Dodaj do ulubionych

GT6 na linii 22

18.03.02, 21:14
Ostatnio 22 jest prawie w całości obsługiwana przez GT6 z Zajezdni NH. Pytam
się więc( bo nie byłem ostatnio w centrum), czym i z jakiej zajezdni
obsługiwana jest linia 4 i czy 13 dziś ( z związku z nowym rozkładem) jeździ
jeszcze 3* 105 Na.
Obserwuj wątek
    • Gość: Yogy Re: GT6 na linii 22 IP: 192.168.2.* 18.03.02, 21:20
      Linia 22 od dawna miała być obsługiwana przez te tramwaje. Linia 4 obsługiwana
      jest przez 3*105Na z Huty (tam powstały nowe składy "UFO") i wspomagana jest
      przez składy z Podgórza. Jeżeli chcesz wiedzieć więcej, o tym, co dzieje się w
      zajezdni, to polecam stronę: www.psmkms.ipx.pl/start.htm .
      • malopolanin Re: GT6 na linii 22 18.03.02, 21:28
        Gość portalu: Yogy napisał(a):

> Linia 22 od dawna miała być obsługiwana przez te tramwaje. Linia 4 obsługiwana
        > jest przez 3*105Na z Huty (tam powstały nowe składy "UFO") i wspomagana jest
        > przez składy z Podgórza. Jeżeli chcesz wiedzieć więcej, o tym, co dzieje się w
        > zajezdni, to polecam stronę: <a href="www.psmkms.ipx.pl/start.htm"target
        > ="_blank">www.psmkms.ipx.pl/start.htm</a> .

Dzięki :)
        4 obsługiwana z Podgórza? To SENSACJA ! Zawsze była obsługiwana przez NH.
        Mam w związku z tym pytania,do których nie znalazłem odpowiedzi:
        Czy dzisiaj składy 4 obsługiwane z Podgórza miały 3 wagony?
        Czy 13 nadal jest trójwagonowa ?
        • Gość: Yogy Re: GT6 na linii 22 IP: 192.168.2.* 18.03.02, 21:34
          14 jest wspomagana przez Podgórze, bo tam nie ma tylu UFO'sów (tak motorniczy
          nazywają 3*105Na). Z 13 jest tak: od rana do późniejszego popołudnia jeździ
          UFO, a potem UFO zjeżdża do zajezdni i wyjeżdża 2*105Na.
          • malopolanin Re: GT6 na linii 22 18.03.02, 21:36
            Tak to wiem. Ale ja się pytam-dzisiaj, jak to wygląda w pierwszy dzień
            powszedni nowych rozkładów.
            • Gość: Yogy Re: GT6 na linii 22 IP: 192.168.2.* 18.03.02, 21:39
              Na to pytanie Ci nie odpowiem, zmiany rozkładów ograniczyły moją działalność,
              do wydrukowania 3 i włożenia nowego rozkładu do antyramy na ścianie. Musiałbym
              się tym zainteresować...
              • malopolanin Re: GT6 na linii 22 18.03.02, 21:42
                Ok. pojadę do centrum , to się dowiem dzięki :)
          • krzysiek111 Re: GT6 na linii 22 19.03.02, 16:09

> 14 jest wspomagana przez Podgórze, bo tam nie ma tylu UFO'sów (tak motorniczy
            > nazywają 3*105Na).

Jest jeszcze jedno okreslenie, poprostu "trojaki"

pdr

• Gość: Zbigniew Re: GT6 na linii 22 IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 21:54

> Linia 22 od dawna miała być obsługiwana przez te tramwaje. Linia 4 obsługiwana
        > jest przez 3*105Na z Huty (tam powstały nowe składy "UFO") i wspomagana jest
        > przez składy z Podgórza. Jeżeli chcesz wiedzieć więcej, o tym, co dzieje się w
        > zajezdni, to polecam stronę: <a href="www.psmkms.ipx.pl/start.htm"target
        > ="_blank">www.psmkms.ipx.pl/start.htm</a> .

Sorry że się wtrącam, ale kto jest autorem tej strony:)
        • Gość: Yogy Re: GT6 na linii 22 IP: 192.168.2.* 18.03.02, 21:56
          Nie interesuje mnie autor. Jest człowiekiem, mnie interesuje zawartość strony i
          to czego mogę się z niej dowiedzieć. A co to za zainteresowanie autorem :)
          • Gość: Zbigniew Re: GT6 na linii 22 IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 22:07

> Nie interesuje mnie autor. Jest człowiekiem, mnie interesuje zawartość strony i
            >
            > to czego mogę się z niej dowiedzieć. A co to za zainteresowanie autorem :)

myślałem po prostu że to ktoś z forum.
            podobno sam jesteś autorem jakiejś strony może mi zdradzisz? Lubie pooglądać
            dobre strony.
            pozdrawiam
            • Gość: Yogy Re: GT6 na linii 22 IP: *.law.uj.edu.pl 19.03.02, 16:54
              Gość portalu: Zbigniew napisał(a):

> myślałem po prostu że to ktoś z forum.
              > podobno sam jesteś autorem jakiejś strony może mi zdradzisz? Lubie pooglądać
              > dobre strony.
              > pozdrawiam

Nie wiem, może to ktoś z foru, ja nie znam ani autora tej strony, ani
              forumowiczów osobiście. A poza tym, co do mojej strony, to nie można określić ją
              mianem dobrej. Teoretycznie strona istnieje (jest już w sieci), ale praktycznie
              nie. Strony jeszcze długo nie skończę, można powiedzieć, że dopiero mam jej
              szkic :-(

• kuba203 Re: GT6 na linii 22 19.03.02, 14:12

> Nie interesuje mnie autor. Jest człowiekiem, mnie interesuje zawartość strony i
            >
            > to czego mogę się z niej dowiedzieć. A co to za zainteresowanie autorem :)

A co to za zazdrość jakaś, czy co? Hmmm?
            Co do 4, jest tak, jak wyżej ktoś napisał. Jeżdżą same UFA, z obydwu zajezdni. Na
            13 jest jak do tej pory - kilka brygad jest UFOwych, reszta 2*105Na. Zostało też
            jedno UFO rano na 24.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka