Dodaj do ulubionych

LEOPARD S.A. - prośba o opinie

IP: *.compower.pl 24.07.04, 01:16
Zastanawiam sie nad zakupem jednego z mieszkań, które będzie budował Leopard
SA przy Kościuszki.
Mam pytanie-czy ktos miał do czynienia z tą firmą? Jak ich oceniacie? Czy
zdarzyły im się jakieś poważniejsze wpadki?

Z góry dziękuje za odpowiedź
Obserwuj wątek
    • zielonki Re: LEOPARD S.A. - prośba o opinie 26.07.04, 23:51
      nie
    • Gość: verte Re: LEOPARD S.A. - prośba o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 16:49
      Jakieś nowe?bo przy Kościuszki już wybudował dawno.
    • Gość: kira Re: LEOPARD S.A. - prośba o opinie IP: 80.51.253.* 28.07.04, 13:44
      na ul.mlaskotów postawiła ta firma blok mieszkalny, od 1,5 miesiaca ludzie nie
      moga sie wprowadzić - sprawa w sądzie ( budowa niezgodna z planami ), na
      kościuszki na razie nie ma zgody na wyburzenie zabytkowego przedszkola w
      miejscu, gdzie ma ruszyć budowa.
      • Gość: krowoderski zuch Re: LEOPARD S.A. - prośba o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 15:38
        a co z budową na rogu Kijowskiej i Kazimierza Wielkiego. Mieli ruszać zaraz po
        wakacjach?
        • Gość: x Re: LEOPARD S.A. - prośba o opinie IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 14.11.04, 11:31
          ale nie ruszę bo ich zaskarże
      • Gość: gruby102 Re: LEOPARD S.A. - prośba o opinie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.04, 23:58
        przyjacielu kira przejdź się na Mlaskotów to zobaczysz ładny budynek w którym
        mieszkają ludzie
        • Gość: Carlito Re: LEOPARD S.A. - prośba o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 12:28
          jestem zainteresowany inwestycja Leoparda na Łokietka...

czy moglbnym dostac od kogos jakies dodatkowe informacje odnosnie ich
          rzetelnosci, zapisów umow ( czy sa korzystne warunki czy nie ) , czy sie
          opozniaja z realizacja i takie tam . Generalnie po prostu czy sa ok ?

czekam z niecierpliwoscia na info
          • tomaszek193 Re: LEOPARD S.A. - prośba o opinie 18.11.04, 15:33
            Kupiłem od nich mieszkanie na ul. Wrocławskiej 8. Raty płaciłem co m-c, budowa
            została ukończona z niewielkim poślizgiem, chyba 1 miesięcznym. Nie mam żadnych
            zastrzeżeń co do jakości. Nie była to moja pierwsza inwestycja w nieruchomości,
            więc mam porównanie z innymi spółdzielniami i deweloperami. Biuro handlowe
            zawsze udzialało mi wyczerpujących informacji. Na tle innych - generalnie ponad
            standard.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka