puzonik48 27.12.12, 10:20 Mam pamiętnik z autografami najsławniejszych skrzypków świata jak i krytyków muzycznych .Autografy były zbierane na przestrzeni 20 lat :) Ciekawa jestem czy to ma jakąś wartość dla kolekcjonerów?Gdzie można by to sprawdzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
losiu4 Autograf Szymborskiej sprzedam. Uwaga na takie ... 27.12.12, 11:04 co, bibeloty po Szymborskiej nie chcą sie sprzedawac i geszeft nie idzie, wiec trzeba popromować ulubiebiucę w GW? Ciekawe kto w ogóle zechciałby to kupić :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
puzonik48 Re: Autograf Szymborskiej sprzedam. Uwaga na taki 27.12.12, 11:10 Przecież nikt nie kieruje oferty do matołów :)Na szczęście poza garstką matołów ,żyją w tym kraju normalni ,światli ludzie :)Miejsce losi jest w chlewiku . Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Autograf Szymborskiej sprzedam. Uwaga na taki 29.12.12, 23:53 cóż, może faktycznie znajdzie sie napał który to kupi. Albo sie kogo podstawi zeby ruch w interesie zasymulować? Cóż mię to, ja tam byle czego nie kupuję bo po co? pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
syn.krauzego Autograf Szymborskiej sprzedam. Uwaga na takie ... 27.12.12, 12:27 W dzisiejszych czasach świetnym prezentem będzie jakakolwiek książka. Mam nadzieję, że wszyscy Ci, którzy otrzymali lub otrzymają książkę w prezencie przeczytają ją. Niestety wymiera gatunek ludzi, którzy jeszcze cokolwiek czytają. Dyskusja na bit.ly/RTIzk9 "Homo-czytatus - wymierający gatunek" - polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homo nieczytatus Re: Autograf Szymborskiej sprzedam. Uwaga na taki IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.12, 13:12 A ja polecam lekturę słownika języka polskiego, zwłaszcza fragmentu opisującego kiedy "ci" piszemy dużą literą, a kiedy małą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jar_ole Autograf Szymborskiej sprzedam? 27.12.12, 12:56 Ciekawe, czy moje bieżące problemy finansowe załatwiłby numerowany egzemplarz Liber limericorum (nr 177) z autografami m.in. Szymborskiej, Markiewicza i Rusinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posesjant Re: Autograf Szymborskiej sprzedam? IP: *.30.38.35.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.12.12, 10:58 Jak uzyskasz 350 to będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a a kto by chciał autograf tej komunistki? IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.12, 17:26 chyba tylko wyznawca PO. Odpowiedz Link Zgłoś
gangut Fundacja chyba cienko przędzie 27.12.12, 17:46 skoro musi snuć opowieści o "rzadkości" autografów tej osoby. Realna wartość autografu współczesnego pisarza to dodatkowo 10-20 zł do ceny rynkowej książki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vp Autograf Szymborskiej sprzedam. Uwaga na takie ... IP: *.rzeszow.mm.pl 27.12.12, 22:01 Byłby sobie jeden z wielu nijakich artykulików, gdyby nie to zdanie: "Allegro - podobnie jak inne portale aukcyjne - ma interes w tym, żeby nabywca [nie] stał się ofiarą oszustwa". Wystarczyło włożyć słóweczko 'nie' aby zamienić nasz chleb powszedni w cząsteczkę humoru absurdalnego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Ekshumacja IP: *.jjs.pl 03.01.13, 16:43 Rozważałbym ekshumację poetki. Coraz więcej ludzi ma wątpliwości, czy ona naprawdę umarła, a nawet jeżeli tak, to czy naprawdę została pochowana. Odpowiedz Link Zgłoś