Dodaj do ulubionych

Słoneczne Kliny

IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.13, 21:11
Czy deweloper Wind Sp. z o.o. budujący przy ul. Komuny Paryskiej osiedle Słoneczne Kliny jest godny polecenia? Nie ukrywam, że mają dość atrakcyjną ofertę...
Obserwuj wątek
    • Gość: Jola R. Re: Słoneczne Kliny IP: *.centertel.pl 22.07.13, 17:02
      Wydaje się iż jest godny ale czy ma pozwolenie na budowę?
      • Gość: z Re: Słoneczne Kliny IP: *.play-internet.pl 02.08.13, 18:21
        ma pozwolenie na budowe budynku wielorodzinnego, co juz dobrze, ze nie jedno rodzinnego, bo pozniej sa problemy z pozwoleniem na zmiane na wielorodzinny.
        • Gość: Kliny Re: Słoneczne Kliny IP: 78.133.204.* 23.08.13, 11:54
          Szanowni Państwo
          Nie wiem co się dzieje w tamtym regionie Krakowa ale większość inwestycji, które są lub zaczynają tam powstawać nie dobiegają końca.
          Nie twierdze że ta inwestycja tak samo ma się skończyć ale warto wybrać się w tamten region i zobaczyć jak to wygląda na Bartla lub koło kościoła.
          Ceny atrakcyjne, wszystko niby w porządku ale jakoś nie po drodze z tamtym regionem.
          Sugerowałbym władzą miasta zaostrzyć tam kontrolę nad inwestycjami, które tam się zaczynają lub podpisywać inne umowy na realizację inwestycji.
          • ganz3 Re: Słoneczne Kliny 06.11.13, 09:03
            Witam
            Szukam kontaktu z osobami, które mają rezerwację na domy na osiedlu Słoneczne Kliny.
            Jest parę ważnych tematów do przedyskutowania na etapie kiedy jeszcze nie mamy wiążących umów z deweloperem.
            Sugeruję założenie własnego forum dyskusyjnego.
            • Gość: michal84 Re: Słoneczne Kliny IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.13, 20:22
              Witam,

Równieź przymierzam się do tej inwestycji. Myśle że forum to dobry pomysł już na tym etapie.

Pozdrawiam,
              • Gość: gfd Re: Słoneczne Kliny IP: *.mech.pk.edu.pl 13.11.13, 15:18
                witam , też mam rezerwację na dom. Popieram pomysł.
            • Gość: Pati Re: Słoneczne Kliny IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.14, 07:32
              Witam, chętnie dołączymy do grona osób zainteresowanych inwestycja..
    • ganz3 Re: Słoneczne Kliny 16.12.13, 12:56
      Witam
      Zgodnie z deklaracjami stworzone zostało forum dyskusyjne dotyczące osiedla Słoneczne Kliny.
      Zapraszam serdecznie do dyskusji link:

Tekst linka

Po dodaniu osoby do grupy dyskusyjnej będzie możliwe pełne korzystanie z forum.
      W razie problemów proszę o kontakt na maila ganz3@gazeta.pl

pozdrawiam
      DS
    • km_b Re: Słoneczne Kliny 25.04.14, 20:18
      Witam, my również jesteśmy zainteresowani kupnem domu w obrębie inwestycji słoneczne kliny. Zarezerwowaliśmy bliźniaka już na samym początku jako jedni z pierwszych. Dziś cena zakupu drastycznie wzrosła względem ceny wyjściowej a niestety zmniejszyła się "jakość" wykończenia. Okazuje się że schody będą jedynie do pietra, poddasze nieocieplone bez okien dachowych a wygląda również na to ze jest problem z tzw. bilansem zieleni (zależność zieleńców do metrażu domu). To wszystko sprawia ze poważnie się zastanawiamy czy podpisywać umowę. Dodam jeszcze ze cena nie podlega nawet minimalnej negocjacji...
      • Gość: Kon Re: Słoneczne Kliny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.14, 07:25
        przecież nikt nie mówił wcześniej o tym czy poddasze bedzie ocieplane czy tez nie bo sam pytałem w jesieni. Pozatym fakt że jest to poddasze teoretycznie nieużytkowe nasuwa myśl że może być ono nieocieplane. Co do problemów z bilasnem zielini to o co kontkretnie chodzi? Co do ceny to troche wzrosła ale nie wiem czy aż tak drastycznie na początku mówuiło się że domy będą kosztowac midzy 440a 490 tyś plus garaż zxa ok 30 tyś. Więc tak naprawde cena by się zgadzała patrząc na fakt iż zawiera ona już garaż.
    • Gość: amf Re: Słoneczne Kliny IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.14, 13:46
      Zapraszam na nowe forum dyskusyjne dot. inwestycji Słoneczne Kliny (forum przyszłych mieszkańców SK):

forumsk.pl
      • Gość: beti842 Re: Słoneczne Kliny IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 09.03.15, 19:37
        Ja chcialam tam kupić dom, ale jak zobaczyłam ceny obecne to zdębiałam!!! Cena domu 114 m (bliźniaka ze skrawkiem działki) 569 tyś!!!! śmiech na sali... za te pieniądze to kupię sobie 8 a dzialkę i postawię większy dom... niestety ale deweloper zaszalał z cenami... nie wiem dlaczego ktoś tam chce cokolwiek kupić.
        • Gość: waldek Re: Słoneczne Kliny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.15, 14:53
          powodzenia! w Opatkowicach 10 arów to 2,5 stówy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka