Dodaj do ulubionych

Autograf Szymborskiej sprzedam. Uwaga na takie ...

27.12.12, 10:20
Mam pamiętnik z autografami najsławniejszych skrzypków świata jak i krytyków muzycznych .Autografy były zbierane na przestrzeni 20 lat :) Ciekawa jestem czy to ma jakąś wartość dla kolekcjonerów?Gdzie można by to sprawdzić?
Obserwuj wątek
    • losiu4 Autograf Szymborskiej sprzedam. Uwaga na takie ... 27.12.12, 11:04
      co, bibeloty po Szymborskiej nie chcą sie sprzedawac i geszeft nie idzie, wiec trzeba popromować ulubiebiucę w GW? Ciekawe kto w ogóle zechciałby to kupić :)

Pozdrawiam

Losiu
      • puzonik48 Re: Autograf Szymborskiej sprzedam. Uwaga na taki 27.12.12, 11:10
        Przecież nikt nie kieruje oferty do matołów :)Na szczęście poza garstką matołów ,żyją w tym kraju normalni ,światli ludzie :)Miejsce losi jest w chlewiku .
        • losiu4 Re: Autograf Szymborskiej sprzedam. Uwaga na taki 29.12.12, 23:53
          cóż, może faktycznie znajdzie sie napał który to kupi. Albo sie kogo podstawi zeby ruch w interesie zasymulować? Cóż mię to, ja tam byle czego nie kupuję bo po co?

pozdrawiam

losiu
    • syn.krauzego Autograf Szymborskiej sprzedam. Uwaga na takie ... 27.12.12, 12:27
      W dzisiejszych czasach świetnym prezentem będzie jakakolwiek książka. Mam nadzieję, że wszyscy Ci, którzy otrzymali lub otrzymają książkę w prezencie przeczytają ją. Niestety wymiera gatunek ludzi, którzy jeszcze cokolwiek czytają. Dyskusja na bit.ly/RTIzk9 "Homo-czytatus - wymierający gatunek" - polecam :)
      • Gość: homo nieczytatus Re: Autograf Szymborskiej sprzedam. Uwaga na taki IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.12, 13:12
        A ja polecam lekturę słownika języka polskiego, zwłaszcza fragmentu opisującego kiedy "ci" piszemy dużą literą, a kiedy małą ;)
    • jar_ole Autograf Szymborskiej sprzedam? 27.12.12, 12:56
      Ciekawe, czy moje bieżące problemy finansowe załatwiłby numerowany egzemplarz Liber limericorum (nr 177) z autografami m.in. Szymborskiej, Markiewicza i Rusinka
      • Gość: posesjant Re: Autograf Szymborskiej sprzedam? IP: *.30.38.35.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.12.12, 10:58
        Jak uzyskasz 350 to będzie dobrze
    • Gość: a a kto by chciał autograf tej komunistki? IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.12, 17:26
      chyba tylko wyznawca PO.
    • gangut Fundacja chyba cienko przędzie 27.12.12, 17:46
      skoro musi snuć opowieści o "rzadkości" autografów tej osoby. Realna wartość autografu współczesnego pisarza to dodatkowo 10-20 zł do ceny rynkowej książki.
    • Gość: vp Autograf Szymborskiej sprzedam. Uwaga na takie ... IP: *.rzeszow.mm.pl 27.12.12, 22:01
      Byłby sobie jeden z wielu nijakich artykulików, gdyby nie to zdanie:
      "Allegro - podobnie jak inne portale aukcyjne - ma interes w tym, żeby nabywca [nie] stał się ofiarą oszustwa".
      Wystarczyło włożyć słóweczko 'nie' aby zamienić nasz chleb powszedni w cząsteczkę humoru absurdalnego.
      :)
    • Gość: Ja Ekshumacja IP: *.jjs.pl 03.01.13, 16:43
      Rozważałbym ekshumację poetki. Coraz więcej ludzi ma wątpliwości, czy ona naprawdę umarła, a nawet jeżeli tak, to czy naprawdę została pochowana.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka