viking73 07.07.04, 11:08 Nie wiecie, gdzie w Krakowie jest jakiś punkt introligatorski? Chcę przedziurkować repertorium tłumacza (100 stron + twarda tekturowa okładka), a do tego podobno trzeba jakiegoś specjalnego bolca introligatorskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: INTROLIGATOR poszukiwany 07.07.04, 11:10 bierzemy panorame firm do rączki albo piszemy maila do emki, która o sprawach drukarskozbliżonych wie wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojo Re: INTROLIGATOR poszukiwany IP: *.76.classcom.pl 07.07.04, 11:13 na Łobzowskiej, naprzeciwko ZPAP był kiedyś mały zakład. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: INTROLIGATOR poszukiwany 07.07.04, 11:16 Gość portalu: wojo napisał: - na Łobzowskiej, naprzeciwko ZPAP był kiedyś mały zakład. O, tam mam dość blisko, to sprawdzę. Dzięki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: INTROLIGATOR poszukiwany 07.07.04, 11:15 Wybiorę chyba to drugie rozwiązanie:-) Nasz kochany sąd nie dziurkuje już repertoriów (siedzą trzy panie w sekretariacie i z przepraszjacą miną to komunikują), a punkt introligatorski w sądzie.... nie dziurkuje repertoriów, za to przemiła pani odsyła Cię do...s zewca na ul. Lubicz (bo podobno szewc dziurkuje). Niestety szewc nie ma odpowiedniego bolca. Ot, takie przygody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojo Re: INTROLIGATOR poszukiwany IP: *.76.classcom.pl 07.07.04, 11:19 biedny szewc... Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 dopiero 07.07.04, 13:47 dopełzłam do poczty (ktorej na ogół nie sprawdzam, znaczy tej gazecianej:) wysłałam namiary, może coś z tego wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
fugazzi Re: INTROLIGATOR poszukiwany 07.07.04, 21:08 Wadowicka 12, firma Javis-B, powinni to zrobić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: INTROLIGATOR poszukiwany IP: *.ists.pl / *.ists.pl 07.07.04, 22:24 Ostatnio widziałam introligatora gdzieś na Kazimierzu, ale gdzie? Na Bożego Ciała może... Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: INTROLIGATOR poszukiwany 08.07.04, 11:47 Dzięki za wszystkie rady. Udało się na ul. Mazowieckiej 28. Tam też nie mieli odpowiedniej maszyny, ale kumaty pan przebił dwie dziurki bolcem za pomocą młotka:-) Odpowiedz Link Zgłoś