Dodaj do ulubionych

Politologia na AP

IP: *.ipartner.com.pl 14.07.04, 19:33
Dostałem sie na w/w kierunek studiów na AP i chciałbym dowiedziec sie jak tam
jest ;-) jaka atmosferka,wykładowcy i wogóle wszystko co moze sie przydac :_)
Obserwuj wątek
    • Gość: XYZ Re: Politologia na AP IP: *.eu.org 14.07.04, 23:16
      Poczytaj wątek (znajdź wyszukiwarką) Politologia na AP. Warto??
    • Gość: lucek Re: Politologia na AP IP: *.multi / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 00:23
      Nie powinienem wrzucac kamyczkow do wlasnego ogrodka ale nie moge sie oprzec. Na
      pierwszych dwoch latach jeszcze czegos na tych studiach ucza, pozniej totalna
      olewka. Wiele osob podejmuje drugi kierunek bo sama politologia niczego nie daje
      a zwlasca satysfakcji nie chce sie juz rozpisywac na temat tego jakie sa szans
      na znalezienie pracy po ty studiach(wiadomo ze male).Co do kadry to jest srednio
      - sa wykladowcy ktorzy tkwia w poprzedniej epoce ale na pocieszenie moge ci
      napisac ze jest tez kilka niesamowitych osobowosci dla poznania ktorych moze i
      warto stdiowac na AP. Studiwanie to samodzielne zdobywanie i rozwijanie wiedzy
      i na ap nikt nie bedzie ci w tym przeszkadzac.
    • jug1 Re: Politologia na AP 23.10.04, 11:12
      Jak byś chciał jakieś notatki to się odezwij. Jestem na drugim roku tego
      kierunku.
    • Gość: Misio-Forysio Re: Politologia na AP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:24
      politologia na AP studia dzienny to nnic innego jak bez płatne zaoczne!
      rzeczywiscie pierwsze 2 latka zajecia ciekawe (Łabedz, Ślęzak, itp.) ale potem
      bajka można z powodzeniem podjąć jakąś prace lub 2 kierunek (nieliczni uciekaja
      do młodzieżówek partyjnych ale wiadomo ze tam tylko jestesmy "volontares") w
      sumie na AP można wszystko i tylko ci co nie chodza i nie upominaja sie o
      dodatkowe terminy kończą tą uczelnie porzed dzasem;]
      • lestka Re: Politologia na AP 12.02.05, 21:18
        hehe misio forysio? hehe panie foryś wstydzilby sie pan:P :>
        a mnie sie politologia na ap podoba :> chociaz juz niedlugo koniec :>?
        • Gość: płotka Re: Politologia na AP IP: *.net.autocom.pl 12.02.05, 21:22
          Też myślałam o politologii, ale na UJ. Co zamierzacie robić po ukończeniu
          studiów?

Nie jest to pytanie w żadnym wypadku złośliwe. Interesuje mnie tylko, czy
          zakładacie partię, czy cos innego :D
          • lestka Re: Politologia na AP 12.02.05, 21:25
            :> no ja zamierzam pisac ksiazki dla dzieci hehe
            :>
            idz na ap bo podobno mamy wyzszy poziom hehe :> tak twierdza wszyscy z ap
            przynajmniej hehe:>
            • Gość: gosiek Re: Politologia na AP IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 14.02.05, 21:34
              A powiem Ci Lestka, że nie myślą tak tylko studenci AP... :) Wszyscy mi polecają (i bynajmniej nie mówią tego złośliwie), dlatego mam nadzieję, że od października także dołączę do grona studentów Akademii Pedagogicznej :]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka