umieścić. Jest jakiś biuletyn 2001 w formacie .pdf on-line, ale to nie to, a poza tym strasznie wolno się wczytuje. Odpowiedz Link Zgłoś
_hektor Re: fair play - MPK 18.03.02, 18:37 kiedyś podobno mieli odnowić strone mpk ale jak widać narazie nie ma efektów. Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: fair play - MPK 18.03.02, 18:30 Ostatni numer miałem w ręku 1,5 roku temu. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: fair play - MPK 18.03.02, 19:16 Qrcze, to może ja się kiedyś wybiorę po gazetkę, sprawdzić stopień ciekawości zawartych tam ciekawostek. Poczytamy, ocenimy. Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: fair play - MPK 25.03.02, 15:06 Od dzisiaj (poniedziałek) nowy numer jest w obiektach MPK. Na Brożka są też archiwalne. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: fair play - MPK 25.03.02, 15:29 I co, tak po prostu się wchodzi, i mówi "poproszę gazetkę"? Czy to w każdym punkcie sprzedaży biletów jest? Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: fair play - MPK 25.03.02, 15:51 Czy osobnik o xsywce m.in@poczta.gazeta.pl jest jakimś tajnym agentem MPK, wizytującym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: fair play - MPK IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 21:56 juz dzis padlo takie podejrzenie...chyba tez w to uwierze Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: fair play - MPK 26.03.02, 10:30 I co, tak po prostu się wchodzi, i mówi "poproszę gazetkę"? Czy to w każdym punkcie sprzedaży biletów jest? wchodzi się, mówi dzień dobry (albo i nie, jak ktoś nie ma przyjemności) i bierze gazetki ze stojaka. Są numery od grudnia 2000. Najnowszy jest w punktach sprzedaży, zajezdniach, na Wawrzyńca... Ale najpewniej jest na Brożka, bo to centrala i zawsze mają, a w innych miejscach nakład może się wyczerpać. Biuletyn jest free więc pewnie sie rozchodzi dosyć szybko. Gość portalu: mtq napisał(a): > juz dzis padlo takie podejrzenie...chyba tez w to uwierze nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś