Dodaj do ulubionych

Protest przeciwko edukacji seksualnej już w prz...

IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.13, 17:29
Ręce precz od naszych dzieci - to chyba pod plebanią powinni krzyczeć . Chociaż mają rację , nikt nie powinien edukować naszych pociech....przed księdzem.
Obserwuj wątek
    • Gość: tomm Strach IP: *.xdsl.centertel.pl 31.05.13, 18:41
      Z tą edukacją seksualną w przedszkolu ma być tak, że dzieci będzie uczyło się gdzie jest granica dobrego, a gdzie złego dotyku, i żeby umiały powiedzieć dorosłym, jeśli coś złego się wydarzyło. I dlatego tak silnie przeciwko edukacji protestują pedofile z plebanii.

Z kolei prawica, której wielu członków ma problem z tłumioną orientacją seksualną, panicznie się boi, że będzie się coraz więcej o "tym" mówić oraz o "nich" i przez to ciężej będzie im się ukrywać ze sobą.

Nikt normalny nie protestuje przeciwko edukacji seksualnej, która jest normalnością. Tym bardziej, że rodzice nie dość, że wiele rzeczy nie wiedzą, to jeszcze nie umieją z dziećmi rozmawiać. Dlatego ktoś musi to za nich zrobić.
      • Gość: kate Re: Strach IP: *.free.aero2.net.pl 31.05.13, 19:33
        Najbardziej protestują katechetki, gdyż zupełnie nie mają pojęcia o co chodzi. Sądzą bowiem, że to może jakaś konkurencja!
        • Gość: derq Re: Strach IP: 149.156.124.* 02.06.13, 11:39
          Młode katechetrki są wyjątkowo jebliwe i co ważne chętne.
    • ian54 Protest przeciwko edukacji seksualnej już w prz... 31.05.13, 20:03
      też mi protest, zebrało się kilku leśnych dziadków i reporter kroniki krakowskiej z kamerą, Na przystanku więcej ludzi czekało na tramwaj
    • Gość: fakt To ten sam św. Jurek??? IP: *.compower.pl 31.05.13, 21:01
      żeby w wieku już 12 lat były gotowe do podjęcia współżycia, a wieku 15 lat potrafiły już krytykować normy moralne dotyczące odpowiedzialności seksualnej czy rodzicielstwa - mówił w piątek przewodniczący Prawicy Rzeczypospolitej Marek Jurek.

Niebywała metamorfoza najświętszego z posłów! Domniemywam że to nie szkoła będzie według tego idioty miejscem na edukację a plebanie i inne zakamarki w których jak powszechnie wiadomo czarnuchy rozwijają swoje edukacyjne zdolności.
    • idiomka.blog.pl Protest przeciwko nieistniejącym zmianom? 31.05.13, 21:41
      Reasumując:

Dziadki, które dzieci już nie mają, protestują przeciwko zmianom, których w Polsce MEN nie planuje wprowadzić. Chłopaki po prostu nudzą się, mogliby zająć się czymś pożytecznym.
    • atosatos1 Wiadomo, kto do tej pory prowadził zajęcia z eduka 31.05.13, 22:23

cji seksualnej - katechetki lub nauczyciele przeszkoleni przez przykościelnych "speców " od tych spraw. Nawet jeśli uda wprowadzić się te zajęcia , to to niczego nie zmieni, bo dzieciom będą przekazywane bzdury.
      A na edukację rodzićów nie ma co liczyć , bo w wielu domach nic nie mówi się na ten temat, a potem dramaty- młodociani rodzice, choroby weneryczne, aids, gwałty na nieletnich (obydwu płci).

• magdolot Re: Wiadomo, kto do tej pory prowadził zajęcia z 01.06.13, 01:09
        Zabrakło mi transparentu z napisem:
        KATOLICKIE DZIECI NIE BAWIĄ SIĘ W DOKTORA!

[akurat!]

teoria i praktyka:

Moja córka w ramach "przysposobienia do życia w rodzinie" dowiedziała się w wieku 17 lat o tym, że w czasie dojrzewania tu i tam rosną włoski. Była w tym czasie jedyną dziewczynką w klasie JESZCZE nie używającą pigułki antykoncepcyjnej, w związku z tym czuła się cokolwiek infantylnie na tle innych dzieci... ale o TAKICH zberezieństwach na lekcjach nie rozmawiano.
        • teczowa-szmata córka robiła loda? 04.06.13, 19:42
          podobna ma to wpływ na raka kratni
    • pimpuszek81 Re: Protest przeciwko edukacji seksualnej już w p 01.06.13, 02:50
      a później lament rodziców, którzy sami również palcem nie kiwną by zaznajomić z tematem swoje dzieci,że córka w pierwszej klasie gimnazjum jest w ciąży, gratuluję !
    • Gość: mamcia Protest przeciwko edukacji seksualnej już w prz... IP: *.60.citypartner.pl 01.06.13, 08:42
      tak sobie czytam te komentarze i chociaż raczej się nie wypowiadam to tym razem się wypowiem.
      czy was wszystkich po..bało?
      jestem matką, moje dziecko jest tegoroczną komunistką i NIKT jej nie molestował na plebanii, nie zdażyło się nic z tych rzeczy co wy tu wypisujecie. Ludzie skąd w was tyle nienawiści?
      Przeciwnie, mam same dobre doświadczenia, księża i siostra pomagają mi dziecko wychowywać żeby mnie (rodziców) słuchało i było dobrym, normalnym człowiekiem. Teksty o ukrywaniu skłonności itp są z doopy wzięte. Albo z chorego umysłu.
      Co osobiście sądzę o edukacji seksualnej? Jest niepotrzebna a wręcz szkodliwa. Wszystkiego zamierzam nauczyć dziecka sama i w odpowiednim momencie. Mówienie o tym za wcześnie jest wg mnie formą molestowania. Czasem mam wrażenie że najbardziej zainteresowani są tym jacyś pedofile twierdzący że nie ma nic szkodliwego w podjęciu przez dziecko współżycia seksualnego..
      • Gość: zonkii Re: Protest przeciwko edukacji seksualnej już w p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.13, 10:20
        oj, mamcia, mamcia... w d... masz dziecko i to co się z nim stanie i jak mu sukienkowi mózg wypiorą, chodzi ci tylko o to, żeby się ciebie dziecko słuchało... oj, żebyś kiedyś się srodze nie zawiodła
      • Gość: Feministka Re: Protest przeciwko edukacji seksualnej już w p IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 02.06.13, 10:19
        To kiedy masz zamiar uświadomić córeczkę skąd się biorą dzieci, dopiero przed nocą poślubną?
        Edukacja seksualna, to nie tylko zakładanie gumki na banana, ale uświadomienie czym jest molestowanie seksualne, co to jest gwałt(ten małżeński też), że jak kobieta mówi-nie-, to znaczy-nie-, co zrobić, żeby z seksu mieć tylko przyjemność zamiast corocznych porodów, że krawienie poza miesiączkami może być niebezpieczne i to nie wstyd iść do ginekologa na badania, że zdrowie i życie kobiety jest ważniejsze od zarodka, że ciąża z gwaltu to patologia, że Kobieta ma też Godność, itd, itd, itd., moja droga. Szkodliwe są: ignorancja i zakłamanie. Uświadomienie seksualne u świadomych istot, powoduje podjęcie współżycia seksualnego w odpowiednim czasie, ale do tego trzeba być wyedukowaną, a nie zastraszoną i okłamaną.
        • Gość: ja Re: Protest przeciwko edukacji seksualnej już w p IP: *.60.citypartner.pl 03.06.13, 07:59
          widać że nie masz dzieci. mam dziecku 8, 9, 10-cio letniemu tłumaczyć co to jest gwałt? może jakiś filmik puścić? a może pokazywać po prostu zdjęcia z gołymi babkami i facetami uprawiającym seks? weź idź na leczenie bo to się kwalifikuje, to mi zakrawa na jakiś odchył. i nie podszywaj się pod feministki..
          • Gość: Feministka Re: Protest przeciwko edukacji seksualnej już w p IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.06.13, 08:18
            Po twoim poście widać, że nie rozumiesz podstawowych kwestii dotyczących uświadomienia. Dzieci, muszą zostać uświadomione co to jest -zły dotyk-, gwałt, dotyczy to też stereotypów i mitów dotyczących molestowania seksualnego/gwaltu i przyczyn tego zbrodniczego zjawiska. No, ale po co, według ciebie najlepiej wmówić ogłupiałym dzieciom od przedszkola, że ciąża u kobiety powstaje po wizycie anioła, a chłopcy niech nadal uważają, że zgwałcona sama się o to prosiła, potem to skutecznie wprowadzają w czyn w swoim dorosłym życiu.
            Mam 2 dzieci, już dorosłe i widziałam w swoim życiu więcej niż ci się wydaje. Z twojego postu wynika, że nie dorosłaś do roli Kobiety i Matki. Śpij dalej, szkoda tylko dzieci.
      • atosatos1 Pogląd, że edukacja seksualna jest szkodliwa, 03.06.13, 23:57
        to tak, jak wkładanie chorego do pieca na 3 zdrowaśki , z przekonaniem, że po takim zabiegu na pewno ozdrowieje.
    • Gość: xb1 Protest przeciwko edukacji seksualnej już w prz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.13, 12:06
      Pedofile opanowali Światową Organizację Zdrowia, ale to nie znaczy że musimy słuchać zboczeńców.
    • Gość: arina Protest przeciwko edukacji seksualnej już w prz... IP: *.tktelekom.pl 01.06.13, 13:32
      Były młode matki z dziećmi w wieku przedszkolnym i z maluchami w wózkach.Nie było starszych osób.Pikieta ciekawa.Warto było posłuchać o co chodzi.
    • ibykos Królowa Jadwiga w wieku 13 lat wyszła za Jegiełłę 01.06.13, 14:53
      ...za poparciem władz kościelnych i państwowych. Polska prawica powinna udać się do Watykanu i domagać wykreślenia jej z pocztu świętych! Nie będzie watykańskie lewactwo pluć prawdziwym Polakom w twarz! Amen.
      • Gość: ja Re: Królowa Jadwiga w wieku 13 lat wyszła za Jegi IP: *.60.citypartner.pl 01.06.13, 23:12
        tja z własnej woli ponieważ chciała uprawiać współżycie z Jagiełłą.
        a zaręczyła się jak miała 4 lata z gościem co miał 8, też z własnej woli.
        jak dobrze mądrego posłuchać..
        btw wykitowała jak miała 25 - wg współczesnych standardów nie zdążyłaby wyjść za mąż, nawet 10 lat więcej mogłoby jej nie wystarczyć..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka