Dodaj do ulubionych

Co zaplanowano na ul. Mackiewicza?

27.11.12, 08:49
Jadąc rano moje zobaczyłam na razie zaklejone znaki z tabliczką pod spodem, że od 4.12.11 zmiana organizacji ruchu na tej ulicy - ruch bedzie jednokierunkowy. Gdzie znajdę coś bliższego na ten temat? A może ktoś coś wie?
Obserwuj wątek
    • zgr-edo Re: Co zaplanowano na ul. Mackiewicza ? 27.11.12, 09:35
      rozpoczyna się budowa linii tramwajowej z Kużnicy Kołłątajowskiej przez Mackiewicza,Opolską, Krowodrzą Górkę, Azory, Radzikowskiego do pętli na Placu Omłotowym w Bronowicach
      • bewulf Re: Co zaplanowano na ul. Mackiewicza ? 27.11.12, 10:18
        ponoć metro będą robić ...
        • matt.cobosco Re: Co zaplanowano na ul. Mackiewicza ? 27.11.12, 10:37
          Trzeba się przejść po okolicy i pooglądać te zaklejone znaki, a wtedy się wszystko wyjaśnia, co i jak. Na przyległych do Mackiewicza uliczkach (m.in. na Narutowicza i Jazowej) wiszą identyczne komunikaty i też są pozaklejane znaki.
      • to_straszne Krowodrzą Górkę? 27.11.12, 10:36

Jak to było w tej piosence?

"Matoły
        Bez szkoły..."
        • zgr-edo Re: Krowodrze Górkę ? 27.11.12, 19:09
          to_straszne napisał:
          Jak to było w tej piosence?
          "Matoły Bez szkoły..."

< mądrość, wprost z butów ci się wylewa. Jak już tak przywiązujesz wagę do błędów, to też stosuj się do zasad poprawnej pisowni, omnibusie z Szeregowej.
          ------
          Człowiek jest tak długo mądry, dopóki szuka mądrości. Jeżeli mniema, że ją już znalazł, wówczas staje się błaznem.
          • to_straszne Re: Krowodrzę Górkę ? 30.11.12, 03:06
            Mhm. "A u was murzynów biją"

Ty nie popełniłeś błędu - Ty zwyczajnie NIE WIESZ, jak się odmienia nazwa dzielnicy Krowodrza. I nawet przed sobą nie potrafisz się do tego przyznać, boża krówko.
            PS:
            przecinek po "mądrość" jest zbędny, Panie Profesorze po KSW.

Nie wiem, w której z zawiłości Twojej edukacji trzeba szukać rozwinięcia tajemniczego skrótu "omnibusie z Szeregowej".
            Rozumiem, że to miała być obelga.
            No cóż.
            Musisz się chyba bardziej postarać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka