Dodaj do ulubionych

Meble niewykończone [!]

24.07.04, 08:28
Mam do Was pytanie, które samo w sobie stanowi prośbę. Czy znacie może firmę/y lub sklepy gdzie można kupić meble w stanie
`surowym`-> niewykończone drewno nadające się do bejcowania lub pomalowania. Planuję małą modernizację mojego pokoju i bardzo
chciałabym sama pomalować sobie meble i wybrać ich kolor. Byłam w Ikei, ale tam tylko są ok 2 modele i żadnej szafy, a jak już są
jakieś półki to tylko takie ordynarne nadające się do spiżarni ;p

Bardzo proszę o pomoc i z góry serdecznie dziękuję.

P.S.
Mieszkam w Krakowie, więc chociażby z powodou ewentualnych kosztów transportu wolałabym, by nie padały propozycje mebli ze
Szczecina ;p [z całym szacunkiem dla tego miasta]
Obserwuj wątek
    • hm_tak Re: Meble niewykończone [!] 24.07.04, 16:44
      Castorama.

PS. To forum nazywa się ""Architektura" a nie mieszkaniówka. Błagam.
      • Gość: jaro Re: Meble niewykończone [!] IP: *.crowley.pl 26.07.04, 20:33
        No i co, ze Architektura? Wlasnie bardzo dobrze! Takie watki sa mile widziane,
        a jak sie nie podoba, to idz na onet.pl
    • Gość: JacekKra Re: Meble niewykończone [!] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 18:46
      Polecam stolarzy poza granicami Krakowa...
      Albo koło dawnego pawilonu handlowego "hermes" (obecnie Lewiatan) na Al. Jana Pawła II. To jest kiosk po lewej stronie jadąc od miasta, przed parkiem w którym jest muzeum lotnictwa. O ile się orientuję robią meble na zamówienie (i bez) - głównie sosnowe. Więc z surowym drewnem nie powinno być problemu ;)
      Pozdrawiam !!
    • zielonki Re: Jedź do Kalwarii 26.07.04, 23:51
      tam ci wystrugają co chcesz, jak chcesz. Zapłacisz najwyżej 1/2 tego co w Krakowie. Poważnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka